# 103 - ÄNTLIGEN

2009-05-29, 10:56:29 / Kategori:
Japp! Nu är jag helt färdig med exakt allting, betygen är satta(det gick åt helvete by the way) och INGEN skola kvar hela denna veckan är vi lediga för att studenterna skulle iväg på studentresa. Men jag skall stanna här i roliga mölndal med allt roligt folk och ha the time of my life....eller inte! Jag stannar iallafall...
Jag är så trött på skolan nu att jag gett upp precis allting. Jag ska ändå inte plugga högskola förrän om 1 år och medans jag har mitt sabbatsår ska jag läsa upp mina betyg :)



OH!!!!!! Dagens!!!!!!!!!!!!!!
Jag vaknade upp av att jag hörde kira (min hund) gå utanför mitt rum, men så tänkte jag... "de där kan ju inte va kira för hon går aldrig runt så mycket, utan ligger för de mesta", så trött som jag var reser jag på mig för att hämta kira o ta henne till sängen med mig så vi kunde gosa, men till min förvåning ser jag en svart vit SKATA springa omkring i mitt kök. Jag har skräck för fåglar, de är de vidrigaste jag vet och dom flaxar så att man blir rädd bara av att se dom. Jag skrek till som om jag precis sett alex naken och spraaang tillbaka till mitt rum och hoppade in i min säng...jag höll på att kissa ner mig! Jag låg under mitt täcke och vägrade kolla ut i ca 5-10 min innan jag kom på att "Hjälp! Kira kommer hamna i fågel-slagsmål" Så jag tänkte komma till kiras räddning när jag hör att hon springer in till mitt rum. Hon gömde sig med mig under täcket o vägrade följa med mig ut för att jaga fågelhelvetet. Så jag fick gå helt ensam. Med pappas extremt stora morgonrock och en handduk invirad runt huvudet gick jag ut till försvar!!! Jag kunde inte få syn på fågeln, vart jag än gick. Och hörde den gjorde jag inte heller. Då tänkte jag....alltså är det så att den har antingen...1. Flygit ut. 2. ställt sig i ett gömställe och bara väntar på att jag ska gå förbi för att attackera mig. 3. i bästa fall har den dött....
När jag minst anar det så hör jag den flaxa. Jag höll på att tuppa av, på riktigt. Den flaxade inne i mammas och pappas rum o där fick jag syn på den...vid fönstret. Jag började springa in mot mitt rum, o på vägen låg det en massa papper ihopkurade på golvet och dom jävla papprena trampade jag på. Då höll jag på att dö på riktigt, jag trodde att jag hade trampat på fågelfanskapet. Jag skrek heela vägen in till mitt rum och slängde mig bredvid kira. Jag ringde pappa och bad han hjälpa mig men nej nej det kunde han inte! Han SKRATTADE åt mig!!!! Så nu har jag i ca 2 timmar försökt samla mod för att ta tag i fågeln och slänga ut den genom fönstret. Men det kommer jag aldrig att göra i hela mitt liv. FÅGELN har skitit små klickar överallt och till min stora förvåning har den rejält stora tarmar om den kan få ut så mycke......anyways....jag slängde en handduk över den och öppnade fönstret helt, men nej nej! Då står den bara där bakom fönstret och vet inte hur den ska komma över till andra sidan för att kunna ta sig ut. blåsta fågel....FY!!!!!!!
Jag uppdaterar er så fort fågeln tagit sig ut!!




# 102 - här går de undan!

2009-05-27, 23:17:39 / Kategori:
Nää de går fan inte undan här inte....jag har suttit i 2 dagar i streck och varit VÄL medveten om att jag mååååste göra mina inlämningar men jag fattar bara inte hur det kan vara så otroligt svårt för mig att bara sätta mig ner, stänga ner allt onödigt jag är inne på, ta upp word google å powerpoint och SÄTTA IGÅNG MED MITT PLUGGANDE!!!!
Visserligen har jag faktiskt fått nååågra saker gjort, men ytterst få! och jag vet anledningen....jag vet att jag är en sådan person som gör allting i allra sista sista minuten...alltså, imorgon när jag är i skolan kommer jag få mer magsår än vad jag har nu och kommer få panik ångest över mitt dåliga initiativ tagande, å då kommer jag sätta mig i datorteket till klockan 6 på kvällen och jobba för fuuuuuullt....sedan kommer jag komma hem och jobba ännu hårdare hemma för att jag vet att om jag inte lämnat in detta förrän kl 8 så är det kört kort och gott.....

på tal om kört....jag måste göra min psykologi inlämning nu.....
Jag har panik....ångest.....magsår.......................................inväntar magkatarren.


over and out!

# 101 - solen skiner TYVÄRR

2009-05-27, 17:17:56 / Kategori:

Jag är såå tröööööööööööööött på detta nu va....jag blir ju aldrig färdig med mina arbeten som jag måste lämna in senast imorgon natt!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH.....vädret är helt underbart för första gången på ett tag nu och så självklart måste jag sitta instängd bakom stängda dörrar och plugga....det här är tortyr!!!

Jag blir så himla trött på detta va, och jag har 2 skoldagar kvar och de känns som om jag skulle behöva 1000 skoldagar till för att bli klar med alla arbeten som jag måste lämna in....och endå sitter jag här och slösar min tid på att blogga. Det är enkelt att komma på annat att göra när man måste plugga...

Ska jobba stenhårt nu och försöka bli klar till halv 9 så jag kan kolla på BARCA matchen! =D
BARCA BARCA BARCAAAAAA :))))))



xoxoxoxo

#100 - hundra inlägg - och en ny start!

2009-05-26, 16:29:52 / Kategori:

Nu va de ett bra tag sen jag skrev sist å ganska tydligt är det väl att jag var frustrerad i det 99:e inlägget.
Det har hänt en hel del sen inlägg 99. Jag studenten om 2 veckor ganska exakt. Det känns ju si sådär, med tanke på hur mycket jag har att göra denna veckan. Slutet av denna veckan sätts betygen och jag har kanske 10 arbeten kvar som jag måste göra klart senast på torsdag. Jag är 50 poäng ifrån gymnasietbehörighet just nu.... den där jävla Idrotten förstör hela min gymnasiebehörighet. 250 poäng i IG är det maximala tillåtna, smarthead alexandra här har 300 poäng i IG. Det innebär att smarthead här har 3 IGn och bestraffas genom INGEN GYMNASIEBEHÖRIGHET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag är skit stressad och jag blir ännu mer stressad när jag vet att jag har 10 arbeten att göra och jag sitter hemma på en dator som precis blivit återställd och absolut inga program finns kvar på den, dvs nödvändiga program för att jag skall kunna göra mina arbeten som kommer ge mig bra betyg. WORD och powerpoint pratar jag om då. Jag får alltså vänta tills min älskling mohammed kommer hem så att han kan hjälpa mig installera microsoft office paketet på min dator. Han ska komma någon gång efter jobbet och hjälpa mig att göra några arbeten hihi :)) thats my man!!


Medans jag väntar, sitter jag inne på svt Andra avenyn's hemsida och uppdaterar efter provinspelnings klippen där min käraste vän SHVAN ALADIN kommer vara med. Till er som inte vet, så har han gått vidare bland 24 st till att få en huvudroll i Andra Avenyns spin off som skall heta Riverside! Jag uppdaterar bloggen så fort shvans klipp ligger ute så att ni alla kan se det :)


Baaaay