#76 - skön helg

2008-11-24, 01:09:11 / Kategori:
Sitter just nu och äter mackor och ett glas oboy och tittar på olika musikvideor på Youtube. Har fastnat för en speciellt låt: Lil Wayne ft Bobby Valentino - Mrs Officer . SKIT bra! :)) Och har också fastnat för Akon ft Lil wayne - Im so paid. Den är också riktigt bra. Helgen är slut och skolan börjar igen imorgon för min del. Har haft en jävligt skön vecka nu under projektveckan måste jag säga. Har jobbat en del me projektet men har haft mina lååånga sovmornar och mina lååånga kvällar och nätter. Nu börjar skolan igen och de finns inget mer å göra för min del förutom att sköta skolan nu när en termin snart gått, och jag måste säga att den gått riktigt fort. Om 1 månad exakt har vi det efterlängtade jullovet, alltså bara 15 skoldagar!!!! Och för min del är det bara 13 skoldagar eftersom att jag åker till Gran Canaria med pojkvännen!! ååhhhh dessa dagar kommer springa förbi mig. Måste bara hålla måttet med alla läxor och prov som komma skall.

Denna veckan börjar vi också gymma, vi ska va stekheta tills vi reser. Tänker inte gå runt på stranden och se ut som en säl *skratt* Nej, inte riktigt så illa är det. Men ska ändå träna och jobba och fixa skolan till 100% fram tills vi reser. På tal om jobb, imorgon natt ramlar lönen in på mitt konto och tyvärr så kommer jag inte leva särskilt bra denna månaden för alla pengar ska till resan. TYVÄRR säger jag bara, för de kommer bli ett helvete för min del. Sen ska jag också jobba arslet  av mig tills julafton för då ska de köpas en del julklappar. Älskar julafton!!!! Och som tur är, så kommer vi hem från spanien precis på julafton den 24e dec (fast vi kommer hem på dagen såklart)


Helgen e slut japp de är den, och jag har faktiskt haft en bra helg. Fredags sov jag hos mohammed och i lördags sov han hos mig. Vi tittade på film till klockan 4 och då somnade han, jag somnade 10 minuter efter honom. Vi vaknade faktiskt helt utvilade kl halv 4 =) 11 ½ timmars sömn blev de för vår del och de kändes riktigt skönt. I Fredags fick vi vakna tidigt för att vi skulle måla om hans rum, och de va inte lätt vill jag säga. Men snart är de dags att måla om mitt rum! Beiga väggar och en mörk kakao-brun fondvägg med nya snygga tavlor och nya ljus + gardiner OCH KANSKE en snygg men ändå mysig matta - va sägs om de? :)) jag är kär i idén iallafall och de ska bli av innan detta året är slut!

Nu ska jag ringa älsklingen som väntar på att bli uppringd.
Sov sååå sööött och två film tips:
"Mad Money"
"Graduation"

#75 - inget i livet är gratis

2008-11-20, 16:03:40 / Kategori:

Ingenting är gratis, och allting är så jävla dyrt!! Kollar på olika tryckeri företag för att hitta ett där man kan trycka broschyrer billigt, jag behöver de till mitt projektarbete men fan va allting är dyrt alltså. 250 broschyrer för 3000 kr kostar det ungefär överallt. Jag blir galen!

Anyway, idag kom alla mina grejer som jag beställt hem till projektarbetet. ca. 30 planscher som jag skall sätta upp i skolans alla väggar. Och några böcker om rattfylleri och även 40 st små planscher som jag skall dela ut där man ser i statistik hur mycket alkohol svenska folket får i sig. Ska hämta allting ikväll och imorgon sätter jag igång för att försöka få gjort så mycke som möjligt. Vill fixa detta med broschyrerna så fort som möjligt och hitta ett bra företag som kan trycka dom för max 1500 kr. Jag ska inte ha så många broschyrer iallafall så det ska nog inte vara helt omöjligt :))

Idag vaknade jag sent och de va verkligen skönt måste jag säga. Jag somnade inte förräns kl 3 inatt och speciellt inte när jag hade en snarkandes pojkvän bredvid mig. Låg uppe och spelade ett jätte roligt spel som jag hittade på www.spela.se det hette "Jane's Hotel - Family heroe" och de va verkligen super roligt, fast däremot så fick man installera "deluxe" spelet på datorn för att det som fanns där var bara ett demo. Deluxe spelet var riktigt roligt men man fick bara spela 1 timma för att testa på, sen fick man köpa de om man ville fortsätta spela för 250 kr.

Igår var en trevlig dag, jag gick förbi cinco och tittade in och blev glatt överraskad när jag såg min trogna vän martina stå i kassan där inne. Så jag gick in och pratade med henne en stund för hon hade tråkigt. Efter ett tag kom hennes arbetskamrat och eftersom jag stog där och prata me henne så sa hon att hon lika gärna kunde gå hem för att de inte fanns någonting att göra. Så vi lunkade mot mölndal centrum och stötte på sege som bad mig köpa cigg åt honom så vi gick upp mot pressbyrån och där stog ingen mer än jocke! Så vi åkte hem till mig vi 3 och åt mat och drack julmust, sen åkte vi till Mölndal för att möta upp alexandra och shvan. Vi snackade och skrattade en liten stund så va shvan och jocke tvungna att gå. Då va de bara gamla UC kvar och vi gick en promenad med alexandras vovve. Sen efter ett tag åkte jag och martina med 755an. Hon skulle hem och jag skulle åka och vara med min älskade pojkvän. Väl hemma hos han så satte vi på tv.n och efter ett tag ringde jocke och shvan och fråga om vi ville umgås, och självklart så ville vi de =) Så dom kom hem till mohammeds residence och vi hade riktigt roligt hela kvällen. Vi spelade Mario Party i stort sätt hela kvällen, och pratade om Marianne Yvonne Af-walén den andre. Senare vid 11 tiden kom mohammeds syster hem och vi satt och pratade me henne ett tag, sen bar det hemåt. Mohammed åkte hem med mig och väl hemma låg vi och spelade poker ett tag innan han somnade och jag låg kvar och spelade spel!

Så, där fick ni veta en hel dag in ales life :))
Nu ska jag slå på en film och titta på.

You know you love me, xoxo ale girl!! (A)

#74 - Morgonstund har guld i mun!

2008-11-19, 09:20:49 / Kategori:
Okej, jag vet inte vad rubriken betyder, men jag vet att de är ett käckt ordspråk. Jag minns också att jag tittade på ett barnprogram när jag var liten där dom sa så. Har ett svagt minne av de programet, det var lerfigurer iallafall. Två killar, en son och en pappa, och de bodde på en bondgård...mer än så minns jag inte! Klockan är just nu 09.10 och jag har precis tryckt i mig en jätte god frukost. Det blev 3 st hönekakor (de små runda me hål i) som jag la i brödrosten så att de blev varma och mjuka, med ett tunt tunt tunt lager smör (gillar inte smör, gjorde de endast för att inte de skulle smaka torrt bröd) . En skål med mjölk & kalaspuffar! Jag älskar kalaspuffar!! Åt de i stort sätt hela min barndom, och än idag.. de är alldeles för himmelskt gott! Till det en kopp varm choklad. Efter mitt blogg inlägg skall jag gå ut med täcket över mig, sätta mig på balkongen och njuta av en cigg.

Jag äter aldrig frukost, men idag var ett undantag.
Jag vaknade upp hemma hos min pojkvän mohammad, i hans famn, i hans härliga säng. Vi låg under ett täcke och en fleece filt, under allt de där var det varmt och skönt och på utsidan kunde man verkligen se kylan. Slog en titt ut genom fönstret och det låg frost på fönsterrutorna, men där log jag med den personen jag älskar mest och kände inte av kylan ett dug. Allt de där och så....aaa, en väckarklocka som skrek i örat på mig från kvart i 7 på morgonen till halv 8!!!
Egentligen skulle jag bara väcka honom så att han skulle ta sig iväg till jobbet, men jag hade trots allt legat vaken i mer än 30 minuter så varför skulle jag inte bara kunna gå upp och ta mig hem? Jag hade planerat att sova vidare men det slutade i att vi gick upp ur sängen och tog oss ner till tåget. Jag åkte hemmåt och min älskade åkte till sitt jobb.

Här sitter jag nu, pigg som aldrig förr och ska alldeles strax hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning för en arbetsintervju som jag skall på idag :)) Pro Voice heter företaget och de flesta känner nog till det. Får jag jobbet så kommer jag ha det vid sidan av mitt andra jobb på Netto, och även skolan. Men först av allt tar jag skolan först och främst, självklart. Måste spara pengar och jobba hårt denna månaden så att jag får pengar till min och älsklingens resa.


Ciggen väntar, så det var allt jag hade att säga denna morgon, återkommer kanske ikväll eller imorgon...eller någon annan dag! Wish me luck!!!! (till arbetsintervjun!)


you know you love me,
xoxo alle girl (A)

#73 - im just a girl that you lost to cocaine

2008-11-18, 00:55:33 / Kategori:
Sia - The girl you lost to cocaine (stonebridge radio edit)


I've stuck around, through thick and through thin
You cannot deny, I've always been in
But I've watched you stand, still as a snowman
But I don't see you change, you're always at meltdown

Yeah I've been your crutch, your smell sight and touch
Yeah I took you home when you've drunk too much
But I can't survive, with you by my side
See I'll never get laid, while I'm running your life

No I just don't wanna, so I'm walking away
There is nothing that you can do I will not stay
No I don't need drama, so I'm walking away
Yeah I am a girl with a lot on her plate

So just cut me loose, learn to tie your shoes
There's somebody here, I'd like to introduce
So look in the mirror, look for the glass
'Cause you're not my problem, you are my last

No I just don't wanna, so I'm walking away
There is nothing that you can do I will not stay
No I don't need drama, so I'm walking away
Yeah I am a girl with a lot on her plate

No I just don't wanna, so I'm walking away
There is nothing that you can do I will not stay
No I don't need drama, so I'm walking away

I'm just a girl that you lost to cocaine..



Lil wayne ft Bobby valentino - Mrs Officer
Lil wayne ft Akon - Im so paid
Rihanna feat Nicole scherzinger - Winning woman
Rihanna feat The dream - Livin a lie
Trey Songz - Last time
Pleasure P - Did you wrong
Donnie Klang ft Diddy - Take you there
Tamiar - Officially missing you
Estelle ft Sean Paul - Come over

#72 - projektvecka = ledigt!

2008-11-18, 00:18:36 / Kategori:

Älskade projektvecka! Äntligen är den här, precis i rätt tillfälle för min del, så trött som jag varit den senaste tiden. Min lediga vecka kändes härligt redan igår natt när jag visste att jag kunde sitta uppe hur länge jag ville utan att behöva oroa mig eller få ångest över att jag ska upp till skolan några timmar senare. Imorse när jag vaknade kvart i 9 i skräck för att jag skulle komma sent till skolan, DÅ kände jag också av hur härligt de va att vara ledig när jag kom på att jag är ledig i en HEL vecka framöver!! Sen kände jag de också som mest när jag slängde en blick mot klockan och den visade kvart över 2, och jag visste att de inte va någon brådska över huvudtaget...jag kunde sova på hur länge jag ville!

Fast hur mycket jag än vill ibland så kunde jag inte somna alltför länge efter de. Jag gick upp och skrev lite på min projektplan och mejlade den till min handledare. Jag laddade hem material som jag kommer att behöva för att slutföra mitt projekt och läste igenom lite information här och var. Mitt projektarbete ska handla om rattfylleri och detta ska jag jobba med i nästan ett helt år. Ska trycka broschyrer, designa dom själv, skriva in all nödvändig fakta i broschyrerna och sedan dela ut dom under "Fässtivalen" i min skola. "Dont drink and drive" samarbetar jag med sort of :) Ska hålla föreläsning under fässtivalen osv osv osv... massvis att göra, därför får vi ledigt denna veckan för att kunna ta itu med detta på ett effektivt sätt.

Idag så fick jag böter på spårvagnen. Böter!!! Jag blev inte lite förbannad på den kvinnan som gav mig 1200 kr i böter. Men som tur är så kommer lönen om 9 dagar. Jag var på väg in mot stan och hade åkt 1 hållplats utanför Mölndal (där mitt kort gäller) när jag ser en massa kontrollanter gå på spårvagnen, och jag såg mitt liv rinna ut i sanden... ja, de kändes så iallafall! Försökte få henne att förstå att jag skulle av genast men hon vägrade fatta de och ja...till slut så fick jag av henne från spårvagnen för att slippa förnedringen framför alla 30 passagerare som stog och kollade på mig.


Längtar så mkt till studenten, då sticker jag och min älskling till Norge i 1 år!!
Bara 6 månader kvar mer eller mindre.....*längtaaaaar*

Och jag har precis suttit här och räknat hur många dagar det är kvar tills jag tar studenten. 110 dagar kvar är det och jag har räknat bort ALLA lov, ALLA lördagar och söndagar, Festival-veckan på Fässberg, Studentresa-veckan.  110 dagar =  3 månader & 2 veckor ungefär.. WOHHHOOOOOOO!!!!!!!!!!!

En sista sak innan jag kilar iväg, den nya Replay parfymen för dam är himmelskt god!! Den finns i kampanj just nu på Cubus, riktigt värt pengarna!
himmelskt godså god!


#71 - Skolan dödar mig

2008-11-12, 22:42:47 / Kategori:

Denna och förra veckan har varit extremt jobbigt, massa prov och massa inlämningar. Religion, geografi, svenska nationella proven. Nationella va inte speciellt jobbigt, mest bara att prata på inför klassen om ett ämne man valt. De fanns vissa texter som man fick välja texter ur och en av texterna var om fördomar som folk har om kvinnor med slöja här i sverige. De gick super bra på talet och idag hade vi skriftliga då valde jag att skriva om våld. De gick också super bra så jag inväntar resultatet och hoppas på att få bra betyg på det.

Sitter just nu för tillfället och äter vindruvor och tittar på one tree hill bloopers. Riktigt kul å se hur dom gör bort sig hela tiden :) har allmänt tråkigt, men jag har haft en underbart härlig dag :)

Först skrev jag klart mitt svenska nationella och var med tjejerna en stund efteråt, så kom min älskade pojkvän och hämta mig i mölndal så åkte vi till Maxi för att köpa mat så vi kunde åka hem o laga middag. Ingen av oss hade ätit på hela dagen och vi var ur hungriga. Vi köpte massa gott och åkte hem sen till mig för att äta. Min älskade far är bortrest och mor min kommer hem sent på kvällarna för att hon går högskolan i Skövde så de tar henne ett tag att komma hem tyvärr. Efter maten låg vi och skratta och prata om allt möjligt och sen slog vi på tvn och somnade till vänner. Vi sov i 4 timmar och mamma väckte oss till slut så vi gick upp och åt kladdkaka med grädde tillsammans med mamma, och sen åkte älsklingen. Så nu sitter jag här i min ensamhet och de enda jag har kvar är mina vindruvor som står vid min sida och finns där för mig när jag behöver dom.

Men imorgon så ska han sova hos mig och jag sitter o funderar på vad vi ska göra av våran kväll, någonting kul måste vi absolut hitta på. Nu ska jag slå på senaste avsnittet av gossip girl som jag somnade till igår och titta på de. Efteråt kom jag på att jag skall finslipa ett arbete som ska vara inlämnat imorron.

Ha dee goott
Alexandra


# 69 - halo

2008-11-09, 14:40:32 / Kategori:
i never promised you a ray of light, i never promised there'd be sunshine every day.
I give you everything i have, the good the bad. Why do you put me on a pedal stole?
im so up high that i cant see the ground below. So help me down, you got it wrong, i dont belong there.
One thing is clear i wear a halo, i wear a halo when you look at me.
But standing from here you wouldnt say so, you wouldnt say so if you were me.

I just wanna love you...

i always said that i would make misstakes, im only human and thats my saving grace. I fall as hard as i try, so dont be blinded. See me as i really am, i have flaws and sometimes i even sin.



#69 - Roligaste = Girlfights

2008-11-07, 00:47:55 / Kategori:

Okej HAHAHAHA, jag har inte kunnat lägga mig och sova än för att jag fastnade på youtube när jag tittade på en serie som finns i USA som heter Bad girls fight club (nåt sånt) Jag tittade på några klipp och jag håller på att skratta ihjäl mig!! hahaha, för er som har tid över (antagligen har ni tid över eftersom ni sitter o läser min blogg) måste bara kolla in de här 3 klippen, och om ni vill så kolla de andra klippen jag lagt in, men de tre delarna (1/3 + 2/3 + 3/3) är bara de roligaste jag sett på länge, ni måste se det!!! se alla 3 efter varandra!

=D ENJOY


  

  

 

#68 - Ny design!!

2008-11-06, 23:31:36 / Kategori:

Hej alla!! Idag har jag suttit i hela 4 timmar och tittat på när joakim (www.jockeferm.blogg.se) har fixat min blogg. Som ni kan se så är den hur fläässhi som helst och jag har aldrig gillat min blogg så mycket som jag gillar den nu! Tack sååå mycket min trogna kamrat Joakim Ferm! Han fixade bloggen, jag sa till honom hur jag ville ha den, vilka färger och typsnitt osv jag ville ha. Såhär blev då resultatet! Är suuuper nöjd..!

Shvan kom hit efter jobbet och bara va en lajv som vanligt, och vi tittade också på Debatt samtidigt som vi fixade med min blogg. Det skapades en egen debatt i mitt lilla rum mellan mig shvan och joakim. Det hela slutade med att jag blev kallad ett och annat av shvan lajven, men det förvånar mig inte längre. De är helt enkelt den relationen vi delar, att kalla varandra elaka saker, men innerst inne så vet vi att det inte är illa menat! :)

Höjdpunkten idag var för min del att jag faktiskt jobbat stenhårt på min film-idé. Till er som inte vet om detta, så håller jag nu på med en film som jag ska göra i multimedia, men jag tar i med hårdhandskarna och tar de till en annan nivå än vad som förväntas, och jag hoppas och förväntar mig ett bra betyg. Satt i 2 timmar under multumedia lektionen och skrev om handling, huvudroller resp. statister, bakgrundsmusik och ja...hela filmen i stort sätt. Det enda som saknas riktigt nu är manus som alla mina skådespelare ska läsa på och kunna utantill :)) Filmningen sätter igång om 2-3 veckor om inte tidigare och jag längtar såå mycket! Kan inte avslöja någonting, varken vilka som skall medverka i filmen eller vad den skall handla om, det är sekretess belagt. Jag kallar mitt produktionsbolag för Ale Production AB. Blir filmen bra och lyckad så finns det en stor chans att den hamnar på youtube ett tag, endast för att kunna lägga upp den i min blogg i någon vecka. Men det är inte aktuellt ännu :))


saknar min älskling..
nu ska jag sova och drömma om honom.
TMD
<3

återkommer imorgon högst sannolikt !! :))
Puss å kram, alexandra

# 67 - Kylan kryper fram

2008-11-05, 21:22:50 / Kategori:


Kom precis hem med mina kamrater och pojkvän Mohammad Shvan Jocke. Kallast dagen ute idag känns de som, jag vet inte om det beror på mig - att jag är alldeles för trött och fryser ännu mer pga av de. Eller om de är så att de faktiskt är ruggigt kallt i vårt kära göteborg en kväll som denna. 3 grader celsius visar min mätare som vi haft i 20 år nu, så hur mycket man kan lita på den vet jag inte, men ändå! Det är tydligen snöstorm i många delar av sverige, men snön kommer fan inte till göteborg, nejnej...vi får bara kylan. Ska det vara så kallt som det är just nu, så kan de lika gärna snöa rejält. Ska de vara kallt överhuvudtaget så ska det snöa, annars är det helt enkelt inte värt det.

Idag fick jag en väldigt bra nyhet :) Jag var hur glad som helst hela dagen och de va längesen jag blev såå lättad!
Och jag vet att man säger inte A utan att säga B, men just nu så gör jag faktiskt de :)

Jag kom hem efter att ha varit med martina, och lagade världens godaste mat! Sedan gick jag och la mig för att titta på tv, så ringde min älskling mig och bad mig komma ner så åkte vi hem till honom :) Vi somnade i 2 timmar och sen ringde jocke och shvan och tvingade ut oss, nu sitter vi alla hos mig och skrattar och har oss. Och jag vet, det kan verka en aning osocialt av mig att sitta och blogga, men så blev det :)

Imorgon ska jag ha mitt nationella svenska prov, muntligt! Och jag tror det kommer att gå bra, trots att jag inte har förberett mig särskilt bra. Men det gör jag inte ofta när jag ska ha muntliga redovisningar. Skall iallafall prata om våld :))

Nej, nu tar jag och avslutar mina rader :))
ha en super härlig kväll.
alexandra