#56 - antingen för lite eller för mycke

2008-06-30, 03:06:01 / Kategori:

igår natt när jag somnade runt 1 tiden, hade jag inte sovit på 40 timmar ganska precis...väldigt precis. Och idag vaknade jag inte förräns klockan 7 någon gång. Nu ligger jag här klockan är om fem minuter 3 på natten och jag är inte trött för fem öre. Va ska man göra då? Varit inne på facebook en timma utan att märka de själv, för jag brukar inte kunna sitta inne så länge på facebook. Har aldrig förstått mig på facebook förrän förra veckan. Facebook is the shit =D de märkte jag inte förräns jag gick in efter att ha fryst mitt konto och alla notiser ploppade upp på skärmen. Massa vänner och en hel massa foton att kolla på. Sen kom jag igång med Sarah Liberté också och de gör faktiskt hela grejen med facebook så mycke intressantare.

Igår hjälpte vi till familjen Bahaddin att flytta till ny lägenhet. De va hur kul som helst. Shvan Jocke Martina Sarah Kani Tara Mohammad John Peter Lauok Rorro + aftonbladet&bilaga (less fun) hjälptes åt att flytta och inreda den nya lägenheten och ta farväl av de stora fina huset på labackavägen 28b. Fast lägenheten va väldigt fin måste jag erkänna =) Efter flytten fick vi alla som kompensation för de hårda jobbet ris o kyckling. Sen åkte vi till kviberg snabbt och sen tillbaks hem. Sen åkte vissa ner till systemet för att köpa alkohol till kvällen som väntade. Den efterlängtade afterwork kvällen!

Jag och martina åkte hem för att träffas senare på kvällen hos emelie som också hade fest. Sorry babe att jag va så otaggad, men de blir lätt så efter att ha fått 0 timmars sömn på 2 dagar. Jag har lärt mig en läxa iallafall: SOV!

Nu ska jag titta på nån härlig film och försöka somna in till det =D Imorgon är de måndag, och på onsdag kommer min mormor och min älskade lilla kusin till sverige för att vara kvar i 3 veckor mer elr mindre. Ser fram emot de som fan, så nu ska jag verkligen försöka somna så att dagarna går snabbare...iallaflal denna dagen. Imorgon är en ny dag som jag inte planerar att sova bort. Ska gymma kl 4 och efter det så hamnar jag vart jag hamnar, de vet man aldrig med mig.


Ha de super bra =D
xoxo
alexandra


#57 - sommar(?)lov

2008-06-22, 03:09:45 / Kategori:

Ett stort kallt glas coca cola och en mango-bit senare hamna jag på blogg.se. på nåt sätt så hamnar jag alltid här på nätterna när jag känner att jag är så uttråkad att de här e mitt sista hopp för att läsa gamla inlägg eller skriva nya. Eller så hamnar jag här på ett konstit sätt när jag någonting får mig att vara nere. Nu kan jag inte sätta fingret på vad de är, för den senaste timmen har mitt humör gått från topp till botten. Kanske berodde på filmen jag kollade på, eller på att de som vanligt inte står helt rätt till i mitt krångliga messed up liv(?). Men om inte ens jag vet va de kan bero på så tror jag heller ingen annan kan hjälpa mig att lista ut de! Så screw mina problem och över till senaste nytt me alexandra riera.


Sommarlov, får jag kalla de så? sommar känner jag ingen alls men lov, de känner jag långt in i hjärtat. Har sovit så skönt dom senaste veckorna och jag kan inte låta bli att njuta varje sekund som jag sover ut! Så de fula vädret håller mig kvar 1-2 timmar längre i sängen på mornarna, de måste jag tacka sveriges väder för.

Va iväg o jobbade 25 mil härifrån mitt kära göteborg för två dagar sen. Ny öppnad Netto butik som behövde hjälp med personal så jag och tamara blev offrena för billig arbetskraft. 3 dagar blev vi kvar där, och slet verkligen livet ur mig själv. Inte trevligt alls! Men som tur va så lärde vi känna 2 arbetskamrater som faktiskt klickade med oss direkt, helsköna människor från halmstad. Förutom jobbet så hade vi riktigt skoj ihop måste jag medge, afterwork kvällarna blev att gå ner till en bar och dricka cider samtidigt som matchen va igång, folk gick fulla omkring o såg ut som sverigeflaggor i ansiktena. Härlig stämning som bara den ! Tamara, Vuli & Emir - spank u veri much för att ni gjorde min worktrip helt exelentee =D speciellt tamara!!

Midsommar igår och de bar iväg till min beloved familj och grilla lite hos moster min. Hur gott som helst dessvärre hade jag inte aptiten, jag va alldeles för trött för att tänka på mat. Anyway, tjata med familjen till ett o annat glas vin för att sen dra vidare till min älskade fruga alex för att vara några tjejer där o bara vara. De började dåligt me tanke på spöregnet och alkoholbristen, men de löste sig snabbt och nåra timmar senare satt vi hos henne glada o belåtna igen för att vi klarar oss igenom problem hur svårt de än kan värka =) Natten slutade hur bra som helst och min midsommar blev ganska standard, inte helvilt festande men heller inte sitta hemma och inte göra nånting. den blev minnesvärd som fan =)

Imorgon vet jag att jag har någonting planerat men senil som jag börjat bli (åldern hinner ifatt mig) så kommer jag inte ihåg. Jobbet har gett mig så ont i nacken o ryggen så att jag ska slå på en bra film nu och försöka somna till den.

Puss & kram ses på stan
xoxo alexandraaaaaaaahhhh


#56 - depresioner

2008-06-22, 02:47:47 / Kategori:

I tried to go on like i never knew you. im awake but my world is half asleep. I pray for this heart to be unbroken, but without u all im going to be is incomplete. Voices tell me i should carry on, but im swimming in an ocean all alone. but baby, my baby, its written on your face, u still wonder if we made a big mistake...


               ä l s k a r 
                   d i g

                                      
                                       I d a g
                                   i m o r g o n 
                                f ö r   ♥  a l l t i d





#55 - sommar!

2008-06-01, 23:59:09 / Kategori:

Nu har sommaren verkligen kommit. 1 juni är det idag och från och med denna dagen räknar jag att sommaren är här. Jag har nog aldrig njutit så mycke av livet som jag gjort de senaste veckorna =) Har jobbat en del denna månaden känner jag, men de kommerva så värt när lönen kommer =) runt 9 - 10 tusen riksdaler rakt in i mitt konto =D Igår va de lördag och jag hade en av dom roligaste dagarna på länge =D Lördagar är bäst de kommer jag alltid säga. I fredags hade jag också riktigt roligt och till och med idag på söndag. Söndagar brukar vara tråkiga i ett liv som mitt men fan inte denna, de måste bero på att sommaren började idag. Ute med mina älskade vänner martina emelie jolene och sen på kvällen dök shvan jocke mohammed kastri kewan upp =)

I onsdags va jag i liseberg ÅÅÅÅÅ de va så roligt trots att jag är höjdrädd. De började med tårar och skrik men sen blev de lite bättre. Slutade kvällen me att åka höjdskräcken. bara namnet säger en hel del. Jag mådde sämst och jag kommer aldrig mer åka den, ALDRIG mer.

Imorgon börjar allra sista skolveckan och sen är de inte skola mer på 2 månader fan va härligt =D Jobba halva månaden sen sticker jag till gran canaria. Helt själv i 8 timmar på ett avlångt flygplan ska jag sitta å de känns inte allt för trevligt. Därför ska jag köpa mig en ipod touch så jag kan kolla på serier o filmer hela vägen dit =D tiden kommer springa iväg, 10 avsnitt one tree hill å så vips som de är så kommer jag va framme. I augusti kommer de va martinas tur att sitta o lida för hon kommer och hälsar på i 2 veckor och då jävlar säger jag bara =) Nån gång där emellan (eller tillsammans med martina) kommer shvan mohammed jocke (och tamina?) att hälsa på också!! De kommer va riktigt roligt å jag ser verkligen fram emot det hur mycke som helst =D fest fest fest fest fest fest.

Så om tre veckor och några dagar säger jag bara BYEEEEEEEEEE till sverige och alla människor som bosatt sig i detta land för jag sticker för gott! (om de ändå vore så bra.....) vi ses i slutet av augusti gott folk jaaa tack..!

Fredag är vi lediga så alltså imorgon, tisdag, onsdag och torsdag är mina sista dagar som andraårs elev på fässbergsgymnasiet. och sen är de bara å räkna ner dagarna innan jag tar studenten min =) Ska bli gööööööött. Sen bär de av till borås högskola direkt å om 5 år är jag utbildad dataekonom, tro fan de!


Nu är jag alldeles för glad så jag ska ta o ringa min älskade
och sen ska jag sätta mig på min balkong me en filt runt mig
en stor kopp varm choklad i ena handen o min telefon i andra.

image231image232image233

Tack å hej
xoxo alexandra

#54 - what hurts the most

2008-06-01, 23:37:29 / Kategori:
i can take the rain on the roof of this empty house, that dont bother me.
i can take a few tears now and then and let them out
im not afraid to cry every once in a while, even though moving on with you gone still upsets me
there are days every now and again i pretend im okey but thats not what gets me

what hurts the most is beeing so close and having so much to say, and watching you walk away
and never knowing what could have been, and not seeing that loving you is what i was trying to do...


its hard to deal with the pain of losing you everywhere i go, but im doing it
its hard to force that smile when i see our old friends and im alone
still harder getting up, getting dressed, living with this regret but i know if i could do it over
i would trade, give away, tell the words that i saved in my heart that i left unspoken....


i will always love u
always & forever