allt som har sin början brukar ha sitt slut

2007-06-25, 01:12:44 / Kategori:


Goda dagar drar förbi, men minnena förblir...
Undrar varje dag hur mitt liv ser ut idag om 10 år, för att inte verka långsökt och helt ärlig, så önskar jag varje dag att få veta vart jag står nu om bara ett år? Nästa sommar, va gör jag? Vilka står vid min sida, och vilka saknas utan att riktigt vara saknade? Jag är så naiv jämt, tror alltid på de bästa och i slutet så är de trots alla underbara tider bara tårar jag har kvar. Är de rädsla för att gå in i de vi kallar vårat öde, eller rädsla för att tro på ödet igen överhuvudtaget? Man brukar säga att en gång är ingen gång, men två gånger är en gång för mycke. Ska de verkligen vara så? En gång är ingen gång? För en gång för mig, va den enda gången som nånsin spelade mig någon roll. Jag trodde på ödet jag trodde att allting som hände runt omkring mig var meningen skulle hända. Att allt jag gjorde och sa, och allt som hände mig, bara följde ödets mönster. Först handlade detta endast om bra saker, men för inte så länge sen va de bara becksvarta tankar som prydde min hjärna. De är på den här delen som min familj och vänner kommer in i bilden. Utan er, har jag faktiskt inte en chans... I vått och torrt, resten vet ni själva.


Jag lägger en blick över klockan som precis slog slaget 1 minut över 1.
01.01, och jag blir direkt påmind om den personen som håller i mitt hjärta i sina händer. Den personen som står utanför kategorin "vänner och familj", den personen som finns i mina tankar vad jag än gör och vem jag än är med. Jag hoppas och önskar att du någon gång förstår min kärlek till dig. De är ditt söta ansikte som jag drömmer om varje natt, och som jag tänker på innan jag somnar. Ditt fina leende som jag bär i mitt hjärta, och i min själ!
För varje dag som går utan dig, går en dag utan att betyda någonting viktigt i mitt liv. Jag har lärt mig att man ska uppskatta livets varje ögonblick som går, men en dag utan dig är ingen dag för mig min ängel...

Den dagen du ger tillbaka mitt hjärta,
Här står jag varje sekund som går, och väntar på dig..
Amor eterno, always and forever..


sommar(SKOLA) och sol

2007-06-20, 21:05:04 / Kategori:

Mmmmm, har gått i 4 dagar av mitt sommarlov i sommarskola och slitit mig upp varje morgon för att ta mig till burgårdens utbildnings centrum för att få mina lektioner. Matematik är inte min starkaste sida vill jag medge, men jag jobbar på för fullt och de går faktiskt hur bra som helst. Vissa dagar är jobbigare än andra, men för övrigt så e de faktiskt inte så jobbit som jag hade tänkt mig att de skulle vara. Vid den tiden som jag slutar på dagarna skulle jag bara legat och sovit bort i vilket fall som helst så de lika bra :) Men en  vecka har redan gått i stort sett, så tiden lär gå ganska snabbt. Tiden går snabbt när man har kul sägs de moahaha.

Idag fick jag besök av frugan min som kom och hämta mig sen gick vi till mc donalds och "åt" för alla våra små pengar haha. Vidare till mölndal och jag åkte hem en snabbis för att hämta pengar så gick vi och åt riktig mat istället =) Träffa lite folk och gick runt satte oss i parken och sola o mådde bra hela kvällen. Härligt, härligt...

Hmm, för övrigt så vill jag påpeka de att jag va me i GP på första sidan idag (H) haha. Så alla som har GP hemma kan se mitt ansikte(riktigt ansikte) längst fram och läsa min intervju också! (dock inte på internet)
Gp kom igår till min klass och tog bilder och intervjuade angående sommarskola och hur de är att gå där osv.
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=353592

Lediga på fredag, midsommarafton! Inga planer än sålänge bara lite små prat om va som komma skall, men inget säkert riktigt än. Hoppas på att få en härlig och oförglömglig sommarkväll som jag aldrig riktigt lyckats få hittils på midsommarafton. Nu ska jag ta och mysa med kira en liten stund, sen ska jag nog läsa igenom några häften som vi inte ska läsa förräns till nästa måndag, men det är alltid bäst att ligga steget före moaha, det märkte jag veerrkligen idag :)

image77image78
Ha de super, Alexandra!


sooommmaaaar

2007-06-11, 23:57:24 / Kategori:

Varit och badat ännu en dag idag med kusin vitamin och lajna. Går inte o göra nåt annat än att bada de är alldeles för varmt för att vara inne eller ute och gå va som helst.. så vi satt där tills 7 tiden och bada o sola hela dagen :) Imorgon tar 3orna på fässbergsgymnasiet studenten så då gäller de att stå där dåå och titta på =) Ska bli skojigt.. efter 3ornas student bär det av till sörgårdsskolans avslutning där jag ska titta på min kära kompanjon martina som har blivit stor flicka (:

Fick hem brev idag från burgården och de va då mitt schema som jag ska ha till sommarskolan. Ska gå i skola varje dag i 2 veckor av mitt sommarlov och värst av allt är att de är matte som jag ska gå.. HEMSKT!

Nu sitter jag här och bara lyssnar på musik, ska röra mig utåt och träffa Ida en liten stund innan jag ska duscha och sen läggdags hade jag tänkt.

06
image76
Ha det super, Alexandra.

år och dar sen..

2007-06-11, 00:49:43 / Kategori:

Nu va de ett bra tag sen jag skrev och mina fans har bett mig skriva mer moahah, skämt dock.. men nu är jag back on track till alla mina fäns som gillar att sitta och läsa om mitt liv moahah, men i vilket fall som helst så har sommaren kommit efter många regniga dagar, molniga och gråa dagar. Mitt allra första dopp detta året fick bli den 8 Juni, bättre sent än aldrig. Va i södra med en hel befolkning som både dränkte varandra och hade vattenkrig. En klarade sig med lindriga skador, de va då jag. Har tillbringat dom senaste dagarna ute i värmen och badat, även idag. Martina Emelie Sanne Andrea Alexandra och JAG, hade en helt underbar söndag. Innan dess gick jag tillsammans med min kompanjon Martina och pantade alla mina burkar å vi kriga så mycket men de va värt besväret. Vi fick ihop 210 kr  som vi mådde bäst med senare. Martina blev belönad med glass som tack för besväret, å andra sidan va har man en fru till om hon ändå inte hjälper till att bära burkar? Känns som om sommarlovet redan kommit fastän den känslan kom för nån vecka sen. Denna helgen har varit absolut en av dom skönaste helgerna på bra länge. Igårdagen spenderade jag med min baby, medans mina alkoholiserade väninnor tillbringade både kväll och natt i frölunda hahah...

image75

cuando sera que te pueda hablar otravez? cuando sera que te pueda dar besitos de primas otravez? Siempre te lo he dicho "Sin ti yo no soy" y siempre lo dire. No se si lees esto pero espero que si lo hagas... pienso en ti todos los dias que pasan, y cuento los dias esperando el dia en que hablemos otravez. Todas las peronas del mundo me pueden hacer reír, pero nadie puede tomar tu puesto en mi corazón. Mi prima, mi tesoro, te extraño mas que todo. Quisiera poder llamarte todos los dias para estar contigo, porque no importa todo lo que haga en mis dias si no te tengo a ti, snälla fatta de... te extraño con todo mi corazón y con toda mi alma, tu eres mi alma y tambien mi corazón, la páz en mi vida, la lúz que me ilumbra los dias oscuros... mi gatita mi gringita linda de mi alma

Yo te quiero, te extraño y NO te olvido, aunque nunca me has faltado tu siempre estas conmigo
Por las veces que he fallado, y las heridas tan profundas. Mejor tarde que nunca para pedirte mil disculpas
Estoy gritando, callada yo te llamo te escucho, lo intento, de ti yo me alimiento
Cuando el aire que respiro es turbulento y violento yo te vivo, te llamo y te siento...

De spelar säkert ingen roll hur mycke jag än skriver just nu, men jag hoppas och önskar att de når dig förr eller senare. Te amo! ojalas que algun dia me perdones

Utan dig ingen ale!