#61 - älskar honom

2008-07-17, 02:48:09 / Kategori:

Idag har jag tillbringat ännu en hel dag nästan med min älskade kusin sergio. Fick passa honom från kl 12 på dagen till 6 tiden och vi hittade på massa roliga saker =) Först fick jag laga honom nånting att äta de fick bli ris och kött, o krävande som han är så nöjde han sig inte med de för han ville ha fiskpinnar också. Så de fick bli att steka 3 fiskpinnar till han så han kunde blev mätt o belåten. Efter att vi ätit klart o va tjocka o glada så la vi oss och spelade playstation medans jag laddade ner Micke o Molle åt oss =D Blev jätte irriterad på honom dock, han kan ju inte spela playstation så bra och kan man de inte så ska man inte heller spela(!!!) Han tog slut på alla mina pengar på Sonic och alla mina liv så jag fick börja om hela tiden från allra första början. Så jag satte han framför youtube istället så han fick kolla på karuseller och åk attraktioner på disney world. Där satt vi och levde oss in i alla åkattraktionerna som fanns o skrek o hade oss framför datan.

Sen skulle vi ut och leka på gården men så fort vi kom ut så började det spö regna, så vi fick springa in igen snabbare än kvickt. Så kom vi hem och la oss i sängen o tittade på micke och molle. Den är jätte sorglig btw. Jag låg där tårögd och såg på hur stackars micke blev verbalt och handalt retad å hans allra bästaste vän svek honom. Samtidigt som jag kände hur jag fick en klump i halsen så slog mig tanken att jag sitter här med en 6 åring och nästan gråter till en disney film o han gör inte ett ljud ifrån sig FAN va pinsamt!!! Slängde då en blick på min han och han satt där och va inte långt ifrån tårar han heller! Då tänkte jag bara *pheewww* jag är inte den enda som har känslor till micke.


Aja, enough about him! Tiden gick iallafall och på kvällen kom min älskade alexandra till räddning. Henne hade jag också laddat ner en bra film åt! Men innan dess så gick vi till krokslätts torg för att köpa lite godis "och sånt". Så satt vi på en bänk och snackaaa skrataaa hängde i mattaaan....*öö va* Nej! Vi satt där och skrattade i en halvtimma eller så. Sen gick vi hemåt för att se min älskade film som jag laddade ner! Den filmen som jag rekommenderade till hela bio salongen när vi va på bio häromdan. The Orphanage - den är riktigt bra enligt mig, men som vanligt är jag ensam om att tycka att filmer är bra. Har fått höra på sista tid att jag inte har nån bra smak på filmer och att jag "blir rädd för allting" Men då ska jag tala om för dig älskade läsare, jag är modigast av alla! Jag skulle inte ens bli rädd om exorcisten så hade hoppat ur skärmen o skrikit på mig! Icke! Inget skrämmer mig... ANYWAY, så kollade vi på filmen och där sitter jag o nästan ramlar ur sängen så rädd som jag va och va hör jag då? Om inte hennes skratt bredvid mig. Hon satt och skrattade åt filmen. Frustration kände jag då...mmm...men nåt säger mig att den där stackars hästen innerst inne va hur skraj som helst men hon försökte dölja de genom att lägga in ett skratt lite då och då. Iallafall så kom hon på innan hon skulle hem att hon tappat sin plånbok så vi gick till krokslätts torg för att kolla om den låg kvar på bänken, med lite hopp i kroppen men samtidigt så tänkte jag bara "VARFÖR går vi tillbaks den har legat där i flera timmar nu den kommer inte ligga kvar" Och där går vi förbi bänken och ser en stor plånbok ligga där. DÅ blev vi glada vill jag medge. =D Har man tur så har man. och har man hopp så har man tur =D

Jaa, enough about her! Shvan kom och hämtade oss då i torget för att vara med oss en stund, så vi satt ute och pratade en stund och sen åkte vi hem till alexandra för att jag skulle hämta mina 2 papperskassar med kläder som låg hos henne. Jag har under en tid försökt flytta in hos alex på ett diskret sätt, lämna kvar kläder o skor där. Men en dag kom jag dit och så ligger allting i kassar. Mitt hjärta brast då..... iallafall, så åkte vi vidare sen till balltorp  för att plocka upp jocke och efter det så åkte vi till burger king. Sen tillbaks till krokslätt och satt o pratade lite, tjatade lite, hängde i mattan lite....NEJ! Men pratade och tjatade, sen bar de hemåt för min del.

Så nu kom jag hem för exakt 1 timma sen och 10 minuter sen och har precis laddat ner 4 filmer som jag tycker verkar vara ganska så trevliga =)

Min filmlista för denna ljuva natt:
1.Young people fucking (komedi - inte som de låter. Om sex och ungdomar, jag vet namnet säger de mesta)
2. The happening (Drama - Nånting händer antagligen i filmen eftersom den heter happening, Nåt dödligt gift elr nåt)
3. Simon Birch (Drama/Komedi - Handlar om en pojke som föds liten och förblir som en 5 åring föralltid)
4. Fools Gold (Komedi - ett par som letar efter gömda skatter i 8 år o ger upp hoppet. men då händer nåt!!!)


och så får vi inte glömma
Dagens i-landsproblem:
Bensinpriset är för högt, "jag kan inte ens ha en snygg bil nu för den dricker för mycket bensin"
så vad ska jag säga? någon snubbe här klagar över att snygga bilar kommer bli dyra att äga, medans en skrutten bil är en dröm för killen bortom andra sidan jorden.

the world is going inzane.


Nu är det filmdax för min del.
ha de super bra och god natt till nattugglorna.
Alexandra
xoxo

#60 - natt bloggare?

2008-07-16, 03:17:48 / Kategori:

Klockan är nu 3 på natten och jag ligger helt klarvaken och lyssnar på ny och oupptäckt musik. Numera sover jag i vardagsrummet eftersom mormor och min älskade lilla kusin kommit hem o ska sova hos oss nu resten av tiden som dom är här i Sverige. Idag följde jag med min kusin till Bus och Leklandet i hisingen, de va så otroligt tråkigt för mig men fan va han sprang runt o hade sig i 3 timmar non-stop. Han sprang runt så mycke där inne att han blev andfådd och svettig den snorungen. Och jag sprang runt där och oroade mig för att han skulle slå sig eller att nåt skulle hända honom. Han blev vän med massa somalie ungar också, fastän att han inte kan svenska (och de kunde inte dom heller alltför bra för den delen). Men där sprang jag runt och köpte glass, dricka, mat och allt möjligt till honom. Till slut satte jag mig i ett skönt hörn med en glass i ena handen o en dricka i andra som han inte ville ha för att han va alltför upptagen med att springa runt me sina somalie vänner. Så där satt jag arg som aldrig förr över att ungen va så jävla otacksam, men samtidit så slängde jag en blick på glassen med strössel på och rätt som de va så vinka den åt mig(!!!) How cool is that?? Så kolla jag på drickan och från ingenstans så viskar den " drick mig jag är godare än du tror " så jag kunde inte motstå. Från piss humör till ett glatt humör satt jag där och åt upp glassen först och sen surplade in kall dricka i munnen.

Sen åkte vi iväg för att ge honom lite mat i mc donalds och sen bar de iväg hemåt. Har bara varit hemma hela dagen o kvällen med min älskling till kusin för att underhålla honom lite. Så efter vi kom hem från leklandet så lekte vi en stund och sen lagade jag kvällsmat som fick bli pannkakor. Resten av kvällen låg vi och kollade på videos på youtube och sprang runt o jagade o slog varandra. Imorgon ska jag till gymmet tidigt och sen på kvällen ska jag träffa lilla muu som jag saknar jätte mycke!

Ne nu måste jag uppdatera min playlist och de tänker jag göra genom att hitta nya sköna låtar. Och dessutom så tändes lamporna i vardagsrummet nyss, så jag tror att jag ska kolla vad som försiggår. Blev lite rädd där, men men!

men först! Dagens I-landsproblem:
"Så du menar att det kostar mig 100 kr att få in ett 4 årigt barn i erat jävla lekland och vi får bara vara där 3 timmar???"
Så löd dom flesta klagomålen idag hos föräldrarna i leklandet.
Så ja, dagens i-landsproblem är väl kort och gott att de är "för dyrt" att låta barnen leka sig trötta 3 timmar i sträck.

Sov så sött nattugglor som läser detta nu
och ha de super bra, till er som läser detta imorgon.


New Music:
Chris Brown ft. Keri hilson - Superhuman
Ron Pope - A drop in the ocean
Chingy ft. Bobby valentino - Remember when
Ironik - Stay with me
Chris Brown ft Dave Banner - Get like me

#59 - sweet day

2008-07-14, 15:09:23 / Kategori:


ahhhhhhh... sitter och bloggar nu en halvtimma efter att jag vaknat upp. Är så avslappnad och relaxed så de känns som att inget i hela världen kan sänka mig just nu. härlig känsla :) Ska hoppa in i duschen snabbt för att sen fixa till mig någrolunda o åka iväg till min moster och leka med min lilla kusin ett tag, han ringde imorse och ville att jag skulle komma och leka med honom och att jag inte skulle glömma att jag lovade att hämta honom kl 5 prick.

Sen på kvällen bär de möjligtvis av mot ullevi för att se gothia invigningen som komma skall ikväll. Förra året var det roligt iallafall så får väl se om de blir roligt iår igen.


Igår va vi på bio =D Jag och mina älskade tjejer. Vi såg en bra film - enligt mig iallafall. " Everybody loves Many Lane " en skräckfilm som jag personligen tyckte va riktigt bra men dom andra tyckte att de va en av dom sämsta dom nånsin sätt. De va iallafall riktigt skoj med en tjejkväll ute på stan. Senare på kvällen kom jag hem o ringde mina två bodyguards hihi som fick komma och träffa mig kl 12 ungefär och vi åkte in till stan vid 1 tiden för att gå på ett mission haha. Sen bar de hem och så somnade vi alla gott hemma hos mig.

Vill påpeka också att vädret igår va jätte fint! Synd att de inte höll i sig, men de kommer =)
och en sak till vill jag påpeka (eller påminna) - snart är de inte långt kvar tills vi hela gänget ska till spanien!!!! =D WOHHHOOO!!

Nu väntar duschen, PUSS o KRAM ses på stan
alexandra

#58 - never again

2008-07-12, 16:25:56 / Kategori:

If she really knows the truth she deservs you, ignorance is bless. But when your day comes and he's thru with you, and he'll be thru with you, you'll die together but alone.

does it hurt to know i'll never be there? bet it sucks to see my face everywhere. it was you who chose to end it like you did.I was the last to know, you knew exacly what you would do. And dont say you simply lost your way, she may believe you but I never will, never again.

I would never wish bad things but i dont wish you well, could you tell by the flames that burned your words?

never again will i hear your
never again will i miss you
never again will i fall for you
never again will i kiss you
never again will i want to
never again will i love you

#57 - sommarnätter, de bästa jag vet

2008-07-06, 03:55:20 / Kategori:
klockan är nu lite över halv 4 och jag kom hem för exakt en timma och 25 minuter. shorts och linne, de är va jag hade på mig då, mitt i natten och jag måste erkänna att jag inte frös för fem öre. hur skönt är inte de då? you tell me.

en hel dag på liseberg och flera timmar av socialt umgänge med mina älskade vänner senare så ligger jag i min säng och skriver i min gamla blogg. mer än ett år senare, för min blogg är ett och ett halvt år gammal till er som inte visste de :) har knappt hunnit skriva (som vanligt) men nu har jag faktiskt flera gånger pratat om att jag ska skriva snart och just idag kändes de som ett blogg-moment i ett liv som mitt. Funderar på ett köpa mig en hand dator som inte är större än en liten bok, som jag kan ha med mig precis överallt i handväskan och när som helst klicka fram min blogg och komma igång lite mer.  de skulle vara trevligt för min del iallafall.

dagens dagar springer förbi mig och jag har en glad nyhet! JAG har börjat gymma varje vardag, jag har världens bästa gym-schema och mina rutiner börjar sätta sig ganska bra, elr väldigt bra om jag får säga de själv. Så min vardag bidrar med en till två timmars gym om dagen på fabulous Sport Life =P kvällen bär de utåt, fräsh och belåten och jag måste få skryta om mitt liv litegranna just idag, för jag känner att de aldrig varit bättre. Umgås, umgås och återigen umgås. Skrattar mig genom dagarna med underbara vänner (mer eller mindre dock)

Har ännu en glad nyhet! Min lilla 6 åriga kusin anlände till sverige med min mormor i hand för tre dagar sen och de piggar upp min tillvaro ännu mer vill jag lova.

Imorgon ska jag pallra mig iväg till el giganten och köpa Singstar till playstation, för att förbereda mig väl till fredagen som komma skall: Grillkväll at Kani&John's. Då är de Rosa Pantern-drinkar och Aquatini samt Xider och god grill som gäller för våran del, då passar inget bättre än ett gäng glada prickar som är taggade på karaoke. Så 600:- går imorgon till att se om någon har talang nog att bli en singstar på fredag! Keep warming up folks =) 

Idag körde vi parlamentet at Tara's haha och de va nog kvällens höjdpunkt, skrattat så mkt har jag inte gjort på hela dagen, not even at liseberg. Vissa var mer eller mindre bra vilket faktiskt förvånade mig glatt. Imorgon dyker bilderna upp på facebook vill jag lova om jag uppfattat facebook hysterin rätt!

Igår dök de upp en diskussion runt bordet at Tara's om vem som skulle dricka cola zero till filmen som väntade och vem som icke skulle. Alltså löd de mera såhär " Vem är kossa och vill ha vanlig cola? Vem är duktig och ska ha Cola Zero? " Den enda som drack zero var Sara (?). Jag kunde då bara tänka på en sak...

Dagens i-Landsproblem? Vem dricker cola zero och vem vill ha vanlig cola.
Samtidigt som vi läste i aftonbladet idag om en coca cola flaska som blev köpt för 12 mille.
tummen upp guys!

Dagens alexandra-problem? It bothers me att jag döpte inlägget till sommarnätter och hade min romans till värmen nyss längst upp i mitt inlägg, jätte glad över vädret och inte mer än 20 minuter senare ligger jag kvar i min säng o hör stora regndroppar ösa ner från fönstret. Happily ever after...? wouldn't think so..
antar att jag borde tatt i trä när jag skrev om vädret.

Ha de super regnigt
xoxo
alexandra