#66 - halloween, och en trött alexandra

2008-10-31, 03:36:36 / Kategori:
Ja men de va ett jävla tjat nu alltså om halloween! Men jag älskar varje sekund av de. Spännande ska de bli att få se alla utklädda människor och få se hur långt fantasin sträcker sig i dagens göteborg. Trädgårn på lörag var det tänkt, hur de blir får vi väl se då. Var iväg idag för att köpa alla tillbehör osv. till min dräkt, för min del var det tänkt att vara den berömda CatWoman - Klysché? aa säkert på hög grad, men man får väl se till att sticka ut från mängden på sitt egna sätt!  Har aldrig firat halloween på mina senare år, förutom möjligtvis när jag var ett barn och klädde ut mig till häxa varje år och gick från dörr till dörr och knackade på i hopp om att få jätte mycke godis, men jag antar att jag inte var så gullig som man borde vart i den åldern. Anyway, de var kanske 8-10 år sedan jag klädde ut mig på halloween, därför känns allting extra spännande!

Mitt lov har snart gått, och jag har inte gjort ett dugg. Inget nödvändigt alls, överhuvudtaget. Bara varit hemma, sovit ut(?), umgåtts med nära och kära. Thats all. Har inte jobbat, nej de har jag verkligen inte. Orkade helt enkelt inte jobba ett skit under min efterlängtade lediga vecka. Dock! Så skall jag plugga helgen ut så att jag är redo för att slutföra en termin utan indraget studiebidrag eller några fler varningar (har 1 på mig). Som vanligt, har jag vänt på mitt dygn detta lovet. Och jag fattar inte va grejen är, i flera år nu har jag vänt på dygnet på varenda lov som passerat förbi. Är vaken på nätterna, sover på dagarna. Detta lovet har det inte varit allt för illa, har lyckats vakna vid 12-1 tiden trots allt. Förutom dagen efter våran danmarks resa i söndags....

De hela började med...ja, att vi åkte me båten till danmark helt enkelt. Där snackar vi impuls-resa! På bara 1 dag bestämdes det att "imorgon åker vi", men ack så fel vi hade. Vi åkte dagen efter istället, en resa till danmark - danmark i 4 timmar - en resa hem till vårt kära göteborg igen. Men trevligt var de, som bara den och de måste jag säga att tiden orken och pengarna var värt de! (iallafall för min del..?) Jag åkte med inga mindre än Joakim Mohammad och Shvan!! Då förstår ni själva nog att de hela var en resa fylld me skratt (svett & tårar) hahaha!! Jag skrattade nog som allra mest när jag går runt på båten och klagade över hur hungrig jag var och att allting har stängt och bla bla bla, ja och där går jag och klagar och går förbi en bar. De bästa var i de tillfället inte baren, utan allting som fanns runt omkring baren(!) Han skulle stänga precis, och hade ställt fram alla chokladbollar, kanelbullar alltså allt ni kan tänka er! och nej kära läsare, jag kunde inte hålla mig. Jag ryckte tag i en chokladboll och sprang i full fart därifrån och skrattade så mycket att jag snubblade över mig själv. Där låg jag på marken och skrattade när jag märker att min trogna vän jocke skrattar lika mycket.

EN bra sak har inträffat!!!
En av våldtäksmännen har dom tagit fast nu, tack och lov.
but still, tänk på att det var fler än bara en. så riktigt än kan vi inte andas ut..
hold on!!


Har lovat ett X antal gånger nu att jag ska skärpa till mig med min blogg, och det har aldrig blivit av. Men jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan! Nu sticker jag, ska ut och ta mig ett och annat bloss för att sen slå på en film som jag förhoppningsvis kan somna till förr eller senare. Klockan är halv 4, och jag sänder direkt från mitt rum, alexandras residence!!

you know you love meee
xoxo ale girl


(hahaha, kände mig hur fyndig som helst nyss)


# 65 - Skräckstaden mölndal

2008-10-20, 16:19:52 / Kategori:

7 tjejer och kvinnor har blivit påhoppade av detta perversa avskum på 2 veckor. Ja, och bara här i mölndal. Sedan första våldtäkten inträffade för 2 veckor sedan mer eller mindre, på en stackars tjej på inte mer än 15 år, så har jag inte kunnat släppa tanken av detta. Man ser det på film, och läser om det i böcker eller tidningar. Men aldrig förr har det skett en såhär kraftig händelse i Mölndal, jag och många fler väljer att kalla det skräck...ren skräck.

Jag beundrar kvinnorna som lyckats fly från det där äcklet, en krympling som går på kvinnor. Men starkare än en kvinna? Det tror jag knappast!! En krympling som går till en 5-årig flicka på dagiset och frågar om hon vill gå och äta nånstans. En krympling som står och blottar sig framför en ung kvinna i 25 års åldern. En krympling som våldtar och lämnar men i en 15årig flicka för resten av livet, dessutom i hennes egna lägenhet!

Jag blir så förbannad, att ilskan kryper fram samtidigt som jag trycker på mina tangenter hårdare och hårdare. Jag vill skrika ut precis vad jag känner, jag vill att den jäveln ska brännas till döds. Jag har aldrig önskat en person så mycket ont som jag önskar den. Så många unga kvinnor i mölndal som går livrädda om kvällarna, och till och med på dagarna...för det där odjuret har ingen gräns. Så som har springer runt tjejer efter skolan mitt på dagen, springer han desperat och spionerar på kvinnor på kvällarna och nätterna.

Rädslan bland kvinnorna börjar bli stor, och vad gör media? Uppmärksammar dom detta särskilt mycket? Eller lägger dom ner mera tid på att skvallra om vad Britney gjorde på den senaste festen? Misstar jag mig, eller stod de inte på aftonbladets förstasida om hur mycket bakterier som finns runt omkring oss? Borde inte aftonbladet och GT som påstår sig båda två vara bäst i sverige, att prioritera lite mer vad de ska skriva om? Borde man inte uppmärksamma en sådan här händelse, för att varna de få som fortfarande inte vet om någonting?

Polisen då? Okej, media är en sak för deras enda uppgift är att skaffa läsare på bästa sätt. De tänker bara på pengar och inkomst, och höga läsarsiffror. Men polisen då? Är de inte polisens uppgift åtminstone att få oss att känna oss säkra på våra gator? Försäkra oss om att de åtminstone försöker ta fast våldtäksmannen som springer runt i våra gator varje dag och natt och bara väntar på att få hugga till. Sen undrar man hur de kommer sig att folket tappar respekten till poliserna i Sverige. De lägger ner tid och en jävla massa resurser på att ta fast 12 åriga små skitungar som snattar läkerol-askar på Coop Forum men de kan, precis som media, inte prioritera ett jävla skit!



Upprörd som jag är över detta, så skickade jag ett mail i frustration till aftonbladet, expressen och GT tidigare idag under min rast i skolan. Såhär löd mitt mail:


Varför har det inte uppmärksammats i media hur allvarlig situationen i Mölndals stad ligger till???
7 tjejer och kvinnor har blivit attackerade men lyckats ta sig därifrån på loppet av 2 veckor varav 1 (eller 2) st blivit våldtagna! vad är det som händer då, undrar vi kvinnor i mölndal när media inte uppmärksammar detta så mycket som det borde!! Media lägger ner mer tid på att skriva om "Vart dom godaste pizzorna finns", men inte ett knyst om våldtäkterna och överfallen som sker i Mölndal just nu.
 
Det är allvarligt, men varken polisen eller media verkar lägga ner tid på detta! Så länge media inte träder fram och uppmärksammar och varnar landet, så kommer aldrig den här mannen att åka dit.  Ska mölndals alla tjejer och kvinnor behöva bli överfallna innan folk ska börja förstå allvaret i detta? Börja agera som riktig media borde, istället för att skriva ner en massa blaja om britney spears på förstasidan!
 
 
Mölndal har blivit en skräckstad i sverige, och det är inte många som ens hört talats om detta, snart är det dags att agera, och inte bara stå och titta på när media är folkets ögon och öron!