vissa dagar bättre än andra

2007-07-28, 02:31:40 / Kategori:

Sitter här nu klockan 10 i 2 på natten och möglar framför datan. Pratade nyss i telefon me min ängel jennifer och hennes sana sana culito de rana haha, ni vet va jag menar!

Ångra aldrig de saker du gjort, ångra de saker du aldrig gjorde- de har jag hört från många nu, men hur kan man säga att man aldrig ska ångra de saker man gjorde? Då lär du dig ju aldrig av dom misstagen som du gjort i ditt liv och vad är bättre att lära sig av om inte just sina misstag? Säger alltid att jag lär mig av mina misstag men de lyckas alltid komma fler misstag som jag illa tvunget måste lära mig av lika mycke. Ibland undrar jag om hela livet går ut på att göra misstag för att sen lära dig av dom, men när har man användning av att lära sig av sina misstag om man ändå gör flera längre fram? Och när fan ska dom ta slut...

Med den gamla vetskapen om att allt brukar ha sitt slut, så tar jag upp spåret där jag lämnade de och börjar tro på de ännu en gång. Såg på de hela från ett helt annat perspektiv ett tag, men denna dagen lärde jag mig de som jag höll på att glömma av, Allt som har sin början brukar ha sitt slut... blev blind av kärleken ett tag, men nu kan jag se igen...

ska gå och prata me den visaste personen som finns i världen i mitt liv, min mormor min ängel mitt allt. Henne kan jag alltid gå till i alla väder o dagar... och hon kommer alltid torka tårarna som rinner ner för mina kinder...

Älskar dig Martina Andersson
Älskar dig Alexandra Högberg


dont know how to make it without you, but imma go head and try, it seems you have no faith, no time, and no memories to remember. really dont know how to make it....but in time i will make it...

Tråkig sommar (?)

2007-07-27, 02:19:48 / Kategori:

Jaa, tråkig sommar de va bara förnamnet på hur denna sommaren varit. Jag vet att du sitter där bakom din data o tänker " men herregud, de blir va man gör de till " men helt seriöst, jag är riktigt bra på att göra mina tråkiga dagar till riktit roliga dagar, men på nåt konstigt vänster har jag inte lyckats få denna sommaren till en absolut oförglömglig sommar som förra sommaren och många andra somrar hittils. Visst, jag har skrattat och då snackar vi verkligen skrattat och jag har även gråtit och varit arg, glad, på bra och dåligt humör. Jag har haft kul många gånger, måånga dagar. Men fortfarande, detta vädret alltså de gör mig helt galen!!! Dagarna som vi haft fint väder denna sommaren i sverige är räknade, regn regn och ännu mer regn när fan ska de ta slut?

Jaja, slut på klaget nu...(för tillfället)

Jag va i skara sommarland i förregår med jocke shvan bishwan amina mohammad, vääldigt roligt måste jag medge. Vi skrattade ååååå vi skrattade, och vi badade också för fullt åkte massa rushkanor och hade vattenkrig osv osv osv osv... resan hem va alla helt döda, förutom möjligen jag jocke o shvan. Jag och shvan hade en oförglömlig lekstund i lekavdelningen på tåget (och då menar jag verkligen oförglömlig) Vi skrattade hela 2 timmar på hemvägen när vi anlände kl halv 11 på kvällen i centralstationen göteborg gick vi till mc donalds för att glatt äta oss tjocka. Sen åkte vi hemmåt vid 12 tiden anlände vi i mölndals centrum och gick raka vägen hem till shvan. Där låg vi och pratade vidare och skrattade med våran absolut sista energi som fanns kvar i kropp och sinne. Till slut somnade vi allesammans (förutom amina som olyckligt stannade uppe för att städa shvans hopplöst stökiga lägenhet) Dagen efter gick jag shvan mohammad till willys för att köpa mat eftersom alla hade fått sin lön :) Fast trots detta blev de shvan som fick betala för allting med sin tjocka plånbok (mmhm, efter jobbet kommer lönen, de märkte vi att jobba hårt lönar sig i slutet av månaden)

image82image83image84image87image85image86


Nu sitter jag här kom hem från shvan för några timmar sen kollat på film hela kvällen och bara degat allmänt. Ätit godis , chips , poccon allt möjligt. Härlit härligt... imorgon ska jag till stan med min kära mormor som jag egentligen skulle ta till stan idag men de blev inte av eftersom jag valde att sova till 2 (haleluja moment för mig)

Pratar med min kära fru Martina henne har man inte träffat på 4 hela dagar! Förfärligt värre... men så slår tanken mig att de bara är 1 dag kvar tills vi åker till Åsa tillsammans i en hel vecka och de får mig att må mycke bättre vill jag säga moahaha, inte klarar jag mig utan min frugan. Och den andra frugan har jag inte heller träffat på hela 4 dagar, men som tur är så ska även hon med till åsa! Dom stackars båda längtar förfarans mycke efter sina pöjkar ohh, va ska man göra i sån situation förutom att tröstäta och räkna ner dagarna och vara me den tredje frugan MOAHAHA. Nej men jag hoppas på att dom kommer hem snart så ni kan få må bra igen hahaha..

image88image89image90


Efter en ganska lång tids skrivande så slår de mig att jag börjar bli sömnig, och jag undrar varför inte mormor har gått och lagt sig än? Konstigt, men men.. ska gå och mysa med henne nu en stund innan sömnen kryper sig på mig.

image91
Jag som simpsons figur (och kira)

Ha de super duper, alexandra!
Dagens låt:
PS. Im still not over you - Rihanna

Natt tråkigt

2007-07-14, 03:51:14 / Kategori:

Japp, en sömnlös natt efter ännu en rad sömnlösa nätter. Klockan är halv 4 på natten och inte ens lite sömnig är jag, men får väl hoppas att jag blir det snart. Har varit i örgryte på nån fest idag med chompisarna. Trevlit trevlit! Träffade massa gamla klasskamrater som jag inte träffat på hundra år känns de som, underbart att träffa dom idag! Annars så har jag inte så mycke att berätta, vaknade upp med en hemsk feber och ont i kroppen, skulle upp 8 och jobba men de blev inte alls av me tanke på att jag blivit sjuk. Mådde riktigt dåligt under hela dagen fram tills de att martina kom och hälsade på! Även kusin vitamin, så jag kom defenetivt på bättre tankar än att sitta och föreställa mig hur ont jag faktiskt har. Så efter ett tag och lite tjat från deras sida gick jag med på att gå på festen.

Nu är jag hemma och jag känner hur febern börjar komma tillbaks sakta men säkert(?) Och ja, ska röra mig mot köket för att skära en citron och dricka upp saften *Suuuurrrrt* men va ska man göra, måste jag så måste jag! Ska även stoppa i mig en panodil tablett fastän jag hatar att svälja tabletter mest av allt i världen. Men som sagt måste jag så måste jag! Vill inte sitta en sekund av mitt "sommar"lov inne och tycka synd om mig själv för att inte mitt immunförsvar är stabilt just nu!

FINT väder idag kom jag på nu när jag nämde sommarlovet. Tack för det, en dag enda sen lovet började i stort sätt som de är OKEJ väder. Bara regn regn och ännu mer regn, ush! Började frukta de värsta - att mölndalsån skulle svämma över ännu en gång moahaha. Antingen ska de bli översvämning i hela landet, eller så ska de inte regna alls, regn som inte ger katastrofala konsekvenser är helt onödiga!!!!!!!!
Ni får ursäkta mitt utbrott, ville bara markera vad jag tycker så ni är helt medvetna om de och kanske till och med kan hålla med mig vissa av er, nej jag är inte psyko tänk efter riktit noga så ska ni nog förstå mig(?)


NU så, som sagt ska jag röra mig mot köket och äta nåra citroner o tabletter för att sedan röra mig mot min sköna säng och slå på TV:n och helt enkelt hoppas på att något bra dyker upp. Imorgon börjar en ny plågsam dag känner jag på mig, men om jag mår bättre så blir mitt öde imorgon att följa med martina och vänner till frölunda för att titta på Bezhad och KOMPANIs fotbollsmatch *gäsp* Sedan får jag se vad som händer. Om jag dessvärre skulle må dålit när jag vaknar upp så blir de nog ett och annat sjukhusbesök för min del och tjockt recept med pencilin skulle absolut inte skada vill jag lova...

Vet inte om du läser detta, men förr eller senare lär du göra de och då vill jag bara att du ska veta att jag saknar dig nåt så otroligt mycke, och jag tänker på dig mer än så. Varje sekund, varje dag, varje stund av mitt liv finns du i mina tankar, Jag älskar dig min nallebjörn, min ängel, dlakam.
image81

Min sista dag i sommarskola närmar sig!

2007-07-05, 14:44:00 / Kategori:

NU är de äntligen torsdag och jag sitter och väntar på att klockan skall bli 3 så jag kan åka till min skola för att träffa min handledare och ha mitt handledarmöte med honom. Denna dagen tillbringar jag mesta tiden på att plugga intensivt med sannes hjälp och även med Idas hjälp. Jag SKA få godkänt va jag än gör.. imorgon är sista dagen äntligen, och de enda som behövs göras då är att gå och göra mina prov och få godkänt på dom. Matten är fortfarande så sjukt osäker på om jag klarar det, men samhällen är jag raka motsatsen 100% säker på att jag kommer få VG :) Är skit nöjd över mitt samhälls betyg eftersom jag gick ut med IG och går in i 2a skolåret med ett VG i samhälls A kursen. Klarar jag inte matten så läser jag den hela 2a året, men om gud vill så kan jag faktiskt börja med matte B redan nu till hösten.

Har vart dom senaste dagarna med mina älskade frugor martina alexandra och andrea sanne ida o compani. Har inte haft så roligt på ett bra tag som jag haft me dom nu :) Ni får mig att bli glad hur sur jag än kan vara så kan ni får mig att skratta. Martina och Alexandra, ni är dom som kan få mig att inte gå runt o bekymra mig eller va ledsen över skit som händer! 

image79image80

Nu ska jag börja göra mig lite i ordning och pallra mig iväg till skolan :)
ha de super, Alexandra!