#155 - Riverside drama

2009-09-30, 16:26:40 / Kategori:


Har missat en hel del avsnitt me tanke på flytten av min svenska favorit serie Riverside. Hur kul som helst med tanke på att jag faktiskt kunde titta på 3 avsnitt i rad nu! (Avsnitten kommer varje dag och är ca 5-7 min korta). Fan va spännande det var!!!!!!! Jag satt helt fastklistrad till datorn..

Vill verkligen veta NUUUUUU vad som händer med Ben-Ali och Natalie..och vad kommer hända när (om) Cleo får reda på att Natalie sov hos Ben..fan fan fan faan! I smell dramaaaa...!!

Ska bli skoj!

Ska iväg till nått ställe med mamma o pappa för att köpa en el-borr..sen ska vi åka förbi antingen Maxi, willys, coop eller netto - Ja, men frågan är då FINNS det nånstans i närheten av Styrmansgatan? Netto vet vi ju att det finns..men nåt annat? Ska utforska staden litegranna..känns som om jag behöver orientera mig litegranna. Känner mig helt lost...


Puss å kram sötnosar

#154 - Fan fan fan!!

2009-09-30, 14:27:55 / Kategori:



Okej, jag kan ju börja med att säga att det osmidigaste i världen är nog att ha gips under en flytt. Det suger så hårt och under dessa dagar med gips har jag aldrig känt mig så otroligt värdelös förr som jag gör nu. De går helt enkelt inte ihop. Jag undrar verkligen om gips lönar sig för de verkar absolut inte så..det gör lika ont ändå.

Anledning till varför jag fick gips var för att jag skulle kunna gå utan kryckor och läkningen skulle gå snabbare och säkrare, men jag kan ju inte ens sätta ner foten utan att få panik så ont det gör. Måste hoppa omkring med kryckor ändå och vad är då poängen med gips?

Men men, angående flytten och lägenheten osv..
Jag älskar vår lägenhet den är så otroligt fin verkligen. Det stör mig dock att det tar 10000 år innan vi får det organiserat och städat utan massa lådor överallt. Norrköping stad är en jätte fin stad och här finns den bästa planksteken som jag prövat i hela mitt liv (inkl. min egna =( ) nu tänker ni säkert "men typiskt att hon ska snacka om maten de första hon gör" och ni har rätt, det är så jäkla typiskt mig! *haha*

Igår tidigt på morgonen så satte jag och min ÄLSKADE pojkvän oss i hans bil och så bar det iväg mot norrköping. Vi sjöng, skrattade och pratade hela vägen lång i en hastighet på i genomsnitt 140km/h och tack vare detta tog det inte längre än 2 timmar och 50 minuter! Väl framme gick vi in i lägenheten medans flyttgubbarna bar upp våra saker och jag med gipsad fot var tvungen att sitta nånstans så jag satte mig i mitt tomma rum. Jag somnade på ungefär 10 minuter. Jag tror att mohammed också somnade men jag vet faktiskt inte..där låg vi i alla fall på golvet helt avdeckade i nån halvtimme eller så..sen ut å ta en cigg och sen var fåtöljen inne så vi la oss där med Kira och deckade igen i någon timme. Sen väckte mamma oss för att nu var sängen uppe i mitt rum så vi gick in dit och deckade i 3 timmar. Vi vaknade upp och tog en cigg och så kom föräldrarna med pizza å kebabtallrik. Gott!!



Pappa installerade min TV och vi gick återigen in och la oss o tittade på tv, myste och deckade (såklart). Imorse kl halv 6 på morgonen åkte min älskling hem och helt tomt vart det :( nu är det bara jag, kira och alla kartongerna mot världen. Men goda nyheter! Jag återkommer till Göteborg på fredag och åker tillbaks till Norrköping på Söndag kväll! *Wiiiiiiiiiiie*


Sååå, hörs senare! Kommer blogga på som bara den nu med tanke på min brist av fritid och nöjen. Så håll dig uppdaterad om du inte kan få nog av mig hihi, puss å kram på er sötnosar!

PS. Tack min älskade sötnos för att du kom och hälsade på mig! JAG ÄLSKAR DIG BABY!


#153 - imorgon flyttas det

2009-09-28, 14:35:44 / Kategori:
Hej alla sötnosar! Förlåt för dålig uppdatering men jag skall berätta precis varför och förklara mig. Som ni vet flyttar jag imorgon och jag har en hel del att tänka på. All packning är klar och min lägenhet består just nu bara av en massa flyttlådor. Så imorgon vid den här tiden är jag officiellt bosatt i Norrköping.

Anyways! Anledning till min dåliga uppdatering.
Som ni även vet så hade jag min utflyttningsfest i lördags och först och främst vill jag tacka alla mina vänner som dök upp och gjorde festen så trevlig som möjligt! Det betydde otroligt mycket för mig. Tillbaks till ANLEDNINGEN till min dåliga uppdatering. Japp, jag sitter idag och önskar att jag aldrig haft den utflyttningsfesten. Nämligen för att jag om några timmar måste in till sjukhuset och få hela foten och benet gipsat. Jag snubblade i 10cm höga klackskor och knäckte ett litet ben i foten. Helt fel tid att få foten gipsad, eller vad säger ni??

Jag kommer nu att få hoppa omkring i gipsad fot i 4 veckor och vi flyttar imorgon till en helt ny stad, där jag skulle börjat mitt jobb redan den 1a oktober dvs på torsdag. Jobbet kommer att få vänta i 1 månad nu. Inte nog med det så fyller jag 19 år den 10e oktober och även där hindras jag att göra precis vad jag vill, dvs fira min födelsedag.

INTE NOG MED DET så har min kusin öppet hus för sitt nya företag som hon precis öppnar nästa helg där jag tänkte dyka upp som värdinna, men nu blir det istället för mig till att sitta ner som en mes med gips runt hela foten och inte kunna göra någonting.



Så bottom line: Jag har inte kunnat uppdatera min blogg eftersom att jag satt på akuten hela dagen igår och fick veta att jag den kommande månaden kommer hoppa omkring som en tönt i gips...

Det suger!


#152 - Shoppingdag 1 avslutad!

2009-09-26, 00:44:46 / Kategori:


Kom alldeles precis hem till Jocke och Amina efter att ha suttit på en trevlig liten bar och druckit en och annan drink, eller rättare sagt DOM har druckit en och annan drink. Jag sparar mig tills imorgon!! Wiiiiie imorgon är det dags för min efterlängtade utflyttningsfest!

Idag har jag och Amina haft en lååång shoppingdag som inte gav mig så hemskt mycket. Köpte min digitalkamera som jag längtat efter så länge! hihi och jag är positivt överraskad, den är väldigt bra faktiskt. Bild på allting kommer imorgon.



Däremot så fick jag inte ut allt jag ville av min shoppingdag, så att jag måste in imorgon igen och fortsätta shopping kampen! Imorgon skall det bland annat köpas:

• Klackskor (ETT ABSOLUT MÅSTE!!!!!!!!)
• Väska (MER än ett måste!!!!!!!!!)
• Minneskort till kameran
• Byta hörlurarna som jag köpte idag, killen gav mig fel hörlurar..passar inte min mobil!!! JÄVLA SIBA!


Nu ska vi till Statoil och min älskade pojkvän ska komma senare och sova hos mig hihi mys pys :))

Puss å kram sötnosar, ska försöka skriva imorgon innan min fest men lita inte på mig, ska försöka haha.


# 151 - naglarna gjorda!

2009-09-24, 23:03:10 / Kategori:


Hej sötnosar! Blev precis färdig med mina naglar hos kusin vitamin Jennifer Hultgren. Hon var extra noga med att göra dom så perfekt som möjligt eftersom att min fest är på lördag så ska jag ha dom snyggaste hetaste naglarna in town!! Och jaa älskade läsare, jag har dom bannemej! Jag tror aldrig jag varit så nöjd med mina naglar som jag blev denna gången. Jag bestämde mig efter många om och men att välja fransk, alltså vita tippar med en och annan bling lite varstans. WOOOW säger jag bara, blev så hett!

Har tagit bild såååklart, inte trodde ni att jag inte skulle ta kort väl? Halllåå??




Om en liten stund ska vi åka iväg till mc donalds eftersom att min älskade lön kommer kl 00.00 mohaha!! Såklart att jag bjuder min kusin vitamin efter allt slit med mina fula före detta naglar, hihihi.

Nu ska vi åka, ha de bra sötnosar

#150 - im a loving person

2009-09-24, 17:57:13 / Kategori:




                              



#149 - Lönen imorgon!

2009-09-24, 17:15:58 / Kategori:


NU är jag riktigt glad faktiskt! Fick hem min lönespecifikation och till min stora förvåning får jag mer än vad jag räknat med! Tänker inte sitta och diskutera min lön på bloggen söta läsare men jag ville bara skriva av mig lite av min lycka! Finns ju inget bättre än en sådan positiv överraskning eller hur? :)

Så nu kan jag utöka min gamla shoppinglista mycket mera!! Jupppiiii!!!
Ni som inte sett min shoppinglista eller inte kommer ihåg kan gå ner några inlägg så hittar ni den med störst sannolikhet!


Skulle egentligen åkt till Stenungsund idag men det blev ju inte av tyvärr, man får ju dessvärre inte betala kontant på bussar längre och mitt fritidskort gäller inte innan kl 16.00 och så sent hade jag inte tänkt åka..snarare hade jag tänkt åka hem vid den tiden igen...så det blev ju lite krånglit. Får träffa Catherine innan jag flyttar eller så får jag helt enkelt tvinga ner henne till min fest på lördag! Vad tycker ni? :)) Tvinga ner henne, eller hur?

Kusin vitamin kom på besök förut för att meddela mig om att hennes nya företag redan fått lite fart! Trikologi center heter hennes företag och till er som inte har en aning om vad det är kanske borde gå in och ta er en titt - www.trikologicenter.se hon jobbar med alla möjliga hårproblem! Så till alla er som är intresserade av en gratis hår-analys och bor i göteborgs-området kan ju alltid ta er till Kungsbacka på öppet hus den 3:e oktober!

IALLAFALL - vi ska fixa mina naglar ikväll så att jag har dom absolut hetaste naglarna på lördag!


Nu ska jag titta på Riverside och se hur min vän Shvan sköter sig idag!
Puss å kram på er sötnosar!

#148 - Snart flyttas det!

2009-09-23, 23:17:10 / Kategori:


Och så har ännu en dag gått ur mitt underbara liv här i Göteborg..

På Tisdag nästa vecka är jag bosatt i Norrköping och ännu har det inte slagit mig riktigt. Tror det kommer dröja tills jag verkligen fattar att jag flyttar ifrån mitt älskade göteborg där jag föddes och har levt i 19 år.

Nog om det!

Idag är det onsdag och min fest är om exakt 3 dagar! GUD vad jag längtar, har aldrig sett fram emot en fest så mycket som jag ser fram emot min utflyttningsfest, och ändå är det ett väldigt tråkigt tema. Är så extreeemt party-sugen så att jag nästan spricker! Och har aldrig heller längtat så mycket efter lönen som jag gör denna månaden, vill köpa min kamera NUUUU!!! Och framförallt - fixa håret!!

Glömt berätta om dagens haha..
Vad med Alexandra Högberg en stund i min gamla skola Fässbergsgymnasiet och hämtade en del grejer som jag lämnade kvar i mitt skåp och med studenten och allt vad det var så hade jag absolut inte i mina tankar DÅ att jag faktiskt hade ett skåp att tömma, men där fanns inte så mycket att hämta ändå mer än en del anteckningsblock osv. Men det var i alla fall kul att få träffa min söta fruga Alex :) I alla fall, vi stod parkerade utanför Aktiviteten och väntade på hennes pojkvän när hon märker att hon låtit lamporna stå på och såklart att batteriet dött...!!

Två brudar - en bil - ett dött batteri. Hur ska detta gå?? Missa inte det i nästa inlägg - samma tid - samma blogg!

HAHAHA skämt åsido, ibland är jag bara alldeles för rolig!

Vi fick putta igång bilen och vi fick hjälp av en snubbe som gick förbi och såg hur vi flämtade medans vi puttade hahaha. Så till slut så fick vi igång bilen och fasicken va glada vi blev!!
                                                          

Det var allt för mig - ska socialisera lite med mina kära vänner ett tag nu innan jag ska åka hemmåt. Imorgon måste jag upp tidigt för då bär det av mot Stenungsund där jag ska möta min älskade Catherine som jag inte träffat på väldigt länge! Ska bli sååå roligt, sen på kvällen skall jag iväg till min kusin vitamin Jennifer som ska fixa mina naglar.


Puss å kram!!


#147 - Hollywoodfruar!!

2009-09-21, 21:06:02 / Kategori:


Hej älskade läsare! Ledsen att jag uppdaterat så dåligt på senaste tiden, är ju aldrig hemma nu för tiden..måste passa på att vara ute med vännerna nu när det är sista veckan innan flytten från göteborg till norrköping.


Kom precis hem till Joakim och Amina efter att ha varit med mina söta fruar Martina och Alexandra. Hollywoodfruar började för 5 min sen och jag vill inte missa en sekund till! ÄLSKAR anna anka haha hon är så jäkla ball :)

Puss å kram sötnosar!

#146 - Tiden går fort..

2009-09-21, 01:52:25 / Kategori:


kom hem vid 11 tiden idag och det känns verkligen som om jag precis kom hem. När jag kom hem titta jag på efterlyst med mamma och pappa (och kira såklart). Sen somna mina föräldrar och då tog jag min ensamhet i kragen och tog med mig den in i mitt tomma rum som för tillfället bara består av en säng, 11 flyttlådor fulla med kläder, skor och övrigt - och sist men inte minst min älskade LCD TV. Tragiskt, men sant tyvärr! Japp, för om exakt 8 dagar så flyttar jag till Norrköping.

Eftersom att min utflyttningsfest är på Lördag så behöver jag självklart redan nu börja förbereda musik och skivor. Jag har laddat ner en heeeel del låtar och väldigt bra sådana måste jag medge! Nästan allt detta är Sanaz förtjänst som tog sig tiden att skriva ner miljoner låt-titlar som jag sedan kunde ladda ner :) Så jag är nästan helt färdig med all musik, och på torsdag skall jag ta mig tid att bränna massa skivor. Känns skönt!



Det är allt jag ägnat mig åt i lite mer än 2 timmar nu, och det känns som sagt som om jag kom innanför ytterdörren för 10 min sen. Helt sjukt hur tiden kan gå så fort när man inte gör absolut någonting! Hade jag varit på jobbet just nu så hade dessa 2 timmar känts som en hel evighet...dont u think?



JAG ÄR SJUKT TAGGAD inför lördagen!! Hoppas innerligt att ingenting kommer emellan mig och en perfekt fest-kväll som förhoppningsvis får ett helt underbart slut! Vill bara att jag ska få med mig ett riktigt härligt och roligt minne med mig till Norrköping (eller inget minne överhuvudtaget med tanke på vilka black outs jag kan få) av min sista fest-kväll i Göteborg.


Ska titta klart på filmen Year One som jag och älsklingen tittade på igår natt :) Den var faktiskt väldigt rolig och underhållande..men vi båda somnade till slut vi var alldeles för trötta. Så nu ska jag titta på den!

sov sött alla blogg-ugglor, puss å kram på er!


#145 - Söndag..fan?

2009-09-20, 21:11:49 / Kategori:



Hej sötnosar! Sitter hemma hos min vän Joakim Ferm, dom andra sitter i soffan och tittar på kändisdjungeln. Har faktiskt aldrig tagit mig tiden att kolla på det och tänker nog aldrig heller göra det. Verkar vara så otroligt lamt och tråkigt så att jag inte anser att det är värt min tid :) Amerikanska versionen av kändisdjungeln tittade jag däremot på och det var hur kul som helst - Heidi och Spencer från The Hills + Janice Dickinson var med senaste säsongen! Bara det säger en hel del, eller hur?

Om exakt 6 dagar är det dags för min fest och jag längtar riiiiiktigt mycket! Mina top 3 party låtar just nu är defenitivt nedan nämnda! Kan NÅGON här påstå att dom inte är sååå bra så man bara vill hoppa ur stolen och dansa ihjäl sig? :)


Nu skall jag efter att ha varit osocial ett bra tag röra mig mot soffan för att joina gruppen! Flyttar trots allt om 1 vecka och vill inte missa en sekund av mitt sociala umgänge. Hörs imon!


#144 - Fredag hela veckan!

2009-09-18, 15:34:13 / Kategori:



YES äntligen fredag! Detta är första fredagen på 2 veckor som jag faktiskt kan göra någonting på. Första fredagen låg jag hemma med svininfluensan och förra fredan låg jag i sängen inlindad i bandage och kunde inte röra mig. Så nu kan jag röra mig och jag har aldrig uppskattat det mer än jag gör nu! 

                                                           

somnade rätt sent igår, runt 4 halv 5 på morgonen somnade jag och vaknade kl 12 av att min telefon ringde. Sedan ringde Sanne någon minut senare angående min utflyttningsfest. Vi möttes upp utanför mig och satte oss ner för att tjöta om allt och inget, tog oss en lång promenad och sedan gick vi hem till mig och åt lite, spela kort & sen gick hon hemmåt.
                                                          

                                    Tog mig en titt på min kusins nya bil, hur sööt som helst!
                                       En Ford KA baby blå. Den va verkligen dunder söt :)
                                                 GRATTIS TILL DEN FINA BILEN BABE!


Så vad händer idag? Fredag idag och någonting skoj måste ju absolut göras! Inte så lätt att göra nått skoj utan pengar, men men vi får väl se om jag lyckas skrapa ihop några kronor tihi! Nu skall jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning inför denna fredagen!

                           
Puss å kram sötnosar


#143 - Nattbloggar som vanligt?

2009-09-18, 03:24:33 / Kategori:


Nu har jag tillägnat 3 timmar åt att plugga på vissa grejer som jag behövde få veta angående min operation. Nu föll alla bitar på plats och jag fick svar på de flesta av mina frågor. Jag undrade lite och var även lite rädd över en del saker, men efter att ha läst på forum osv har jag nu förstått att jag inte har någonting alls att vara orolig över! *pheeew* nu kan äntligen lilla alita andas ut igen..har gått och varit nervös exakt hela dagen idag och inte förräns nu kunnat slappna av helt! Älskar den känslan man får när man vart nervös över någonting och undrat & fått ett svar till slut..all nervositet och negativ energin bara släpper.. i love it!



Jaa,
nu när jag är avslappnad och dunder glad så ska jag ta mig en liten kort sekund åt att spana in några kameror. En har jag redan spanat in ett tag och tror förmodligen att det får bli den som jag köper, Sony Cybershot Hot Pink(se bild ovan). Har ju faktiskt tjatat ett tag nu på att jag vill köpa mig en kamera och det har inte blivit av eftersom de är de allra SISTA jag tänker på när lönen väl kommer. Nej nej, jag ska springa runt och rent utsagt slänga iväg mina pengar på alla möjliga onödiga saker så som skräpmat, cigg & impuls köp.. men NO MORE!! För denna månadens lön ska gå åt riktigt bra grejer! Har listat mina MÅSTE-KÖPAS innan jag flyttar till Norrköping:
 


Resten av lönen skall det festas för på min utflyttningsfest & bara för övrigt leva på fram tills nästa lön. Tror att jag kommer ångra allt på den där shopping listan när jag är fattig som en dåre och det är 10 dar kvar tills lönen kommer..brukar oftast bli så, men nu har jag i alla fall i samvetet att jag gör någonting BRA med pengarna och inte bara äter upp dom! EN SAK jag inte kommer ångra är CHI-behandlingen, den är helt wonderful och jag slipper platta mitt hår ända tills det växt ut igen på nytt, sparar mig inte bara en massa tid (och tid är pengar) utan även att jag inte sliter ut håret genom att platta det dagligen. + att det blir så otroligt mjukt och fint!

                     


Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid min söta vovve Kira som ligger bredvid mig och snarkar lite lätt. Älskar att sova me henne, de är alltid lika mysit!

God natt sötnosar!

 


#142 - im back!

2009-09-17, 15:22:59 / Kategori:


Hej alla söta blogg läsare. Det har gått en vecka sen jag skrev sist och det känns inte alls bra. Jag har nu legat till sängs i 5 dagar och fått njuta av den simpla vardagen de senaste 3 dagarna som gått. Jag älskar allting just nu, jag är så otroligt nöjd med allting och just nu kan absolut ingenting förstöra detta för mig :)

Nu har jag fått en stor grej överstökat ur mitt liv och det känns helt underbart! Nu är nästa stopp min utflyttningsfest som är den 26e september, och jag hoppas att den går bra och inte något bråk eller liknande dyker upp som eventuellt förstör kvällen. Men det tror jag faktiskt inte att det kommer att göra eftersom att det bara är mina vänner som är välkomna, problem kan hålla sig långt borta från min lokal :)

Suttit och tittat på lite skor och så på nätet och jag har hittat så många skor jag bara dregglar när jag ser. Behöver köpa mig ett par snygga pumps till min fest såklart, och detta får jag göra så fort lönen kommer för idag har jag inte en krona i fickan, bokstavligt talat! Friis&Co har jätte fina skor och det hade jag faktiskt ingen aning om, även Jessica Simpsons pumps är heta på gröten!!! Blev helt till mig när jag såg dom. Vad jag tyckte om med Friis&Co skorna var att man kan använda de till vardags utan några som helst problem!

Var även inne på bianco och tittade på deras sortiment, men efter att ha sett Friis&co och Jessica Simpsons skorna så är jag inte alls intresserad längre. Dom kostar någon tusenlapp mer än vad ett par skor på bianco kostar men det är såå värt det. För de första är de mer kvalité på dessa skor än vad det är på biancos skor, för de andra så är det såå mkt stiligare :)

Klicka på bilderna för att titta närmare! :) Detta var endast några av alla skor jag hittade idag


 Friis&Co                                Friis&Co                             Jessica Simpson                       Jessica Simpson

Och eftersom att detta är min sista lön jag får i Göteborg så ska jag unna mig rejäält!! :) Ska shoppa med några vänner den 25e och divor som vi är jag och Shvan så har vi bestämt att vi delar upp dagen så att vi får 5 timmar var.

På tal om Shvan, ni har väl inte glömt att titta på Riverside?
www.svt.se/riverside - Klicka in och titta! Börjar ju bli riktigt spännande..!


Nu ska jag titta på Tyra Banks Show som började för 5 minuter sedan! Love her!!
Puss å kram på er sötnosar


#141 - nati nati sötnosar

2009-09-09, 03:43:43 / Kategori:


Nu äntligen blev jag någorlunda trött..äntligen! Eftersom att jag missade Idol säsongsstart idag så ska jag faktiskt göra som så att jag ska ta mig en titt på den just nu! Den finns ju att kolla på webben på www.tv4.se! Så medans jag blir ännu tröttare ska jag titta på det och förmodligen även somna till det. Ska bli så underbart, vaknar om några timmar för att bli nedsövd i ytterligare några timmar - och sen kommer mitt livs största förändring. Ska bli så underbart spännande och kul, hoppas jag! Nu har äntligen mina nerver släppt litegranna och jag hoppas på att dom släpper ytterligare lite till.

Ni kanske ser att jag skaffat mig en ny signatur till mina blogg inlägg! Vad tycks? Fin va! Eller är den gamla finare?

Saknar min älskling, vi sa aldrig god natt till varandra idag, han somnade i sin säng medans jag stod i duschen och tvättade min kropp och hår med desinfektionsmedel..usch =( i miss him!




Nu ska jag faktiskt gå min kos, så att ni alla sötaste blogg läsare får ha en jätte trevlig dag (för jag antar att de flesta av er inte läser detta förräns imorgon) och ni blogg-ugglor som redan läst det eller kommer läsa nu under "natten" får sova sååå sött!

Puss å kram..


#140 - glöm nu inte..

2009-09-09, 03:23:52 / Kategori:





#139 - Dagens!!! HAHAHA

2009-09-09, 02:35:24 / Kategori:

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH jag kan bara inte sluta skratta hahahaha det är någonting med den där jävla Shvan Aladin alltså, din sjuke fan!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHA asså jag kan bara inte sluta flabba åt ett sms som han precis skickade till mig i min desperation efter tröst...ligger i min säng och hyperventilerar och försöker tvinga Jocke att trösta mig (Han gör det väldigt bra faktiskt måste jag bara säga) men still it isnt calming me down.

Är så jäkla röksugen så att jag snart spricker, men jag får helt enkelt inte röka och thats it...hur kommer man ur en sån här jobbig situation? Jo, anledningen till varför jag inte tänker sluta röka på ett bra tag - JAG ÄTER NÄR JAG ÄR RÖKSUGEN OCH INTE KAN RÖKA. Jag blir rund som en kossa om jag inte röker på 3 veckor, och detta är ingenting som jag tänker utsätta mig själv eller min kropp för och speciellt inte efter imorgon!! Men i alla fall...jag tänkte bara äähh jag klarar inte detta jag måste gå ut och ta åtminstone ETT bloss av en cigarett, men nej! Joakim Ferm hjälpte mig att motstå frestelsen och efter nån sekund så förstod jag att - nää..jag tänker fan inte gå ut och röka ens ett halvt bloss! ALDRIG! Ska jag riskera att förstöra någonting så vackert och någonting så otroligt dyrt bara för att få ta några bloss på en cigarett? Ööö - nää de tänker jag inte! Så tjock som jag nu är i beteendet gick jag raka vägen till kylskåpet, fyllde min sportlife vattenflaska me iskallt vatten. Hitta inget gott i kylskåpet, ingenting som tilltalade mig, så jag gick till min godis skål som jag fyllde me godis igår natt efter ett besök på statoil. Hämtade även min 200g. marabou mjölkchoklad och ligger nu med båda två i sängen...men det blir inte så mycket ätande - gillar inte choklad, fattar inte varför jag fick för mig igår att jag ville ha det.. och godis är jag något så otroligt trött på just nu. Är helt enkelt för mätt - men socker dödar röksuget...!

Oj, juste glömde berätta själva poängen till att detta inlägget ens blev till!
Shvan Aladin. Du är mig en rolig och tamig liten prick! Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som just gör att det mesta du gör och/eller säger blir så jäkla kul. Du är inte som grädden på moset - du är som mandelmassan i en semla. Jag älskar semlan men fan vad jag HATAR mandelmassan...men jag vet innerst inne att det är mandelmassan som gör semlan. Du är en sjuk människa, sjukt rolig människa!!! Du är nog den enda i hela världen som skulle få för sig att skriva ett sådant här sms till en vän som ligger hemma och hyperventilerar av nervositet och tuppar av vilken sekund som helst:



Trots din sjuka humor så är jag tacksam att jag har dig & Joakim Ferm som två utav mina allra bästaste vänner & Mohammed som min älskade pojkvän. Tack för att ni alla stöttat mig och pratat så många timmar om mig och imorgon. Älskar er!

#138 - bara 8 timmar kvar!!

2009-09-09, 01:07:53 / Kategori:
Oh herregud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det är nu exakt 8 timmar kvar, jag tror jag dör!!!!!!!!!!!!!!!



Kan inte skriva, är alldeles för nervös...
Återkommer senare, eller imorgon eftermiddag eller något.




#137 - En dag kvar..omg..

2009-09-08, 16:53:25 / Kategori:


Herregud, jag kan inte sitta still!!! Igår lyckades jag till slut somna kl halv 7 på morgonen (imorse kanske jag borde säga?) på grund av hur illa jag mår..av nervositeten. Imorgon är det dags för mig och jag kan inte förstå att detta sker imorgon!! Jag är så äckligt nervös och jag kan bara inte sluta tänka på de, kan inte sluta!

Vaknade kl 12 idag och gick ut med min älskade vovve en lång promenad, kom hem och åt. Hade ställt en halv-litrare Redbull i kylen igår natt som jag köpte med mig hem för att dricka idag så att jag kan hålla mig pigg och alert hela dagen. Har ni sett dom nya redbull burkarna? Nästan en halv liter! Dom är grymt stora, men jag njöt så mycket av att veta att den inte kommer ta slut på mååånga klunkar! *hihi*

Så nu har jag tittat klart på hela säsong 12 av Top Model, men jag tänker inte avslöja vinnaren för då kommer jag nog få en och annan utskällning ifall att någon/några av mina söta läsare faktiskt följer det. Men det var en väldigt rolig och spännande säsong faktiskt, jag har sett de flesta säsongerna och denna var en av de absolut bästa ever! Jag älskar Tyra Banks!!!!! Hon är så vacker, så magisk på nått sätt. Det bästa av allt med henne i dags läget är hur hon har blivit så jordnära och inte alls bara är ytlig och utseendefixerad utan även känslig och medhjälpande. Därför älskar jag att titta på hennes show varje vardag på Tv3, Tyra Banks Show. Hon smälter in bland sina gäster och till och med bland publiken och hon beter sig inte som om hon är bättre än någon annan där, älskar det!


Sitter här nu mätt och belåten OCH NERVÖS som aldrig förr. Jag måste städa mitt rum..och då menar jag verkligen storstäda. Det måste vara kliniskt rent innan dagens slut eftersom att kommer få ligga där ett tag efter imorgon. Så jag ska ta fram alla mina städredskap och sätta igång alldeles strax, det vill säga:



























...Och ja Amir "Gaybloggen".. jag kanske borde satsa på att bli städerska så kan jag städa upp i din mun..lite väl skitit där inne, dont you think?

                                                                  


#136 - Tillbaks!

2009-09-07, 22:21:45 / Kategori:


Så nu har jag kommit tillbaka hem till jocke från mötet med mamma. Det gick väldigt bra och vi fick reda på hur allting ska gå till och vad jag måste göra innan och efter! Ska bli såå roligt...nu längtar jag bara, ingen mer nervositet för tillfället...dom fick mig att känna mig väldigt säker och fick bort alla mina tvivel som jag gick runt med. Nu längtar jag bara tills på Onsdag för att äntligen uppfylla en dröm som jag haft i många många år!!! :))

Fredrika och Sofia kom på besök för att hälsa på och säga hej då innan dom åker till Magaluf, jävla lyckostar!! Jag vill också ifrån det här regniga landet!! Hoppas i alla fall att dom får det roligt!!



Nu ska vi åka iväg och handla någonting gott, jag insisterar!
Puss å kram

#135 - Iväg på möte snart

2009-09-07, 19:53:28 / Kategori:


Sitter hemma hos jocke nu med älsklingen och Shvan. Vi har pratat om allt mellan himmel och riverside, haha. Nu sitter alla i Jockes kök och röker och jag såklart röker INTE eftersom att jag blivit tillsagd att jag inte får göra det nu så tätt inpå onsdag. Så jag bestämde mig såklart för att uppdatera min älskade blogg så att ni läsare har någonting att läsa :) Ska om ca 20 minuter åka iväg med mamma på mitt "möte" som jag måste gå på för att få lite information om onsdagen. Imorgon kommer jag att vara så nervös...herregud...



Imorgon börjar även nya säsongen av Andra Avenyn till er som tittar! Det gör i alla fall jag, hihi. Så missa inte det! Och som en självklar reminder - glöm inte Riverside imorgon! Fortsätt följ varje avsnitt!

Nu ska jag sitta och joina diskussionen som pågår i soffan.

Ha det så bra, puss å kram!

#134 - kunde inte hålla mig..

2009-09-07, 18:07:08 / Kategori:


Som jag sa igår så var premiären av Top Model 12 igår, och jag försökte hålla mig ifrån att kolla på avsnitten i förväg som jag alltid gör med alla serier..men det gick inte, jag kunde inte längre hålla mig. 3 timmar efter att jag bloggat om top model premiären satt jag som fastklistrad på skärmen och tittade på 4 avsnitt till!! Det är ju bara föör bra alltså!
                              
Nu ska jag fortsätta kolla på Top Model och göra mig i ordning strax för att åka iväg hem till Jocke med älsklingen, senare ikväll ska jag och mamma iväg på ett möte inför vad som komma skall på onsdag. Förberedelser, regler, svar på frågor osv osv.. ska bli kul, tror jag behöver det me tanke på hur nervös jag är nu.

Ha det så bra sötnosar.
Puss å kram!

#133 - Äntligen!

2009-09-07, 16:18:05 / Kategori:


För första gången på länge kan jag säga, YES äntligen är helgen slut! Detta har jag längtat efter såå länge, och anledningarna är många! För det första...det som glädjer mig allra mest av allt - Riverside började idag och det var faktiskt ett väldigt bra avsnitt, tråkigt bara att dom är så korta..blev helt chockad när det bara tog slut eftersom att jag satt som fast klistrad..men imorgon kommer ännu ett och varje dag framöver!

För det andra..NU ÄR DET BARA 2 DAGAR KVAR!!!!!!!! Oh herregud..och juste mina sötaste läsare - jag ryckte upp mig igår efter mitt "nervsammanbrott" på bloggen (eller vad jag nu kan kalla det haha) och jag gick faktiskt aldrig ut och rökte. Im so proud! Istället gick jag till frysen och tog ut 3 is-pinneglassar som jag åt upp! Trollerimix!


vad är det för nåt jag ska göra om 2 dagar?
Hemligt for now! Ska bli en överraskning..




För det tredje...en del serier har premiär denna veckan och framförallt för att Tyra Banks Show och Top Model går varje vardag mellan kl 15.00 - 17.00.


Nu kom pappa hem med min mat. Thai nudlar me kyckling! mmmm....
Puss å kram!

#132 - top model 12

2009-09-07, 02:48:00 / Kategori:


Glömde tillägga en sak som jag faktiskt längtat efter som hände idag. Inget mindre än Top Model 12 hade premiär idag och det har jag gått och längtat efter i flera veckor nu! Det var såå kul och redan drama första dagen. Om man ens kan kalla det första dagen, idag avgjordes vilka 13 tjejer som skulle få vara med och tävla. I LOVE TOP MODEL! Alltid roligt, fräscht och underhållande att titta på. Och det jag gillar mest är att se hur de ibland bråkar med varandra..det är såå roligt! Men frågan är nu, kommer jag att kunna hålla mig ifrån att titta på alla avsnitt i förväg? Nej, jag tror inte det...får försöka så gott jag kan. Lovar att uppdatera er om detta!

Nästa tv-serier jag längtar efter är........
90210!
The Hills!
The City!
Gossip Girl!
One tree hill!
Andra Avenyn!
Greys Anatomy! 
Real World: Cancun!
Desperate housewives!



ÅHHH, JAG LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!
Och det bästa av allt - alla dessa börjar nu i september!
Fråga mig om du vill veta specifikt när en serie börjar, datum osv.
Jag har stenkoll på detta :) yeeeeeeeey...

Förresten, visste ni att ni kan gå in på www.mtv.com och klicka in er på "SHOWS" och där välja och vraka mellan 20-30-tals olika program som man kan titta på när man ligger hemma och har tråkigt? The hills, The city, Laguna Beach...ja, i stort sett ALLA program som visas/har visats på tv (mtv) finns att kolla på online. TACK och lov för att jag hittade www.mtv.com förra året, det har hjälpt mig måånga nätter när jag legat och vridit mig i sängen för att jag inte kunnat somna.

Tips! Titta på Real World säsongerna, dom är så sjukt underhållande!
Puss å kram på er söta läsare - all yours truly Alita!



#131 - Riverside!

2009-09-07, 02:24:35 / Kategori:

ALLIHOPA, listen up!
IDAG får ni absolut inte missa premiären av Riverside!! En ny ungdomsserie fylld med blod svett och tårar!

http://www.svt.se/riverside

Kl 09.00 på morgonen kommer första avsnittet av Riverside att läggas upp för omvärlden. Ni får absolut inte missa detta! Det ska i alla fall inte jag, så nu måste jag somna för att vakna imorgon 09.00 prick och springa till datorn för att slå på avsnittet. Ska bli såå roligt!!!

 

klicka på bilden för att förstora


smell you later alligater, after while crocodile!



#130 - Börjar noja

2009-09-07, 01:39:10 / Kategori:


Shit pomfritt...nu är det dags om 3 dagar och jag känner verkligen hur jag inte kan slappna av längre. Min mage beter sig som en torktumlare den bara snurrar runt och vänder på sig. Mitt hjärta slår i hundra och jag kan till och med börja känna mig illamående. Herregud, jag klarar inte av att vänta i 3 dagar till..jag vill göra det NU, jag vill och jag måste få göra det NU så att allt det här kan släppa...har aldrig känt såhär förut!! På ett sätt så jäkla underbart, på ett annat sätt så skrämmande...herregud, jag kan inte sluta le!


WOW.........
Nu måste jag sluta...måste göra någonting för att slippa den här hemska känslan..
                                                  
Jag får inte röka...men jag kan nog inte göra nått annat än att gå ut och ta mig några bloss...bara för att bli av med denna nervositet...jag får ju inte röka har jag blivit tillsagd pga detta....jag tror inte att det gör någonting...jag måste gå ut och ta några bloss...

hmm, 10 bloss sen slänger jag den, jag lovar!!


im going craazy!

#129 - trevligaste söndagen på länge

2009-09-07, 00:35:31 / Kategori:

Kom alldeles precis innanför dörren efter en härlig kväll med bland annat bio. Gick till SF Bergakungen och tittade på G.I Joe med älsklingen. Filmen var verkligen över mina förväntningar, jag brukar oftast inte tycka om action filmer...enda action filmen jag hittils verkligen tyckt om är transformers :) Men denna var verkligen grym, ni som inte sett den än borde definitivt ta er en sväng förbi bion och titta på den.

Har inte kunnat skriva på hela dagen idag eftersom jag inte varit hemma förräns nu. Igår efter att jag tvättat klart så  åkte jag hem till Jocke för att ge Amina alla mina kläder som jag inte ville ha. Det blev 3 knökfulla påsar fyllda med allt ifrån linnen och klänningar till jeans och bikinisar, även en och annan BH som jag aldrig hann använda. Hon blev så glad och mycket av kläderna satt helt perfekt på henne :) Vi satt där och tjötade och tittade även på en film som jocke är med i där han spelade hur bra som helst, och senare vid halv 4 på natten åkte vi hem till min pojkvän för att sova där.

Vaknade upp tidigt och åkte iväg och köpte lite smink som jag behövde. Det fick bli 2 st lip-glosses (huur söta färger som helst, babypink och babyorange) och 1 ögonbrynspenna och sist men inte minst 1 foundation. Sen kunde jag bara inte hålla tassarna ifrån att köpa 4 påsar Stimorol Fusion som jag bara älskar, 2 redbulls och ett paket hubba bubba! Efter min och älsklingens "shoppingrunda" så åkte vi till Mc Donalds och unnade oss(SOM VANLIGT) haha. För min del fick det bli en Mc Chicken naturell med pommes och fanta! *mmmm*





Så nu sitter jag här hemma och tittar på Efterlyst litegranna. Hatar egentligen att kolla på det eftersom att jag blir rädd varje gång jag kollar på det..någon mer än jag som blir rädd av Efterlyst? Eller är jag bara helt konstig i huvvet? Nu ska jag iallafall försöka se om jag kan somna snart, måste upp rätt tidigt imorgon.

Ha det så bra söta läsare! Puss å kram

#128 - round 2

2009-09-05, 20:39:24 / Kategori:


Nu springer jag ner till tvätten för att sätta igång me round two i mitt tvätteri, jag ska ta ut 2 tvättar och lägga i 2 nya, ta ut torken och lägga i ny tork, vika alla mina kläder som är klara och ta upp dom...sen ner igen...och till slut en sista gång innan jag är helt färdig!! :) JOBB..men jag njuter av att veta att mina kläder snart är rena igen hihi.

hörs sen!

 

puss å kram älskade läsare


#127 - tvätt äntligen!

2009-09-05, 20:19:19 / Kategori:
Detta är nog första gången i hela mitt liv som jag är överlycklig över att kunna tvätta på en lördag kväll! Jag har varit så glad hela dagen för att jag äntligen får tillbaka alla mina rena kläder :)) Har 6 tvättmaskiner fulla me kläder, kan ni fatta de eller? Men efter idag kommer jag känna mig hel igen.

Åkte iväg till partille me pappa för en stund sedan för att kolla på en ny garderob till mig och den är helt perfekt och kommer att sitta såå fint i mitt nya framtida rum i norrköping. Den matchar till min säng som är i ek. Den har spotlights och är bara såå stilren! :) Love it

Så nu sitter jag här och väntar på att min 4e tvätt och torken ska bli klar, och sen har jag 2 more to go! Ska även ikväll spendera några timmar åt att storstäda mitt rum, inte för att det är stökit, utan för att jag ska rensa och slänga varenda klädesplagg och onödig skit som jag inte vill ha med mig till Norrköping när vi flyttar. Det kommer att bli en heeeel del kläder. Har garderoben full av kläder som jag aldrig tagit på mig och kläder som jag inte använder. Ska bli kul o rensa o få bort all skit :)

Flyttboxarna står redo i mitt rum och jag måste ta tag i allting inom de närmsta 2 dagarna eftersom att jag om 3 dagar inte längre kommer kunna lyfta tunga lyft eller anstränga mig överhuvudtaget på några veckor! Varför? Hemligt för er som inte redan vet!

 

Hörs ikväll när allting är färdigt lovers!!


#126 - Avskyr folk med fördomar

2009-09-05, 03:50:28 / Kategori:

När en relativt stor bloggare kränker mig pga min ras och mitt ursprung..då måste jag fan säga ifrån alltså. Hur fan kan du sjunka så lågt att du offentligt talar ut om dina fördomar mot latinamerikaner? Folk ser fan upp till dig..hur kan du me egentligen? Jag tänker inte säga vem denna personen var eller något liknande, för att jag nu bett personen be mig om ursäkt. Gör han inte detta, så lovar jag er älskade blogg-läsare att ni kommer få veta vem denna person är, och mycket mycket mer smarriga hemlisar om han och hans vänner. Men en dag i sänder..

                           

Detta kommer jag ta upp mer om imorgon
och vem personen är får ni veta absolut senast på måndag
om personen fortfarande tills dess inte bett mig om ursäkt offentligt..

Nu skall jag sova, puss!

#125 - Riverside 7e sept!!!

2009-09-05, 02:48:35 / Kategori:


Juste!! Till er serie-älskare som läser detta.
Ni får absolut inte missa premiären av den nya ungdomsserien Riverside den 7e september på www.svt.se/Riverside

Där kommer ni att få se bland andra min vän Shvan Aladin som spelar Ben Ali i serien :) GUD vad jag längtar!!!!!! Ni kan redan klicka in er på www.svt.se/riverside och spana in alla roliga klipp som finns där redan nu och även en smygtitt! Någon som planerar att följa serien? :) lämna en kommentar!

Och ni som inte vet vad Riverside är för något -
Det är en ny ungdomsserie som baseras på serien Andra avenyn, med andra ord - en spin off på Andra Avenyn. Det kommer att handla om Kim (Jonas Bane) och Nathalies (Ida Linnertorp) liv utanförAndra avenyn. Utöver de två så kommer det 5 huvudroller till som är med i serien!!! Riverside kommer att visas som en webb-serie på www.svtplay.se och även kan du titta från mobilen på www.mobil.svt.se/riverside  och kommer att komma ett nytt avsnitt varje dag som är ca 4-7 minuter och varje söndag kan man se alla avsnitt i ett enda långt halvtimmas avsnitt. Personligen kommer jag att titta varje dag OCH söndagar! 

                                                
                                                                               Shvan Aladin wiiiiiiii :)



                            
                                  Anton Gyllensten                  Ida Linnertorp & Jonas Bane


Och om ni inte hade tänkt följa Riverside, så tänker ni i alla fall göra det nu! (hoppas jag :))
Är det som så att serien blir succé så kommer det att fortsätta, men för tillfället är det bara fram till årskiftet. Så därför uppmanar jag alla mina söta läsare att titta på Riverside och ge mig eran åsikt, är den bra? dålig?

Men som sagt, premiären är inte förräns på måndag..så glöm nu inte av att knappa in på svtplay och titta! Jag kommer att skriva ett inlägg som en påminnare så att ni inte glömmer av att titta hihi.

                                         


Ta hand om er, puss å kram!


#124 - Den blev fan inte bättre

2009-09-05, 02:21:47 / Kategori:


Herregud! Min fredag blev verkligen inte bättre. ALLA var ute och festade eller hade "myskväll", men jag kunde självklart inte gå ut o festa me tanke på att jag faktiskt legat hemma sen i måndags i svininfluensan och inte tillfrisknat helt förräns igår/förrigår. Myskväll kände jag absolut inte för, isåfall kunde jag lika gärna ligga hemma me myskväll för mig själv. Sååå, det fick bli en lång härlig dusch och sedan torka o platta håret, dra på ett par mjukisbyxor och en tröja och sen hem till min moster :)) Satt där och prata med min kära mamma och moster i några timmar och sedan hemmåt igen, kom hem för ca 2 timmar sedan och har bara legat och surfat runt lite på olika bloggar. Gud vilken hemskt tråkig dag..

Detta får aldrig mer hända mig!

                                       

#123 - Sämsta fredagen ever

2009-09-04, 17:49:09 / Kategori:


Okej jag sitter hemma och är på skit dåligt humör, dels över vilket väder vi har haft de senaste veckorna dvs BARA REGN, och dels för att jag kan inte fatta att det är fredag och jag sitter hemma i mjukisbyxor och helt och hållet ofixad. Jag hatar att känna mig som jag gjort de senaste dagarna, jävla svininfluensan!

                                                    

Jag är på riktigt dåligt humör, folk ska ut och festa eller hitta på roliga saker och jag ska sitta hemma och inte göra ett jävla skit. ÅHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dessutom är jag så otroligt irriterad på mig själv och på att jag bor i lägenhet där folk måste boka tvätt-tid!!! JAG BEHÖVER TVÄTTA MINA KLÄDER NUUUUUUUU jag hinner inte vänta tills imorgon, jag blir galen!! Jag har nästan inga användbara kläder att ta på mig och jag stör mig något så otroligt på det så att jag spricker snart...

Dessutom stör jag mig även på att denna hostan som jag har kvar efter min sjuka period gör så att jag inte kan röka. Jag skiter i de nu tänkte jag och försökte ta en cigg från mamma men nej hennes var slut, och mitt bankomat kort är borta så jag kan heller inte gå o köpa! Herregud, jag får panik... rökningen kanske är grunden till varför jag är på så otroligt dåligt humör..(?)

Sen fick jag även höra att norrköping suger. KUL o höra när jag ska flytta dit om 3 veckor från älskade Göteborg. Allt är bara skit idag och jag stör mig................på allt och alla....

                                                   
              

Nu ska jag duscha, torka och platta mitt hår
SMINKA MIG och gräva i min oändliga garderob efter någonting som går att ha på sig..


Jag blir galen.

#122 - Trötter

2009-09-03, 23:46:43 / Kategori:



Halloj :) Kom precis hem efter att ha varit ute med mina trogna fruar Alexandra och Martina :) Vi var vid Mc Donalds och åt litegranna satt och tjöta lite och sen efter några timmar så bar det av hemmåt. Ligger nu i sängen bredvid min älskade pojkvän tillsammans med Kira, vi slåss helt enkelt om vem som ska få hans uppmärksamhet. Vovven är så ledsen nu när pappa är i Norrköping över natten så att min pojkvän är för tillfället hennes reserv-pappa.


min söta älskade vovvsing Kira


Jag ska faktiskt ta mig en titt i vårt nätverk för att fiska efter någon ny film som vi kan titta på tills vi båda deckar. Imorgon är en ny dag och vi får se vad morgondagen har att erbjuda! Denna dagen har varit helskön i alla fall så vi får väl hoppas på att det blir lika roligt imorgon.


Imorgon ska jag också ta och fixa naglarna hos min älskade kusin Jennifer Hultgren som är nagelspecialist, så att vi får helt enkelt ta och se fram emot det :)) Det får bli min höjdpunkt imorgon! Lägger upp lite bilder på resultatet imorgon! En sak är säker - hon gör nog dom finaste naglarna som jag någonsin sett, och nej det säger jag absolut inte bara för att hon är min kusin.


Nati nati bloggugglor! Kisses & Hugs, yours truly alita :)


#121 - Svininfluensan borta!

2009-09-03, 18:01:59 / Kategori:
Kom precis ut ur duschen och jag måste säga att jag mår heelt perfekt!!
Snacka om att uppskatta vardagen mycket mer när man varit sjuk ett tag.
Japp, som ni alla vet så hade jag svininfluensan (Läs om min sjuka period i tidigare inlägg)
Men nu efter ungefär 5-6 dagar då jag varit mer eller mindre sjuk är jag äntligen frisk!


Rekommenderar till er som blir drabbade att införskaffa en hostmedicin "Bisolvon" får 9/10 i poäng av mig.
Och febernedsättande behövs defenitivt! Jag kan personligen rekommendera Ibuferon i pulver..febern var borta på loppet av högst 10 minuter och så var man uppe ur sängen och sprang omkring lyckligt.



Lite råd till kommande svininfluensa smittade skadar ju aldrig :)
och glöm nu inte - det är inte hela världen, folk som dött av det har oftast dött av en annan sjukdom.
Tex. En man har cancer och får svininfluensan - oddsen är säkert 200% större på att han KAN dö än en person som är helt frisk och blir smittad - SOM JAG i detta fallet.


Nu ska jag klä på mig, sitter i handduk framför datorn och börjar frysa lite..




#120 - mat mat

2009-09-03, 14:43:29 / Kategori:


Står just nu och lagar mat :) Har inte ätit idag ännu och känner att min mage snart kommer att börja kurra. Jag är väldigt konstig när det kommer till mat. Jag ÄLSKAR mat, men ändå kan jag faktiskt inte äta mer än 1 gång om dagen och vissa dagar i månaden 2 ggr om dagen. Jag vet inte varför, men jag har alltid varit likadan när det gäller mat. Jag blir mätt en hel dag om jag bara äter en gång om dagen. Jag blir aldrig hungrig förräns vid 4-5 tiden och sen äter jag och är mätt resten av dagen. Jag vet att det inte är alls bra, och det är antagligen anledningen till att jag alltid är tröttare än de flesta. Jag är ofta trött, speciellt på morgonen. Jag kan vara jätte trött om jag vaknar kl 12.

Dagens måltid blir: Hemmalagade köttbullar i tomatsås á la Alita och ris.
Sallad hatar jag tyvärr också, men jag ÄLSKAR morötter och gurka.
Så dagens sallad får bli morötter och gurka! :) mums..


Nu måste jag sätta igång med att rulla mina köttbullar. Jag försöker dra ut på de eftersom jag vet hur äckligt det kommer att bli. Söligt och väldigt kletigt om händerna. Men men, gotta do what i gotta do..


Hörs senare, Puss o kram söta läsare!

#119 - hatproblem

2009-09-03, 13:07:57 / Kategori:



Vaknade upp för några timmar sen av att min söta lilla vovsing satt upp mitt framför mitt ansikte och bara tittade på mig. Fattade inte va hon ville, ville hon gå ut och kissa? Ville hon leka? Ville hon att jag skulle flytta på mig så hon kunde lägga sig? Det förblev ett olöst mysterium..för hon satt kvar där så länge jag kan minnas och jag somnade sakta men säkert om. Sen vaknade jag ytterligare igen men denna gång för att hon kröp ner bredvid mig. Det var sååå mysit, så vi låg och sov i någon halvtimme men så vaknade jag av att hon snarkade och de blev alldeles för varmt me hennes päls så nära mig.



Upp me mobilen och in på min blogg, och till min stora förvåning ser jag en massa hatiska kommentarer som "Äckliga hora" osv osv osv. Då börjar man verkligen undra vart världen är på väg, när kvinnor kallar varandra hora sinsemellan titt som tätt. Sen förstår jag inte all hysteri kring att jag snackar skit om Amir. Enda anledning till att jag ens hittade din blogg var för att Kissie körde över dig i sin blogg. Annars är du en nobody för mig.. Och ännu mer ser jag ner på dig när jag ser din kommentar, du trackar alltså ner på en hel kontinent? Sydamerika? Men lilla hjärtat..du kanske borde se över dina egna rötter innan du försöker se ner på andras. Du om nån borde aldrig prata illa om något annat folkslag än isåfall ditt egna, ok? Och om du nu insisterar med att du vill tracka på ett helt folkslag så kanske du borde slå upp några böcker me din lilla ärthjärna och lära dig ett och annat, så att du helt enkelt inte skämmer ut dig som du precis gjort.
Och juste..en sista grej: Du har inte 30tusen läsare. Get over yourself yes?





#118 - nostalgi rush

2009-09-03, 00:55:05 / Kategori:
Wow - jag fick precis en BOMB fylld me nostalgi rakt över mig. Herregud denna känslan har jag aldrig varit me om så kraftigt som jag precis var med om. Nostalgi, och jag vet inte om den är sorglig eller lycklig. Det är en hemsk blandning mellan kärlek och hat, Lycka och Sorgsenhet.. Anledning till att jag fick denna stora nostalgi bomb nyss var för att jag satt inne på msn och pratade med min käraste vän Joakim Ferm och vi delade me oss några härliga låtar på youtube, när jag sen hittade en gammal låt och de resultera i att han hitta en äldre osv osv.. och herregud, gamla låtar alltså..varenda melodi medför ett minne! Gud vad härligt...! Konstigt nog är dom enda låtarna som jag fått nostalgi känsla av just nu svensk hip hop.




QBN Flow - Kärlek 98
Jeff - Tänker tillbaks
Lillen - Ett tillsammans
Jadde - Sunshine
FRE - Stanna här hos mig
FRE - Hon e giftig
Medina - Förbjuden frukt
Legenden - Gråt dina tårar
Danne ft Faramin - Vill ha dig här
Ison & Fille - När vi glider
Ison & Fille - Highwon
Anton & Affe - Jag älskar dig
Anton & Affe - 26e december
Feven - 10 budord
Feven - Bränn BH:n
Lilleman - Tonårstankar
Blues - Under ytan
Blues - Mot alla odds


Aa, det är bara några av säkert en 30-40 tals låtar som jag och jocke gick igenom nyss och fick nostalgi känslor till!
Nu ska jag fiska vidare efter lite till nostalgi känsla, älskar det samtidigt som jag hatar det..men det är en slags rush..och jag vill ha mer..!


Kommer ni på någon låt från yngre tonåren? Maila gärna namn och låt eller skriv på kommentarer!
Maila till: [email protected]

#117 - Ugly Betty

2009-09-02, 23:23:48 / Kategori:

Jag har förresten glömt att visa er bilder från min bal! Och även Ayia Napa resan me älsklingen. Men det är så många bilder så att de får räcka med några få :)

 



queen A


#116 - Gaybloggen - vilken flopp

2009-09-02, 23:04:29 / Kategori:


Just happend:

Skrev precis en kommentar på ett av Gaybloggens inlägg, men stackarn godkände inte det - skäms kanske för att ha kvar vad jag skrev bland dina kommentarer? Tydligt bevis på att ditt självförtroende inte är riktigt så bra som du påstår dig ha. Synd, jag som precis började tycka att du var rolig.. och nej "gumman" det är ingen komplimang. Eftersom att du valde att inte visa min kommentar så får jag väl yttra mig om dig här istället, fast sneppet värre me tanke på din kommentar tillbaka - Du är en FLOPP i gay världen. Du är nog me i top 3 ugliest gays Sweden - och du ligger helt klart 1a. Du är så otroligt osexig på alla sätt och vis, och du om någon är absolut den sista gayen som jag skulle vilja umgås med (och jag ÄLSKAR att skaffa nya gay vänner). Du är och förblir en stor fet flopp.



Med lite hosta kvar ligger jag för tillfället och tittar på finalen av So You Think You Can Dance, inte särskilt bra tycker jag. Hade nog förväntat mig mer, trots att jag inte följt det alls detta året. Kan inte bärga mig tills Riverside börjar då min älskade vän Shvan Aladin skall vara med bland en av huvudrollerna! Ska bli såå kul..



#115 - svininfluensan och jag lever

2009-09-02, 20:24:17 / Kategori:



Börjar äntligen bli frisk från mina 4 intensiva dagar smittad av den så kallade svininfluensan. Jag vill bara säga en sak till folk som går runt och skapar kaos i landet, taaa deee luuungt. Det är en helt vanlig influensa, bara det att den fått ett annat namn precis som jordbävningar och orkaner får olika namn. 

Jag fick viruset på Stena Line båten till Danmark som vi åkte me i lördags. Och detta var inte särskilt underligt me tanke på alla mynt man rör vid hela tiden, trots att jag var vääldigt noga med att varna alla mina vänner att tvätta sina händer så fick jag det av alla ändå. Det är bara så typiskt.



Dag 1. Jag började må lite dåligt lördag natt när vi gick av båten, men inget märkvärdigt me tanke på att jag hade vaknat med halsont samma morgon.

Dag 2. Söndagen hade jag ont i halsen och var lite hes, lite snuvig, inte heller någonting märkvärdigt. Spenderade hela dagen med pojkvännen, jocke, shvan och amina. Vi var hemma hos jocke och skrattade och sjöng hela kvällen när jag senare mot natten känner att jag börjar få ont i kroppen...muskelvärk. Och jag får alltid muskelvärk innan jag får feber. Men det hindrade inte mig från att fortsätta hoppa omkring och dansa och sjunga. Sen åkte jag hem och tog tempen - 37.9 C.

Dag 3. Vaknade upp ensam hemma, och ingen luft kom igenom mina lungor. Jag kunde inte andas, jag kokade i hela kroppen...då hade jag hög feber och var helt ensam hemma. Smsade min pojkvän "Jag mår skit och ingen är hemma älskling, snälla hjälp mig." Han kom på loppet av 10 minuter från jobbet och hämtade upp mig och tog mig till akuten. På vägen hämtade vi upp jocke och amina som ville följa me och hålla mig sällskap. Väl inne på akuten skickade de mig till infektionsmottagningen och där låg jag och hade ont i kroppen och huvudet. Jag hostade och var trång i luftvägarna. Jag mådde inte bra alls.. Doktorn konstaterade där att jag högst sannolikt blivit smittad av svininfluensan.

Jag åkte hem med jocke och amina och tittade på film - dom låg på golvet på en madrass, jag låg i min säng. Där sköt febern upp i taket och några timmar senare hade jag 38.6 graders feber. Febernedsättande fick jag i mig av mamma och några minuter senare mådde jag perfekt! Febern var borta och jag var uppe o gick igen. Jag spenderade hela kvällen med min pojkvän, vi tittade på fotboll och lite så me familjen sen åkte han hem och jag somnade.

Under natten väckte mamma mig och bad mig ta tempen, då var min feber uppe i 40 grader. Jag sov vidare.

Dag 4. Febern var på 37.5 i stort sett hela dagen. Men jag mådde bra.

Dag 5. Idag har jag som högst haft 37.5 och det var bara under någon timme. I övrigt har jag mått väldigt bra idag förutom att jag fortfarande hostar hemskt mycket, men annars är allting prima!


Däremot har jag dåliga nyheter...självklart ska min älskade pojkvän bli smittad...Vi som va så noga me att INTE bli sjuka i Ayia Napa me alcogel och 100% bra hygien, så får jag den på STENA LINE av alla ställen..och värst av allt - jag smittar min pojkvän.



Så alla ni som går runt och är hysteriska - RELAX! Det är inte hela världen...