so hard..

2007-05-31, 01:23:08 / Kategori:
Baby jag kan se hur du gråter fastän dina ögon är torra, jag ber till gud och jag tackar om han gör så du orkar. Jag kan se hur själen din lider och i tvivel försöker att upprätthålla de vi har och nå de livet du söker. Varje morron vaknar du me rädslan i magen, rädslan av att förlora oss i ett mörker, som aldrig va meningen att vi skulle hamna i. Du förtjänar så mycke mer än va du fått av mig, efter alla saker som du gjort för mig. I vått och torrt när jag vart nere har du trott på mig. Under alla nätter som jag gråtit mig igenom med ångest attacker, har du torkat mina tårar och sagt att de kommer ordna sig. Du är värd hela världen för hur du kämpat i dag och natt, alltid funnits vid min sida när jag väl behöver, men ändå glömde jag bort dig sen när de väl gick över..

Jag vill se dig le igen, för jag ser gråten i din själ, som väntar på att brista ut...
Så snälla ta min hand och lita på att allting kommer ordna sig..

Härligt Härligt...

2007-05-24, 00:55:44 / Kategori:

Sommaren verkar vara tillbaka efter en regnig paus, fan vad härligt! Hoppas den håller i sig denna gången bara, men fortfarande lite kallt but its getting better. Spenderade min eftermiddag på kungsparken med några kompisar och rökte vattenpipa, hur mysigt som helst.. va hemma vid 8 tiden, åt, och åkte vidare till balltorp där jag spenderade resten av kvällen tillsammans med martina alexandra och sanne. Myccheet trevligt =)

Nu ska jag alldeles strax gå och titta lite på tv för att sen somna och vakna sent imorgon moahaha..
Grattis Peter på födelsedagen och grattis till Ida min ögonsten som fick ALLA MVG i slutebetyg -v-

image65image66image67

åt helvete med ALLT och allaaaa!!!!!

2007-05-20, 23:59:49 / Kategori:


Min kropp och min själ gled isär.

vi underskattar världen som vi lever i, vi underskattar det vi äger, vi underskattar marken vi går på och taket vi sover under, maten som fyller våra magar var eviga dag, vattnet som ger oss liv.. vi underskattar, andra uppskattar.
Du klagar så mycke på de livet som du lever men se dig omkring för en sekund, se dig omkring och lite längre än bara över axeln. Använd ditt förnuft för en gångs skull öppna dina ögon, du står inte ensam med bekymmer, inte bara ditt hjärta som krossas.. du lever för dagen men du måste alltid vara beredd på morgondagen. En sekund, kan ändra hela ditt liv. En minut kan förstöra ditt liv, en timma kan ge dig slutet på ditt liv. Vare sig du tror eller väljer att inte tro, så kommer detta visa sig förr eller senare, i ditt liv och likaså i mitt..

Trodde frihet fanns, men jag är fångad mellan betongblock som jag omöjligt kan komma förbi. Min värld, mitt liv, dom valen jag gör varje dag kommer med konsekvenser, vissa allvarligare än andra. Det har alltid varit så, vad du än gör kommer du få tillbaka dubbelt upp, men när kommer alltid vara en tidsfråga. När du är som mest sårbar, då kommer du få tillbaka allt som du gav. Vissa säger älska livet, jag säger lev bara. Bara lev ditt liv, be för imorgon och stäng dina ögon när du blir påmind om gårdagen, stäng ögonen plus alla dina sinnen och låt inte din själ bli mörk för saker som skett. Själsfrände? Den kommer du aldrig hitta, du får kniven i ryggen en dag, och de kommer vi alla få. Dra paraleller med ditt liv och en höstack, du är nålen.. hittar du dig själv, så har du tur..

" Du tar allting förgivet, lever livet överdrivet. Tar klivet till de andra alternativet, varför inte tro när sanningen står skriven?"


Så därför säger jag idag vare sig de låter pessimistiskt och värre än så, åt helvete med varenda människa som finns runt omkring mig idag och som nånsin funnits mig nära eller långt ifrån. Denna dagen låter jag bli min vändpunkt, denna dagen låter jag bli den dagen då jag slutar tro, denna dagen låter jag bli den dagen som jag kollar mig bakom ryggen va jag än gör, och vart jag än går. För detta blev dagen min kärlek försvann för alla personer på våran planet, alla utom min mamma och min pappa.


Jag står mellan kärlek och hat, så jag släpper taget om allt och låter de rinna förbi mig..
ALEXANDRA, 20 MAJ 2007

så fucking trött..

back to school...

2007-05-14, 19:55:52 / Kategori:

idag hade vi ingen skola utan istället frilufsdag som lärarna föredrar att kalla det. Vi skulle vart och spelat fotboll i åby vallen men jag stannade kvar och sov i min säng istället, gick till skolan vid 1 tiden istället...
härlig dag idag utan några lektioner och inget stressigt att tänka på, förutom att jag har ett prov imorgon som jag inte riktigt pluggat till så mycket som jag kanske borde. Därför har jag kommit fram till att skippa att göra det imorgon och göra de på buffertdagen och nöja mig med ett Godkänt. Prov i natur, genitik. Vem orkar? Varför ens lägga natur kurs A + B när eleverna valt att gå samhällsprogrammet just för att kunna skippa dom ämnena. Har alltid haft svårt för natur och kommer alltid att ha också, även matte.

Sitter nu i min mosters affär och möglar... =)

söndag söndag söndag!

2007-05-13, 23:51:24 / Kategori:
Efter en ganska så skön och utvilad helg har den kommit till sitt slut, likaså vilandet tråkigt värre. Jobbade fredagen och lördagen så kändes lika bra att bara ta de lungt och vila, de behövdes verkligen. Efter så långa vecko dagar och alla nationella prov de senaste veckorna har man knappast kunnat vila ut på ett bra tag. Imorgon bär de av till skolan ännu en gång, men nu håller man hakan uppe eftersom de bara är 4 skol veckor kvar tills lovet  :)
Idag fyller min underbara mamma år, grattis till dig min ängel! 

Har också haft mycket tid på mig att tänka denna helgen och kommit fram till ganska mycke grejer som jag inte riktigt tagit tid att reda ut förräns nu. Har varken haft tid eller lust att tänka igenom det men nu äntligen har jag gjort det och de känns absolut mycke bättre. Vissa saker måste man reda ut även om du egentligen inte vill. Men för att komma över ett hinder så räcker de inte att gå runt de.. förr eller senare så kommer de upp när du minst anar det. Därför - ta tid och red ut dina problem. De lär bli tusen gånger lättare för dig att komma förbi hindret om du bara tar dig an det. Så nu har jag endast ett bekymmer kvar som jag måste ta itu med innan jag blir helt fri från allt skit...

Man ger vad man får - De har vi alla hört förr... tänk efter före du säger nånting. Va du än gör, va du än säger kommer att komma med en konsekvens. Gör du något bra, så lär du få någonting dubbelt så bra tillbaka. Sårar du någon så blir du sårad själv förr eller senare, och tvärtom, gör du någon glad så får du tillbaka det dubbla. Du kan inte förvänta dig att du ska kunna säga eller göra va du vill och få ett leende på läpparna tillbaks. De funkar inte på de sättet, allt handlar om kärlek och respekt. Jag är och har alltid varit den personen som sorgligt nog inte kan le och ta emot när jag blir sårad, och än mindre nu för tiden. Jag lärde mig av många misstag de senaste åren, nästan för många misstag.. synd att säga att så många misstag behövdes för att jag skulle komma dit jag står idag men så är det.

image63
Alanya med mamma 2006. Kamel attack!!!!!!!!


UPDATING NEWS ! SENASTE NYTT 23.45
efter en dag med jennifer ute och promenerade och skrattade som vanligt så sitter jag nu här och har tråkigt. Har träffat på en jävla massa skit (bokstavligt talat) vi va ute och gick glatt på väg till affären där vi skulle mötas av en mängd olika goda saker att köpa, och plötsligt känner vi båda hur vi får vatten över huvet. Fast regna gjorde det dock inte! Vi tittar oss omkring ner på marken och upp igen, ovanför oss ser vi en vit fågel av den arten vi idag kallar fiskmås, och ner på marken där vi blev chockerade över de vi såg, vit färg(?) fast de va självklart inte vit färg, utan detta hade kommit ut från fiskmåsens anus rakt ner på oss. VAD kallas att slappna av i ringmuskeln, fågel jävel!!!!!!! Men skratta gjorde vi minsann, optimister som vi då är (och tack och lov för de) vi garva ihjäl oss på marken med avföring på huvud och kropp. Jag får de att låta som om hela Niagara fallet kom över oss men de är förstås lite extremt, några droppar här och var för att vara lite mer exakt :) fast detta hindrade oss inte från att fortsätta våran vandring mot metropolen, tvärtom, den förde oss framåt. Tack för det, Thorbjörn (fågeln hete så)

På bilden nedan kan ni se min kusin Jennifer
hålla upp ritningen hon gjorde på Thorbjörn.
image64

Senare satte vi oss och tittade på en film rekommenderad från ingen mindre än min pappa, The Messengers! Uuuuuuuuuu, scary... jag tror att jag och jennifer aldrig varit så rädda tillsammans förr som vi va idag. Vi satt som två getar fastklistrade i varandra och tittade med stora ögon in i skärmen. Äckligt som fan, och rätt som de är så flyger vi ca 23 m upp i luften med en lutning på 180 grader och skriker som om vi sett självaste george W bush butt naked in the shower! Och vad va anledningen till detta utbrott? Tro fan att de inte va filmen vi blev så rädda av, nej nej de var jennifers mobil som ringde och ingen mindre än får skallen Lina fick för sig att ringa oss just när filmen var som äckligast. Tack ännu en gång, Lina, för att du skrämde livet ur oss. Denna gången va de ingen fisk mås som sket på mitt huvve, denna gången va de min kusin som gjorde!

Nu är jag ur funktion resten av månaden, alldeles för mycket skrivande på en gång för mig...

Vänner kommer, vänner går

2007-05-05, 18:07:45 / Kategori:

Its true what goes around comes back, you know. Lördag idag och kunde inte få en bättre start på min dag, solen skiner och dom bästa människorna runt mig. Andas in och känna lycka för första gången på länge. En morgon och dag fylld med skratt, prat och skojande. Och nu kom jag hem efter ett snabbt besök på mc donalds med vitamin. Trött som fan, men got a long way to go innan jag ska sova mohaha. Nu ska jag gå och duscha för att sen städa mitt rum som ser ut som slutet av sjätte världs kriget. Ikväll ska bli bättre än igår så jag längtar redan...


Jocke Bishwan Mohammed Shvan Amina Jennifer - Bästa som finns!
-v-