# 7 - tv serie freak?

2007-12-13, 19:02:31 / Kategori:
Efter en dags sovande och en kebabtallrik senare ligger jag i min säng och pluggar lite halvt på mitt matteprov som komma skall imorgon.

Är något frustrerad nu förtiden av en anledning, alla serier jag följt hittils har antingen säsongs final eller uppehåll. Väntar på one tree hill säsong 5 som kommer i januari, väntar på Heroes fortsättning av säsong 2 som kommer gud vet när(?) och prison breake som har uppehåll exakt hela tiden och nästa avsnitt lär inte komma förräns februari månad nästa år. Desperate går långsamt framåt då jag illa tvunget måste kolla 1 gång i veckan för att avsnitten inte släpps så mycket tidigare på internet. VILKEN SERIE SKA JAG FÖLJA NU DÅ? laddade i desperat behov  av tv-serie tittande ner Dexter, en seriemördare (snäll dock, dödar bara våldtäksmän osv....) som är kriminaltekniker. Verkar vara hyffsat intressant men de gav mig ingen riktig Oprah moment som resten av mina favoritserier ger mig efter första avsnittet. Är de värt att ladda ner fler avsnitt och kolla på o hoppas på att jag blir beroende? de serier som verkligen jag är mest into just nu är one tree hill och heroes, synd bara att ingen av dom är available just nu... laddade ner heroes för att förtränga min ilska över att one tree hill dröjer en månad till, men jag slukade 2 säsonger på 2 dagar ivrig som jag då är........ (!!!!!)

Anyway, angående mitt matteprov imorgon..
me tanke på mina svaga talanger inom matematik så lär de gå åt helvete precis som mina andra matteprov. jag tror aldrig att jag en enda gång fått mer än G+ på ett matteprov, och ett G+ gör mig glad. ush, jag borde skämmas... Däremot har jag faktiskt lyckats få in kapitlet som de är prov på riktigt bra. Procent.. kan nog de mesta nu :)

Matte och histora. åt skogen me dom ämnena... går så dåligt så de inte är sant...
väntar på mina omdömen för höstterminen, vill jag se dom ens?
`Har två inlämningar att lämna in innan lovet så jag kan få betyg med de inlämnat och ur världen.

nu ska jag fortsätta mitt pluggande, önska mig lycka till!
alexandra