slut på torsdan bara en dag kvar...

2007-03-29, 22:36:07 / Kategori:

Nu är äntligen min torsdag slut och snart väntar sängen.. ska försöka somna tidigt idag gick inte o la mig förrän halv 4 nån gång igår så är hur trött som helst nu. Imorgon ska jag jobba direkt efter skolan till kvällen, känns som en härlig fredag. Sen ska jag antagligen hem och sova tills min energi räcker till att fungera resten av lovet. Sista skoldagen imorgon fan va skönt de ska bli me lov. Har verkligen längtat i 2 veckor nu bara räknat dagarna till lovet, men måste säga att dom två sista veckorna sprungit förbi. Har haft några prov också, jävlit mycke plugg och stress dom sista veckorna. Fick 3 poäng från mvg på mitt engelska prov och VG+ på två natur inlämningar och absolut mindre bra på natur provet , sorgligt värre. Klarade också mitt samhällsprov väldigt bra tack och lov. Slut snackat om skolan orkar inte ens tänka mer på nåt som har me skolan o göra.

Va hemma hos lina me jey förut satt i hennes veranda o njöt av vår solen satt o tjata i flera timmar såå himlans härligt va det va! Private show kvällens höjdpunkt! hahaha.. bara ni som vet vad jag pratar om. Men men framtid e de ingen brist på.

Nu ska jag gå och ta mig en varm och skön dusch sitter här och fryser ihjäl mig.
Ha de super bra, Alexandra!

[
Bone thugs n Harmony feat Akon - I tried]
[
Akon feat T-pain - U got me]

vaken söndag natt och har skola imon..

2007-03-26, 02:15:46 / Kategori:
If tomorrow was jugdement day and im standing on the front line. And the lord ask me what i did with my life, I would say that i spent it with you. -v-

Sitter här och är hur pigg som helst och funderar på hur jag ska klara av att vakna imorgon, tack gud så börjar jag inte förräns klockan 11 imorgon. Fick besök av jey hunni bunni idag hihi va me henne hela dagen o tog promenix gick ut och tjata... sen kom vi hem vid 9 tiden och jag somnade som vanligt vaknde upp några timmar senare va me jey en liten stund till sen åkte hon hemmåt. Varför är jag så trött nu förtiden, kan inte fatta... va jag än gör så somnar jag haha.. börjar känna hur åldern hinner ikapp mig. Min helg annars var bäst, sov bort hela fredagen och laddade inför lördagen som va bomb! Vi åkte alla tjejerna till en födelsedagsfest i kungssten. De va riiiikkktigt roligt och tack till emmes låtsasbror som bjöd oss :) Underbart folk överallt.. allt va bra förutom lite trassel emot slutet på vägen hemåt men slutet gott allting gott.

För övrigt så vaknade jag upp hos frugan harry. nöjd och belåten perfektaste morgonen solen lyste skönt genom fönstret svalt skönt och en fru som lagar frukost (ELLER INTE) haha.. nästan iallafall, en fru som sitter vid datorn och töntar sig istället för att sova klockan 10 på morgonen. Alex flög upp imorse 7 på morgonen för hon fick för sig på nåt vänster att hennes mamma hade kommit hem och de va 2 pers som låg i hennes säng och sov + mig i alex säng. Panik säger jag bara hon flög upp som om de vore tredje världskriget. Jag trodde hon gick upp för att spy vet inte varför jag fick för mig de så jag blev lite orolig men somnade om nåra sekunder senare. Alex mamma kom inte hem, nej de va emelie som gick runt i lägenheten och lekte zombie. När jag vaknade hade alla gått hem och alex satt vid datan så jag gick och titta på tv i lugn och ro sen gick vi och åt frukost och samtalade lite jag och frugan min.

image44 

Nu är klockan mer än 2 och jag är fortfarande inte trött. Sitter och laddar ner musik här och har absolut inget bättre för mig. Musiken tar mig låååångt härifrån. Lyssnar på Mario - U should let me love you. och måste säga fan va längesen jag hörde den låten. 2-3 år sen jag lyssnade på den som mest, skönaste låten...

Pratade me frugan tills hon inte kunde prata mer av trötthet så vi fick lägga på. Älskar martina min trogna fru :)
Nu ska jag tvinga min hjärna att bli trött så jag beger mig mot min säng och lägger in dom bästa av dom bästa låtarna i min playlist och låter dom bli musiken till mina drömmar :)

[
Lloyd feat ashanti - southside]
[
Twista feat Trey Songz - Girl tonight]
[
Joe - I wanna know]

I like to know what makes you cry, so i can be the one who always makes you smile. Tell me what i gotta do to please you, baby anything you say ill do. Cus i only wanna see you happy, from the bottom of my heart its true.

Ha de super och sov sött alla nattugglor, Alexandra!

Finns inget bättre än att sova ut..

2007-03-24, 00:16:07 / Kategori:

Vaknade för sent idag igen av att pappa väcker mig. Kom försent till första lektionen, andra lektionen va jag själv lärare över som tur va kom jag inte försent. De va idrott lektionen. Jag och frugan höll i den tillsammans hihi jätte skojit va de.. iallafall så hade jag mitt prov idag och de gick åt helvette. Efter skolan gick jag hem och lagade mat myste lite me kira och sen gick jag direkt till min efterlängtade säng och la mig och sov ända tills nu. Faaaan va skönt de va, de finns inget bättre än att sova ut. Mådde skit, fick feber och en jävla huvudvärk mitt i sömnen, och blev väckt kanske 10000 gånger av min mobil som vibrera och ringde hela tiden, svarar jag inte så får jag vakna av nån sms terrorist istället. Nu ska jag hämta ett riktigt stort glas saft och lägga mig o mysa med kira till någon bra film och somna in igen och absolut inte vakna förräns imorgon.

image43

If feels like just the other day that we hooked up.
From that moment on I knew you were the one.
We could sit n' talk for hours about anything.

How you gonna up n' leave me now? How you gonna act like that?
Boy i never thought that lovin you would hurt. I´d do anything i could to make it work
Now im thinking you and me was a misstake, but then it hits me and im missin all the love we made.
Boy i know that we´ve been goin through some pain, but the sun is somewhere shining even when it rains.

[Tyrese - How you gonna act like that]

ohh orkar snart inte mer!!

2007-03-23, 00:33:02 / Kategori:

Massvis och ennu mer pluggande denna veckan. FAN säger jag bara! Har pluggat natur hela veckan och fortfarande inte klar, ska ha prov imorgon. Hoppas verkligen att det går bra annars va allt pluggande bara förgäves. Min kommande helg går åt till massvis med arbeten som jag ska göra och möjligtvis jobba. Självklart ägna några timmar åt att vara med mina flickor. Ska även träffa Ali hayeti (inta rohi ya alby, ana yalli behebak ya shamsi ya habibi pussa din mammas mage som födde dig) och prata lite om livet med denna underbara skapelse. Besides all this, ska jag sova som aldrig förr! Har knappt sovit någonting denna veckan sprungit omkring och sett ut som en vandrande död människa hela veckan. Fredag imorgon och har längtat som aldrig förr! Hade prov idag också, förutom att jag kom 1 timma försent till provet så gick det prima! Så trött som jag va imorse har nog ingen varit. Tröttast på jorden! Bara vaknade efter att jag skickat sms i sömnen till frugan och frågat när provet började. Till min stora förvåning vibrerade min mobil halv 9 på morgonen, Jag har fått ett sms! Alexandra: Nu alle..! - Jag flööög upp från min säng tog på mig kläder borsta tänderna tog på mig skorna tog mitt pick o pack och raka vägen till skolan. Fast orkade inte gå från mölndal så jag väntade på skolbussen och på grund av de tog de mig 30 minuter att komma till skolan haha.

Så nu sitter jag bara här tråkigt som jag då har de och lyssnar på skön musik. Finns ingen på jorden som har skönare musik än den som finns i min dator. Taskit läge men sant! Ska alldeles strax gå och lägga mig i min sköna säng och sova en riktigt bra skönhetsömn, kommer sova som en prinsessa idag så trött som jag är.

By the way, idag så fick jag besök som vanligt av min onda cirkel. Jag bestämde mig för att ge honom ett namn, onda cirkel vill ju ingen bli kallad direkt även om de kanske är så att de faktiskt ÄR en ond cirkel. Så jag döpte honom idag till Leif. De finns inte heller ett speciellt kön på denna onda cirkel, men vi utgår från att de är en hane. Specifikt för just denna onda cirkel som vi dock inte kallar 'onda cirkel' längre utan som tidigare nämt Leif, är att han kommer knackandes på dörren med en korg fylld med problem. Vi kommunicerar genom intellektet. Där kan jag höra honom säga ' Här min kära, får du en god picknick korg fylld me kärlek, men öppna den inte förräns jag gått ' när han gått sin väg så öppnar jag korgen och hoppas på att de ligger muffins i den, men icke. En jävla massa problem ligger istället i den. Så en efter en får jag sätta mig ner och lösa problemen. Leif besöker mig varje dag för att se till att jag aldrig får slut på korgar. Så när jag äntligen lyckats lösa mina problem så dyker han upp med en ny korg och lurar mig att de finns muffins i den. Några dagar muffins, andra dagar kanelbullar. Men alltid nånting gott som jag omöjligen kan motstå. Jävla fifan... nu när jag bett han låta mig vara och gjort klart för han att jag inte vill ha nåt me han o göra, ja då blir han sur och tror att de blir lättare för mig att förlåta han genom att skicka hem fler korgar me problem. Fast dubbelt så stora. Nu förtiden öppnar jag inte dörren när jag vet att de är han, men på nåt sätt lyckas han ändå ställa korgen innanför dörren förr eller senare. Han förstår helt enkelt inte att jag inte pallar trycket. Välkommen till min och leifs problemfyllda värld, och nej jag är inte skitzo. Jag förstår helt och hållet sensmoralen i de jag skriver, även om de kanske inte verkar så...

Mannen på bilden nedan är Leif i sin senaste skepnad. Han kan ändra skepnad beroende på vilket humör han är på. Just vid de här laget va han på gott humör tack och lov. Jag vet att de kan verka så att vi är lika som bär, men låt er inte luras! I verkligheten är vi inte alls lika lika...

image42

[Corey williams - Heavenly]
[Jhevon - Neva eva]
[Omarion feat Usher - Icebox Remix]


 Always and forever you and I will be together and give all of our love to eachother.


Tonight is gonna be so heavenly tonight im gonna do things differently.
Sov sött allihopa, Alexandra!

image41
Skönast på jorden, im Doris shes Nemo.
Nemo nisi mors - tills döden skiljer oss åt.
(Ja, de syns ganska tydligt på bilden)

de man inte vet lider man (inte) av.

2007-03-21, 23:35:25 / Kategori:
Du kanske ser på mig och tänker fan va blåst hon är.
Men om sanningen ska fram en gång för alla, så vet jag exakt varenda litet skit du har gjort.
De sägs att de man inte vet lider man inte av, jag vet mycke väl, men lider? De gör jag inte.

" Jag skrattar faran rakt upp i ansiktet - HA HA HA "
citat av Simba min framtida man.

Lita på dina vänner? Att du inte kan de, är ganska tydligt vid de här laget.
Varenda en kommer hugga dig i ryggen förr eller senare. We will see about that.
Keep your friends close, keep your enemies closer.

Och denna kända onda cirkel som följt efter mig i några år nu, vägra släppa taget asså?
Har försökt få den att fatta, att livet går vidare, att jag inte vill ha mer me han o göra!
De är inte roligt längre, jag gjorde slut! Men han gick över gränsen, kan du inte bara fatta?
Självklart har ni inte riktit uppfattat vad jag pratar om, observera första texten. "och denna kända onda cirkel"
Jag pratar om min onda cirkel som förföljer mig.. slääääääpp miiiiiiiiiiiig!

image39


hmmm

2007-03-17, 13:16:04 / Kategori:

[ Marques Houston - Circle ]


Vaknade halv 10 idag av min mobil som väckte mig. Kunde inte somna om så låg och titta upp i mitt tak och försökte somna i kanske en halvtimma innan jag fatta att jag inte skulle lyckas. Gick upp och pratade lite med mamsen... Har ingenting alls o göra så jag ska städa mitt rum och sen ska jag ta en sväng till gymmet och låta tiden gå medans jag gör någonting effektivare än att sitta framför en skärm och leka intresserad av vad folk säger.

Oh.. hjälp mig någon...
En ond cirkel följer efter mig vart jag än går.
Går ut från ett problem för att komma in i ett annat.

Samhälle ekonomi inflation ääää..

2007-03-13, 18:27:47 / Kategori:

JAG ORKAR INTE!
Hade de där jävla provet som vi alla väntat efter att få överstökat idag. Fan va skönt att de äntligen är över. Samhälle prov, allt om ekonomin runt om i världen och sverige, inflation, BNP, KPI åå... riktigt segt, fast bra gick de minsann. Förra veckan va de matteprovet man längtade efter att få ha gjort  klart, som jag tyvärr fick ig på. Nu har vi ett enkelt natur"prov" på fredag om mage och hjärtat. och nästa vecka har vi engelska prov, veckan efter de börjar nationella proven i engelska svenska och matte. Ska till angeredsgymnasiet imorgon me min hemspråk och sitta på deras datorer eftersom att dom tydligen har något program som bara finns just där, ingen annanstans förutom just Göteborg Angeredsgymnasiet i HELA Europa. Så dit ska vi imorgon, 10 chilenare i en smäll. (?) Älska min nya hemspråkslärare. Han e världens bästa lärare, inget skämt... känner mina mostrar och allt va de e.

Nu sitter jag här och ska försöka sätta igång med mitt arbete som borde vara klart snart. " Hur droger påverkar hjärnan ". De e nog roligt...  och innan jag ens hinner sätta igång så har jag ett till arbete som jag måste göra. Men innan jag kan börja med de så måste jag börja läsa en bok som jag har att läsa, på ENGELSKA. Sen ska de skrivas en recension på de. Och innan jag hinner sätta igång med NÅT av alla mina grejer så ringer min telefon och min älskade kurdish slave ringer och vill gymma idag. Så nu e de bara till att packa mina grejer och åka till gymmet. Får fixa allt när jag kommer tillbaks. Annars går allting jättebra höhö. Bakade bullar idag på naturen och experimenterade med degen och mjölet och alla möjliga ingredienser vi använde.

Nu har jag bråttom med spåret så hejdåååååååååååå.
Alexandra


once in a lifetime

2007-03-10, 13:18:15 / Kategori:

Mobilen krashade igår så dom som ringde igår eller som jag ringde igår som inte kunde höra mig ska veta att jag inte satt och va helt tyst vid luren utan att min mobil inte fungerade igår, jag hörde dig men du hörde inte mig. Iallafall, vaknade tidigt av pappa som kom in med en ny mobil inget speciellt bra me den men ingen bryr sig den e endå bara till för att prata och skicka sms.

Helg äntligen(?) eller lördag kanske jag ska säga.. min gårdag blev faktiskt lika skön som alla mina fredagar och lördagar. Förutom att jag städade hela mitt rum som låg upp och ner vänt. Hade bråkat med mina föräldrar på torsda kväll så istället för att köra den absoluta klassikern ' räkna till 10, ta 10 djupa andetag ' så gick jag raka vägen in till mitt rum och drog ut alla lådor slängde ut allt som fanns i lådorna, rev ut hela min garderob, slängde alla mina tavlor på golvet alla nallarna blev misshandlade, mina foton fick 3e gradens brännskador och sist men inte minst min madrass, kuddar, täcke och lakan flög som aldrig förr omkring i mitt rum. Hade inte de varit för att min säng sitter fast i väggen så hade antagligen den också legat upp och ner. Även min anslagstavla som har hängt på min dörr i åratal blev trakasserad, misshandlad och avklädd (dvs jag drog bort varenda foto som täckte hela tavlan och slog sönder den) Även en spricka i dörren lämnades kvar som ett minne av den dagen då jag glömde att räkna till 10. Så varken in eller ut kom man från mitt rum och de enda som stog kvar va tv'n och min dator som jag också hade mord planer på, men tänkte efter före och tanken slog mig att om jag råkar göra sönder datan, så råkar jag samma sekund göra sönder hela mitt liv. Så jag höll mig borta från datorn smart som jag då är.
Dagen efter (igår) gick jag till skolan och efter skolan direkt hem till frugan, hon klippte mitt hår, väldigt fint by the way (hon e billig och bra ska gudarna veta) Och nu har jag konstaterat att alex är inte bara bra på att laga min mat utan hon är även bra på att klippa mitt hår! Och bättre än så blir det, som grädden på toppen så gick hon me mig hem senare på kvällen och hjälpte mig att städa upp i mitt rum! De e verkligen va jag kallar FRU.
image34image35image36image37
älskar dig mitt rost


Vart hade vi martina eller jennifer när jag behövde den hjälpen? VA! Och dom ska påstå sig vara mina fruar? Harry boy e den enda som e trogen 100%. Jennifer dumpa mig sist ' DÄR E MIN BUSS HERÅ ALE RING MIG IMON ' på loppet av 3 sekunder såg man inte ens fotspår efter vart hon kunde möjligen tagit vägen. Jag letade förgäves efter hennes fotspår men kunde inte hitta dom. Dumpad ännu en gång. Hörde man av Jennifer resten av fredagen? nejnej, för en studie nyligen tagen ur Ungdomarnas MobbningsByrå AB visar att sånna som mig, e bara bra att ha vid dom tillfällen då jennifer vill ha någon att gå från skolan till mölndal med, eller möjligtvis när jennifer behöver pengar. TASKIT LÄGE. Har jag hört av jennifer igår? nej. Har jag hört av jennifer idag? Nej. Vet jag vart jennifer höll hus hela natten igår? Neeeeej. och hon ska kalla sig själv för FRU. De va nog bland de fräckaste jag varit med om. Hon ska sitta hemma och laga min mat som harry gör, men gör hon de? tro fan inte de asså.. nog pratat om henne, låt mig nu räkna till 10 och ta djupa andetag så inte detta slutar me ännu en städ dag i mitt liv. hahaha.

image32image33
Mitt mögel i lööv u

Iallafall min trogna fru (våga inte ens ta åt dig) och jag vi gick ut en promenad i några timmar sen och vek oss av skratt. Jag tror inte jag behöver gå och gymma längre mina promenader me frugan blir bra. Sen gick vi hemmåt och så va de me det. Resten e censure.

Nu sitter jag och funderar ut vad som ska göras idag... nånting skojigt dyker alltid upp. Så jag hoppas att du som tydligen har väldit tråkigt just nu, får en roligare dag än den du verkar haft hittils.

you n' ur bitches talk shit like u even know me, but the truth is, if i had a dick u'd be the first one to blow me.
dom känslorna du stampar på idag, kanske har förbindelse me den röv som du slickar imorgon.


 


Bäst dag

2007-03-06, 20:57:58 / Kategori:

Vet inte varför men denna dagen asså.. heeeelsköön! jag och mina kompanjoner, vi har skrattat hela dagen från början till slut. vet inte varför men bäst dag. Gick hem efter skolan och pluggade hos alexandra, vi åt lite och sen på kvällen när vi pluggat klart o kollat på tv snackat o skrattat så ringde vi martina och frågade om hon följde me oss vi skulle äta i portens :) Så mötte vi henne och åt och kollade lite på Dr Phil och lite på Vänner lite blandat inne i portens. Sen gick vi vidare tjocka som vi e och köpte godis och gick och snacka lite tills martinas buss kom. Sen åkte jag också hemmåt och lämnade Harry helt ensam i mölndal.

Min älskade kusin i Spanien satt vid sin mammas msn och hade webcam och ljud konversation me mamma som vanligt så jag satte mig och pratade lite med han. Han har precis lärt sig skriva hihi min älskade ängel... När han blir stor asså den ungen kommer få alla tjejer han pekar på så vacker som han är. I börja när han föddes och var i 2-3 års åldern så trodde alla att han var bög, bara för han klädde sig med prinsess klänningar och dansade omkring på golvet med en liten tiara på huvudet hahaha! Men nu, akta er för han är den sötaste killen som finns!

image30 image31
Min älskling, MIN MAN. Sommaren 04 :)

Ska nog gå och lägga mig och kolla på lite tv nu, är hur trött som helst.. måste läsa ut en engelska bok också och skriva en recension, så de finns ingen tid att sitta inne på msn (eller skriva blogg) .

Ni får ha de jette bra och sova sött, Alexandra :)

Tankar som rinner ut i sanden

2007-03-05, 00:01:16 / Kategori:

i mina tankar. Läs detta om du har planer på att sitta länge o läsa. Är du verkligen intresserad så varsågod, men ingen idé att börja läsa om du inte ska läsa hela :) Droppa kommentarer om du har ork att skriva något v
De finns många frågor, men vem har svaren till alla dina frågor? Du ställer dig själv frågan minst en gång i ditt liv, Va fan gör jag här? varför finns jag här? Vissa dagar i ditt liv är bättre än andra, dom känns åtminstonde bättre än andra. orsakar du ditt hjärta för sorg, så orsakar dig ditt hjärta sorg tillbaka. Lek inte med elden om du inte är beredd på att bli bränd, förr eller senare. De finns ett ordspråk ' den som ger sig in i leken, får leken tåla ' . Ja visst kan man dra vissa paralleler, men är de verkligein så? måste du tåla att få skit, bara för du gett dig in i något du trodde du skulle lyckas med? exempelvis kärleken, om du tror en gång helhjärtat på att den killen/tjejen du blev tillsammans med, är den du vill vara med resten av ditt liv, efter några månader tillsammans börjar erat förhållande att gå neråt. Dina vänner och familj säger ' så e de me alla, de e helt normalt att ni tjafsar ibland, de blir bättre ' . Du tror att han/hon är den rätta för dig, men som sagt de börjar gå sämre för varje dag. Är de meningen att du ska ta skit, för att du gav dig in i ett förhållande som en gång va så underbart? Ska du skylla dig själv? Jag har lärt mig en sak i mina unga dar, alla gör misstag. Jag har gjort många misstag i mitt liv, och vissa större än andra. Men misstag som misstag, stort eller litet, ingen av dom bådar gott. ta mig på orden för jag har varit där, jag har stått i situationen när du gör ett misstag, som förändrar hela ditt liv, din syn på livet, ditt livsstil. Inget av detta behöver röra sig om kärlek, men de gör de i mitt fall. Kärlek till mina föräldrar, min kusin, mina vänner och min dåvarande pojkvän.

Du krossar ett hjärta, och du får ditt eget krossat. Vem har inte hört talats om ' what goes around comes back around ' ? Jag hörde de för längesen, men jag lärde mig inte innebörden av orden förrän för inte så himla längesen tillbaka. Förut blev jag plågad av orden och ordspråket, nu har jag med tiden lyckats se de genom ett mer filosofiskt perspektiv, och inte orsaka mig själv smärta genom att höra se eller säga orden. Tror du på ödet? Jag kan säga från mitt hjärta att jag trodde på ödet, men jag trodde att man kunde själv avgöra sitt egna öde. De jag inte visste var att ödet redan är planerat. För en liten stund i mitt liv, en mörk period och antagligen den tiden av mitt liv som jag inte vill minnas men som fortfarande måste dras upp, slutade jag tro på ödet. Mitt öde bröts ner i små små delar liknande de finaste sandkornen på en strand. Jag gav upp allt jag levde för och gick in i en fas i mitt liv som kan liknas med en mörk lång tunnel. Inne i den va jag totalt vilsen, och ingen bakom mig eller framför mig för att ta emot mig när jag föll. Jag klarade mig ut ur tunneln med tiden, men de tog mig kraft och många tårar att komma hit jag står idag. Tack vare min familj, mina vänner och min kusin, står jag på mina egna ben idag, självständig och ingen som kan rubba mig psykiskt. Jag började återigen att tro på att jag faktiskt har ett öde. Återigen tillbaks till innebörden av ordet ÖDET, för att inte bli så personlig :) för dig som dock bestämt inte tror och aldrig lär tro på ödet, kan de ses som ett litet mer av ett taskigt läge. Ödet, de lilla ordet, har gett mig själv så stor hjälp genom tider. ' Ryck upp dig alexandra, allt händer för en anledning, detta var meningen! ' jag har intalat mig själv de så många gånger att jag nu tappat räkningen. Tror du inte på ödet, som är en så liten faktor, inte direkt som en hel religion. Bara någonting som kan kännas lättare att tro på i vissa tillfällen. Efter regn kommer solsken! tror du på ödet för att du tror på det?

Kallar du ditt brustna hjärta för regn, och sen när de helas igen för solsken? Vem har inte haft sitt hjärta brustet i livet? Självklart kommer solsken efter ' regn ' ! Hur smart får man vara? va hade du räknat me? att ditt hjärta skulle vara brustet föralltid? kanske inte den bästa trösten men tro fan att de kommer solsken efter regnet. jag menar, hur många av 10 personer som får sitt hjärta brustet vid denna åldern, sitter om 40 år och fortfarande är olyckligt kär i samma person? Om jag är tillräckligt smart, så skulle jag personligen chansa på Inte En ENDA.

Är de olika mellan killar och tjejer? Har tjejer svårare att släppa taget om en kille? Eller är de bara en förvrängd bild vi alla fått mellan kvinna och man? i många tillfällen kan de verka så. Kolla exempelvis på din msn lista, jämför tjejerna med killarna, vilka har egentligen mest depressioner? Eller beror de endast på att tjejer har en tendens att skriva ner sina känslor på sitt msn namn? För en tjej, kan ett simpelt sms om kvällarna betyda ett leende på läpparna långt framöver. För en tjej kan även ett samtal me ett kärleksfullt innehåll också betyda en dag som aldrig blir glömd. Detta säger jag förstås ur egen erfarenhet. De finns även dom killar som tänker såhär, och självklart dom tjejer som inte bryr sig det minsta om ett sms mer eller mindre. Ta aldrig förgivet på någonting, ännu en fras som vi bör ta tillgodo och för en gångs skull faktiskt lyssna till.

But still, God bless den killen som har svårt att släppa den tjejen han en gång va tillsammans med, och som krigar för henne, och gör allt för att bevisa för henne att de ligger till så, för de ser man inte ofta. För de har jag ett lysande exempel nämligen min vän Ali Selim. Krigare genom själen, denna araben. Ni killar har oftast en kändis eller fotbollsspelare som ni ser upp till, men här har ni en kille som inte alltför långt ifrån er, är en höjdare, en tio poängare, en stjärna. Hade jag själv varit kille hade jag antagligen avundats hans förmåga att utstråla kärlek. Han sväljer stoltheten och gör allt i världen för att få sin tjej tillbaka, lyckligt lottad som hon då är.

Efter en ganska bra tids tänkande, så ringer min nuvarande älskarinna upp mig till min rosa mobil. Glad som vanligt. Förstås så är de ganska osocialt att sitta och skriva när man har en person som man älskar i luren, så jag beger mig mot min sköna säng och sätter på min tv, och som vanligt diskuterar programmet som går på tv med Martina. Förbereder mig inför morgondagen och även inför duschen som väntar mig om en halvtimma. De lär bli en lång natt för mig idag, måste torka mitt hår och mycke mycke mer.

image29

00.00, Och jag tänker på ingen mindre än dig min älskling.

Så ni får alla ha det så bra och sova sött, Alexandra Riera Nieto


She cant love u

2007-03-04, 01:36:47 / Kategori:
Weeow denna dagen hehe hur skön som helst. Har bara tatt de lungt åkte på dagen till stan och shoppade loss höhö, varit ute och promenerat med Kira, städat mitt rum och tvättat kläder :) Sovit halva dagen också efter att jag kom hem från stan vid 5 tiden, vaknade vid 7 tiden och gick ner och tvättade. Sen fick jag besök av min största älskare this year: Harry!!!!!! Jag gjorde våfflor till oss och så satt vi och åt och tjata lite. Sen tittade vi på Dagispapporna med Eddie Murphy. Fan va bäst han e hahaha vi skrattade ihjäl oss, den är verkligen hur rolig som helst!

i saw ur new girlfriend the other day n' i expected for her to be so much more than she was. I checked out her style, the way she smiled, the way she moved, the way she said, the way she looked at me like ' i got ur man ' .  she cant love u like i can, all of her love just cant compare to what i have. She cant touch u like i do, cus when u touchin u pretend its me n' u . and theres no way her love is good as mine, theres no reason for u to waist ur time. When we were together u toled me what u didnt like n' u went out n' got exacly that type. U said that ur new girl is nuthin compared to me, everything that she does wrong i always do right . she cant hold u like i can, boy u a fool if u cant realize what u had. She cant feel u like i can, cus im a girl that always standin my man.

Nu ringer min kompanjon så ni får ha de så bra och sova sött, Alexandra!

Ride together, die together.
image27image28 
Hetast just nu: Jay Z & Beyoncé
[
Destinys child - She cant love u]

Du kan fly, men vart ska du ta vägen?

2007-03-03, 02:31:29 / Kategori:

Fredagen slut... har sovit halva dagen direkt efter skolan. Sen kom alex och överraska mig hem och väckte mig. Vi låg och kolla en stund på tv, hade verkligen tråkigt. Klockan va 9 vi bestämde os för att gå på café :) Sen träffa vi martina och kompani i Mölndal, cafe skåne. Äntligen frisk(?) Sjuklingen har vart sjuk i 1 hel vecka nu stackarn legat hemma med alla möjliga infektioner och snuva hosta feber ush...

Sitter här och lyssnar på musik, lovade att ringa martina men hittar inte mina telefoner, och hennes mobil är SOM VANLIGT avstängd så kan inte ringa till mobilen heller. Har laddat ner världens bästa låtar så nu överlever jag en till storm ifall de skulle komma moahaha. Denna dagen har varit skön ingen stress ingenting bara sovit och varit på cafe hihi. Fortsatta UC uppgifter som mission impossible. Bara jag och mina kompanjorer som förstår. Alexandra och martina är mina personliga assistenter, dom tillhör också UC pakten, once u get in u dont get out!

UC UNIT . hahaha bäst
 image26


Va och träna igår och alex solade huhu. Jag gick till vattenmassage, hon gick till solarium. Fan va skönt de vaaaa ni som gymmar på sportlife almedal MÅSTE bara testa vattenmassagen. 10 minuter e det de känns som en evighet, så skönt att jag somnade dom sista minuterna. Såå himla härligt... sen basta vi en bra stund huhu. Gjorde ett löfte igår ska INTE äta något godis, bara på lördagar! Så efter gymmet köpte jag yougurt och sen gick vi till Maxi och köpte några grejer bland annat naturgodis. Sen när vi skulle betala hahahahaha roligaste på dagen jag har aldrig vart me om nåt sånt förr it was heart breaking HAHAHA jag trodde inte att naturgodis va så dyrt så vi bomba maxi sen hela min lön gick bort kändes de som haha okej överdriver men fan va roligt vi hade på vägen hem.. vi skrattade än idag åt de.. jag hade ont i hjärtat hela natten låg och tänkte på min lön som gick bort på naturgodiset hhaahhaah skämt dock =D

Så nu ska jag nog gå och titta på lite tv och försöka ringa upp frugan om de nu går för sig. Ha de så bra uttråkat folk och dröm sött, Alexandra

[Lil Eddie
- Save a little love] Hetast just nu.

Du kan fly, men vart ska du ta vägen?
image25