#46 - de gillar vi

2008-03-27, 18:21:41 / Kategori:

nee de gillar vi inte!!! NEJ, vi gillar inte det.
vi gillar inte dig. ingen gör de, och verkligen inte vi.
Vi gilla(de) dig, vi gjorde faktiskt de. NU gillar vi inte dig.
det du gör, de är just de vi inte gillar.
sättet du är på, de gillar vi verkligen inte.
den orättvisa personen du blivit, gillar vi inte heller.

fast en sak gillar vi..
att vi inte gillar dig längre.

och en till sak vi gillar..
att vi  har märkt nu på riktigt att vi verkligen inte gillar dig.

du är konstig, ena dagen bäst andra dagen hatar vi dig för att du är så otroligt dum.
men nu så har vi märkt det, och vi har tröttnat på det.
Så vi gillar inte dig, inte ena dagen och heller inte andra dagen.
INGA dagar... så är de när man beter sig som dig.


VI gillar oss. inte dig mer.
nu måste vi bara komma på ett sätt
så att vi inte behöver tänka på dig, onda tankar dvs.. självklart, bara onda tankar tänker vi om dig.
men vi måste sluta tänka onda tankar också. vi ska inte tänka på dig alls, för vi gillar inte dig.

ingen gillar dig, för du är en person som man inte vill gilla.
en stängd jävel.

och vi gillar inte att du inte är ärlig heller... vi gillar inte att du säger vissa saker.
du är oärlig, o de gillar vi inte. men även om du är ärlig, så gillar vi dig fortfarande inte.

vi gillar dig inte helt enkelt... verkligen inte alls.. vi gillar ingenting med dig, för de finns inget o gilla.. o dom få saker de finns att gilla me dig, de är precis dom sakerna vi inte gillar längre. på grund av dig.. o därför gillar vi inte dig.


eller  va  (?)


 


#46 - påsk och snö?

2008-03-24, 17:30:12 / Kategori:

April om en vecka och de är nog första gången på flera år som de snöar i sverige... I APRIL! Förra året denna veckan va de sommar och sol och ja, jag ljuger inte. Då va vi hos jocke hela påskveckan och festade, dagarna efter minns jag själv hur solen lyste genom fönstrena o vi gick ut o la oss på ett tak o solade o skrattade. Ska vi gå ut o lägga oss i ett tak idag så skulle ju vi få allvarliga köldskador. Fick goda förhoppningar om att sommarn snart va framme för nåra veckor sen när de va så varmt och skönt ute, men de gick ju åt skogen. Växthuseffekten, klimatförändringar.


Igår va de påskdagen och jag tillbringade dagen med min underbara familj, åt riktigt god mat till gott vin och roade oss. min mormors moster och min mammas kusin kom också på besök, de va lång tid sen sist så de va kul att träffa dom igen. tycker om påsken :) fast jag brukar klä ut mig till påskkärrring och gå o plinga på dörrar egentligen, men de går ju inte längre jag är ju stor nu(?). Hur skulle de se ut?  Aja, de blev iallafall en bra kväll med familjen trots att påsken inte blev så solig och färgglad som vi alla är vana vid. ~ Senare på kvällen åkte jag hem till alexandra som som vanligt va ensam hemma. Vi kollade på secret agent 2 och andra avenyn. TREVLIGT! Sen höll hon på att somna vid 1 tiden och tiden var inne för mig att åka hem.


Idag är de premiär för So you think you can dance =D Andrea kanske kommer vara me och just därför ska vi hem allihopa till mig för att kolla på det. Jag jolene martina alexandra andrea edwin isabelle ida. Mys Mys Mys! Äta massa poccon o godis och bara skratta kvällen ut med mina älskade tjejer.


Grattis till basne som fyller 18 år idag!
nu är du också stor (F) hurra hurra hurraaa!



image229
Spanien 2002 - bästa tiderna!

#45 - bara lördag

2008-03-22, 17:10:53 / Kategori:

Åh vad händer? de känns som att vi haft lov i flera dagar och ändå är de bara lördag, lovet har inte ens börjat än. Hur skönt som helst, dagarna går långsamt i de snabba. Undrar varför de går långsamt? Antingen för att jag har inte har kul (tiden går fort när man har roligt) eller så är de bara för att.... öö jag vet inte(?) känns de lika långsamt för er som de gör för mig? Antar att de inte gör de, men jag gillar de. och jag har inte tråkit!

Lördag idag då va ska man hitta på? Vet en hel del men inte bestämt mig riktigt än, men hemma ska jag inte vara. Känner mig som en testkanin för hur länge man kan hålla inne en ungdom i 17 års åldern utan att hon får psykiska skador. and im not up to this!

Jag får panik. PANIK!!!!!!!!!!! min mobil har inte funkat på över en vecka nu och pappa försökte göra faktum att han glömde betala min räkning bättre genom att ge mig ett skruttet comviq knock-out kontant kort som inte ens FUNGERAR. det fungerar ibland, om du verkligen har tur. Men 99.9% av fallen du försöker ringa mig så slösar du pengar. och 99.9999% av fallen du försöker smsa mig så kommer aldrig mina sms fram, och beroende på om du har comviq kompis eller inte, så slösar du pengar där med. Min pappa har betalat räkningen för några dagar sen men trots att han fixat de så aktiverar dom jävla idioterna inte mitt abonnemang! JÄVLA IDIOTER. tror inte att det går att ringa dom idag lördag, men ska göra ett försök och dom ska se på fan vilken utskällning jag kommer ge dom. Nu har jag tröttnat. dålig service, otrevlig personal och nåt så otroligt DÅLIG sändning alltid, inte fan bara i skogen. om de inte vore för att comviq KOMPIS (observera att jag endast syftar på kompis) va så billigt så skulle jag bojkottat comviq i helhet för längesen, sämst är ni! och om de inte vore för att telia hade skyhöga priser så skulle jag gått över till den ljusa sidan, lätt. Telia borde satsa på telia homie. lol..


snacka om att jag lyckades få mig själv på ruggit dåligt humör. ska nog ta och ringa nu till comviq, sen beroende på hur de samtalet gick så återkommer jag. annars återkommer jag säkerligen ikväll eller inatt.

Jag har min dag planerad för entertainment and so it shall be! kanske vattenpipa idag efter mc donalds besöket? Låter bra, om de är en idiotsäker plan vet jag inte riktigt, me tanke på att jag kommer vara me alexandra o martina.

and now i shall make my call, excuse me.
alexandra.

#44 - martina goes blond

2008-03-22, 03:43:18 / Kategori:

Idag har varit en tuff dag i våra liv, iallafall i mitt och martinas liv. och delvis min mammas liv också. Jag skulle idag färga hennes hår, från mörk brunt till blont.... riktigt blont. Och ja, jag gjorde det...nästan. Låt mig säga de såhär då, att de kunde blivit mycke värre. keep the optimistic side up! glaset är halvfullt, INTE halvtomt.

Annars har jag haft en lika lugn fredag som varje fredag som sprungit förbi mitt liv. bara dricka energi dricka och äta lite godis. legat och kollat på greys anatomy hela dagen, kvällen och nu natten. mitt liv, de är verkligen roligt, HEHE! nee men någon vattenpipa blev de iallafall inte för oss, glömde helt av att jag skulle färga martinas hår.

Klockan är faktiskt halv 4 på morgonen, har inte så mycke att skriva om så sent på dygnet. och desutom har jag inte gjort någonting intressant alls idag, förutom att förstöra min väns liv o färga hennes vackra hår. därför lägger jag ner här o fortsätter titta på mina eviga avsnitt av greys.

image227image228
BARA ERKÄNN att hon är 10000000 gånger flashigare hetare sexigare snyggare sötare vackrare NU? =D


sov dax - puss o kram
xoxo alexandra

#43 - shoppa shoppa!

2008-03-20, 21:10:46 / Kategori:

Kom precis hem från en lång härlig shopping stund med mor min! Lämnade också in mitt CV i Zara o fick mig en prat stund med chefen o han verkade fakitskt positiv till att jag ville börja jobba där. Hoppas att dom hör av sig *hålla tummarna*. Om inte, så bär det av till Cubus 100% inom en väldigt snar framtid. Får 3000 kr i lön denna månaden och det är lika med depressioner. Men duktig som jag är så har jag faktiskt lyckats spara 2000 kr av min förra lön så nu när all money is gone så har jag 2000 kr i mitt hemliga ställe som jag kan nyttja! Och de bästa av allt är, att lönen kommer om 5 dagar. I cant wait to spend it ALL on nothing!! (or clothes) .

Anyway, köpte tre par jeans ( 2 st från Zara och ett par diesel jeans ) och 2 st ur läckra tröjor också från Zara och Mango. 1 linne från MQ och sen tog min hunger över mina shopping besvär, så de bar av mot mc donalds och proppade i mig chicken nuggets & co. Ur gott! Sen åkte jag med mamsi till IKEA för att köpa doftande ljus, ååh va goda! nästan så att man får lust att äta upp dom.


Och allt detta, varför? JO för att idag va sista dagen, för nu har vi kommit till den dagen alla längtat till, det efterlängtade påsklovet! Alla ska dricka o ha sig idag, och ännu en dag sitter jag hemma och bara tar de lungt med min beloved familj. Frugan alex är på fest hos sanaz, och den andra frugan martina är spårlöst försvunnen......iallafall för tillfället.

Imorgon, fredag, va händer då? De får vi väl se.. säkert någonting roligt. Kanske röka vattenpipa med mina flickvänner? Jaa de lät roligt! De blir ju ingen dans träning imorgon eftersom de är långfredag och aktiviteten är stängd. Till helgen har jag bara EN stor önskning.............. att få ett STORT påskägg med jätte mycke godis i. från alla! Från martina, alex, tia, pappa, mamma, kira, jenni, dani å hela hela hela världen! De är min önskning.

Nu ska jag gå och ringa upp min kära vän martina, sen ska jag kolla hur läget är me alexandra som lovade mig att va nykterist idag men gud vet bara hur de går för henne därför är de bäst att kolla upp de. och sen ska jag ladda hem någon bra film och kanske åka o köpa vetemjöl som är slut, så att mamma kan laga den kakan hon lovat att laga enda sen igår =( Igår åkte vi till åby netto för att köpa kakao, margarin o allt som behövdes, när vi kommer hem märker vi till vår allra största förvåning att mjölet är slut. Jag tror inte att någon förstår hur de kändes. Så nu jävlar, ska jag gå o köpa vetemjöl. men först! make my calls!

image224image225

puss o kram
xoxo alexandra!

#42 - this is me, all stripped.

2008-03-19, 18:47:43 / Kategori:

sorry you cant define me, sorry i break the mold, sorry that i speak my mind,
sorry dont do what im told. sorry if i dont fake it, sorry i come too real,
but i will never hide what i really feel.

sorry if i aint perfect, sorry i dont give a f*ck, sorry i aint a diva i just know what i want. Sorry im not a virgin, sorry im still not a slut. i wont let you break me, think what you want.

so here it is, no hype, no gloss, no pretense
just me, stripped......


undefineable, breaking molds, speak my mind, uncontrollable, no fake, too real, outgoing personality, kindhearted, boisterous, daydreamer, revengeful, rebellious when withheld or restricted, curious, adventurious, easily distracted, take risks, loved and hated, dont-give-a-fuck attitude, longing for freedom, playful, mysterious, stubborn, determinated, ambitious, intelligent, absolutely not responsable, sensetive, passion for fashion, music-addict, loyal, understanding, self confident, believe in myself, forgiving, good behavious, live everyday as it was my last, hate drugs, strong independent.


jag ser mig själv som en legend i min familjs långa släkt träd. misstagen jag gjort är så många och så stora att alla kusiner o släktingar jag har i nästa generation kommer få höra långa historier om kusin/moster/mormor/farmor alexandra. när jag gör ett misstag då jag verkligen vet att nu är de kört, då är de verkligen kört. Iallafall stunden mina föräldrar får reda på de och dagen efter den dagen (beroende på hur allvarligt de va) Bara några veckor senare sitter vi och skrattar åt de, allihopa.


Jag har en tendens att tappa bort tv-kontrollen. Skulle de hända dig när jag är i närheten, så borde första stället att kolla under mig. fråga mig inte hur eller varför, jag bara lyckas lägga mig på kontroller så fort någon ligger i närheten. Å va jag än gör, vem jag än är me, vart jag än är... så har jag alltid en kall rumpa. Den är alltid kall, och inte sådär litegranna så man inte känner de, men den är kall! Jag gillar inte egoistiska människor, jag tycker verkligen att de är en riktigt ful egenskap. Snåla personer, samma sak. Lögnare är ännu värre. Jag håller mina kära riktigt nära hjärtat, för att se till att aldrig förlora någon av dom. Jag har jätte många vänner, men få av dom jag verkligen skulle ta en kula för. Förutom min familj är de bara 3 personer. antagligen kommer jag aldrig va tvungen att ta en kula för någon eftersom vi inte lever i den omgivningen riktigt, men jag skulle iallafall offra allt jag har om jag va tvungen. (och om de skulle bli så att de faktiskt dyker upp en sån situation, då skulle jag självklart ta en kula iallafall, oroa er inte)

Jag hatar att tala framför publik, jag tycker att de är så pinsamt o de kan jag inte förstå mig på, me tanke på hur jag va innan. Attention seeker till hög nivå, jag älskade att få uppmärksamhet och att folk skulle se mig o höra bara mig. detta va när jag gick högstadiet. Jag älskade att hålla föredrag o kunde göra de tillome när de inte behövdes, jag ville alltid stå upp o prata till klasserna, och på avslutningen i 8an så sjöng jag till och med, jag och två kompisar till. ALDRIG att jag skulle göra de nu! Sen började jag gymnasiet. En dag skulle jag hålla föredrag om Igor Stravinsky, för en lärare som jag är jätte rädd för. Elisabeth heter hon, och hon ska pensioneras till sommaren, så gammal är hon. Jag kunde inte andas nästan, och hela klassen bara tittade på mig. och elisabeth tittade på mig med dom där ögonen bakom glasögonen. Den blicken fick bara att tappa andan ännu mer. Fast jag fick ändå VG på redovisningen, antingen berodde de på att jag gjorde bättre ifrån mig än va jag minns, eller så berodde de endast på att hon tyckte synd o genomskådade paniken som bröt ut. Vi hade FN - rollspel på fässbergsgymnasiet för nån månad sen, jag representerade Irak, o vårt land skulle upp o prata om någonting. Jag skulle säga EN mening, och jag höll på att svimma innan, jag blev skakis och kunde inte andas rätt. När jag väl va uppe på scen bland minst 60 personer som stog o glodde, sa jag min mening med jätte låg röst i mikrofonen. snacka om NO personality(?) mmm, men scenskräck de har jag nog...

mina två skräcker är verkligen scenskräck och den värsta av alla höjdskräck. Jag kan inte kolla på tv eller någon film där höga höjder visas. Kolla igår på en film om en tjuv som gjorde inbrott i höga byggnader, o jag va tvungen att kolla bort. Kan oftast inte titta heller på fear factor när dom ska göra sånna farliga saker i luften. jag får panik.


Musik är någonting jag avgudar. jag mår dåligt om jag går utanför dörren och till min förvåning märker att batteriet är slut i min ipod. Eftersom att jag gillar musik så mycke, så älskar jag även att dansa. Därför så gjorde jag så för snart 2 månader sedan att jag satte ihop en egen dansgrupp. Mesta delen av min fritid går till att komma på nya danser o fixa ihop på ett snyggt sätt. Älskar min dansgrupp och tjejerna i den, vi är 10 pers just nu, och alla tycker om att komma på träningarna som är varje fredag. Om några månader ska vi börja anmäla oss till uppvisningar, såklart bara för skojs skull. Vi har fått en förfrågning om vi vill visa upp, men hittils har vi bara avvaktat.


jag är ingen bra lögnare, ljuger jag så kan du se de direkt på mitt ansikts uttryck på nåt sätt. vet inte hur eller va de är jag gör, men jag önskar att jag visste. För om jag kunde kontrollera de så skulle jag ljuga hela tiden, i varje mening, bara för att ljuga o känna att jag faktiskt lurar personen i sig som jag ljuger till. Jag ljög för några år sen om små saker till min dåvarande pojkvän, tills en dag då han blev arg o sa att han ser rakt igenom mig varje gång jag ljuger, o sant som de va så såg han verkligen varje gång jag ljög. Samma sak sa min nuvarande bästa vän Alexandra till mig, att man ser direkt när jag ljuger. De har skrämt mig ifrån att ljuga, så nu mera de senaste åren försöker jag hålla mig så långt bort jag kan från att ljuga, inte för att jag vill vara en helig människa som inte vill ljuga, nejnej utan för att jag verkligen tycker att de är sååå pinsamt att bli påkommen. De låter som att jag varit mytoman nu, men ta de me en nypa salt, vita lögner har vi alla använt oss av.

Jag älskar att sova, jag sover o sover och blir aldrig trött på att sova.(fatta? trött på att sova!) Mm, tror att jag har jätte bra humor, eller ne jag tror inte, jag vet att jag har det. Riktigt bra humor, men dessvärre är den unik o därför inte riktad mot många, de är få personer som faktiskt gynnas av min humor, dom flesta kan stanna upp o kolla på mig som att jag inte har mer än 1 hjärncell i huvet. därför uppskattar jag joakim ferm nåt så otroligt mycke, för han skrattar (oftast) åt mina skämt. Men jag är glad att jag har den humorn jag har för jag kan få mig själv på jätte bra humör om jag är på dåligt. Jag anser mig själv vara typ som björn gustafsson fast kanske två eller tre gånger så rolig, och han är rolig. När jag va liten så pratade jag med mig själv när jag va ensam. och de va då jag vet att jag fattade hur rolig jag va, för jag skrattade åt mig själv. eller ja, inte åt mig själv de låter ganska dumt, men jag hade en låtsas kompis, så vi hade varannan replik typ.


Vissa frågar mig om jag tror på ödet. ibland gör jag det, när jag vinner på de. Ibland när jag är arg så ber jag ödet dra åt helvete. då finns de inget ödet, fan heller. men helt ärligt nu... ska försöka svara på frågan iallafall. Ödet för mig är att allting har en mening o att livet står skrivet i sten. Jag vet inte, hur ska jag kunna tro på de är frågan? Å andra sidan, varför inte? allting som har hänt i mitt liv, alla personer som jag lärt känna, alla saker jag gjort och inte gjort, har lett mig hit jag står idag. Jag vet inte.. tro eller inte? Jag lever för dagen, hur ska jag då tro på ödet?


Mina två bästa vänner heter Martina och Alexandra. Vi blev kallade tripple hate en gång för nåra år sen. Vi tre va bästa vänner, och vi blev tillsammans med tre killar, två av dom va kusiner o den tredje va deras bästa vän. När de tog slut för alla sex så kallades vi tripple hate ett tag. O där har ni sanningen bakom tripple hate som vi jämt skojar om. Iallafall, alexandra har jag känt i 5 år. Fast första gången vi träffades (första dan i sörgårdsskolan) så hatade vi varandra. Även fast jag hatade henne så slog jag en tjej som kallade henne hora. Glömde säga de, jag hade en period i livet då jag verkligen trodde jag va rambo, och ja de är fullaste allvar! Jag va as cool. min andra bästa vän heter martina, henne lärde jag känna första gången jag började spela fotboll i ett lag som hette Jitex. Då gick jag i 6an, och kom försent till första träningen jag kände ingen o va jätte utstött. Tills martina tog min hand o bara "Hej! du är den nya tjejen va? Vi ska vara i solängen idag, men vi e sena så kom, jag heter martina"  och va glad jag blev! sen började jag 7an då slutade jag. träffade inte henne mer förräns hon började 7an ett år senare, då klickade de till mellan oss. Hade min rambo-period då så jag försvarade henne hela tiden mot isabelle och alla som sa nåt till henne. *skratt* Så i 5-6 år har jag känt mina bästa vänner, och sen första dagen har de bara varit skratt, och jag kommer nog sent glömma våra dagar.


Jag har haft en första kärlek, trots att jag är så ung. Men tillome yngre va jag då! Min 12 års födelsedag så va jag på mellanstadie disco i krokslättsskolan. Då kom några killar från åby för att kasta ägg på mig (kisz granit m.fl) och där bland va en kille jag aldrig sett förut, men jag minns att jag tyckte han va söt. Jag sa de till granit som en hemlis, men han va så cool o skrek ut de så alla kunde höra de. Tiden gick o vi började prata på lunarstorm, tiden gick ännu mer o han flyttade härifrån i 1 år, men till slut efter massa tjat så flyttade han tillbaks o då tog de oss 1 år innan vi blev tillsammans officiellt. Vi blev tillsammans på alla hjärtans dag 2005, o från och med den dagen va vi tillsammans i ett år. Varje dag va vi med varandra, i ett helt år. Fast en sommar så åkte han o hälsa på sin pappa i 1 månad ungefär, o de va de värsta jag varit me om på den tiden, trots att vi pratade i telefon hela dagarna o kvällarna. de va faktiskt så illa att min pappa tänkte köra mig till stockholm så att jag kunde få vara me honom en eller två dagar. Skratt och tårar gick vi igenom o jag är fortfarande idag tacksam att jag lärt känna en person som han, för han lärde mig så mycke om livet, han gjorde mig till den jag är idag, o viktigast av allt så lärde han mig att älska en person, att älska och värna.


Två personer som jag lever för idag, är min mamma och min pappa. snacka om att lyckas. mina föräldrar lyckades faktiskt bli världens bästa föräldrar. De kunde man inte tro! min mamma va 20 år när hon blev gravid med mig. hon gick runt o bärde i 9 månader på en bebis, åå va gulligt. om hon bara visste att hon skulle föda mig. en snäll liten flicka dom första åren, men så fort jag kom in i puberteten bar de av mot odjur! en rebellisk tjej som gjorde allt hon blev tillsagd.....att INTE göra. Men på ett konstit sätt så förstog dom att de bara va en period... en väldigt lång period, och minst sagt jobbig period. Jag sköter mig idag någorlunda bra måste jag säga. Och allting är faktiskt tack vare mina tålmodiga föräldrar, som tog skit från mig utan att ge någonting tillbaks. Dom gav mig kärlek fastän jag betalade tillbaks me dåliga saker. Jag älskar mina föräldrar högre än himlen, och därför gör jag allt jag kan för att aldrig mer såra dom. För deras skull sköter jag mig i skolan, för deras skull sköter jag mig när jag är ute och jag hittar inte på dumheter mer. Jag har gjort dom besvikna många gånger, men nu är de slut me det.


en bra bild av mig? nja.. saknas en hel del. men nära nog för att förstå mig kanske. jag vet inte, men jag kommer fortsätta så snart som jag får orken och lusten. Nu ska jag gå ut och ta mig en promenad med min vovve.

#41 - (W)

2008-03-18, 18:38:00 / Kategori:
...tighter, harder, smarter....

You should have been happy to have me. You said you wanted to have some kids, build a family. I wish it wasnt true, Its killing me to do what I gotta do. The problem here is you, aint nobody new. Not even my crew could take the place of you, the problem here is you

Cause if you only knew what I felt for you u would have held on tighter, Fought a little harder, Been a little smarter. and one day soon you will see you'll reach out for me. You had a keeper, didnt know how to treat her, should have dug a little deeper. and now you gonna miss my love

you see i trusted him with everything, never held back anything, thought we would be together for the rest of our lives, but suddenly he took his love away, and made it hard to trust again. one dissapointment, one heartbreak. to many misstakes in love i've done. i gotta let it go, close that chapter, close that book. Faith and love was all it ever took.


# 40 - so weird..?

2008-03-18, 17:26:31 / Kategori:
okej, förvirrande väder? Ja en aning sådär ja.. tänk hur skevt väder vi verkligen har i sverige. snön kom över hela landet igår, 17 mars(?!). sommaren ska ha börjat komma vid de här laget, inte snön! å andra sidan är de jätte härlig sol som värmer lite smått trots snön =) tack gud.

hmm idag blev de ingen shopping för min del måste verkligen plugga.. =( men imon blire av för då slutar jag kl 11 o då hinner jag faktiskt.

Nu ska jag gå o laga mat och sen ska jag ta mig en promenix.
Skriver mera senare kanske, puss o kram
xoxo alexandra

#39 - oh detta väder!

2008-03-17, 19:10:38 / Kategori:

kan knappt komma ihåg sist de va snö i mölndal/göteborg. Me snö menar jag då alltså snö storm, så som de har varit idag. Va de hemskt eller va de en skön nostalgi känsla som kröp igenom hela kroppen imorse när jag vaknade? När ja vaknade o såg ett vitt täcke över alla skorstenar, balkonger, trappor och träd? Träden som man satt och tittade på igår o la en lång stund av vårtankar, de träden som faktiskt väckte lättnad när jag märkte hur knopparna börjat blomstra. och solen som man blev bländad av från dag till solnedgång, helt underbart. jag tror inte jag va den enda som tänkte 'äntligen, äntligen är våren här och sommaren påväg' ... men nånstans i ingenstans va de någon som inte ville ge mig sommar, så för att lära mig en läxa om att man aldrig ska ta nåt förgivet så fick jag mig några decimeter snö to deal with idag.

för ett år sen va de varmt ute, och ja, då menar jag varmt. För ett år sen om en vecka hade jocke öppnat nån slags ungdoms klubb i sin lägenhet, festade 1 hel vecka i rad o de fanns inga bekymmer. Sov borta i en hel vecka mer eller mindre, och jag måste säga de att vi hade riktigt roligt. minnen (eller inga minnen alls rättare sagt hahah) från påskveckan 2007, tack till dig jocke, tack för att du alkoholförgiftade min kropp i en hel vecka och gav mig minnesluckor för en månad framöver haha. Nej men seriousely, it was great!


slängde en snabb blick mot fönstret, grått.. eller? sitter i datarummet så min utsikt är en slags bergskedja, som jag faktiskt aldrig lagt märke till hur fin den faktiskt är. Himlen bakom är knallblå o inte ett moln syns till. Vit snö täcker bergen litegranna, lite av en anderna-look. gorgeous!


Back to reality...
Har varit på lite krassligt humör den senaste veckan(?) och de har gått ut över min blogg, eller inte, har inte skrivit ett skit. men its getting better och jaa även min sol kommer upp efter regn, fastän att de snöar o är storm ute =) Kollade nyss klart på dom nya andra avenyn avsnitten - still loving it! så bra så jevla klockren serie. Sitter o grubblar över alla 20lappar som ligger framför mig, inte konstigt att mina pengar flyger iväg när jag växlar mina sedlar till 20lappar. två hundra kr idag åt helvete, antingen tappa jag en hel del 20lappar eller så köpte jag verkligen så mycke i cafét i skolan (vilket inte är helt omöjligt). and this is why I shouldn't have money on me.

Mamsi ska åka till nått ställe snart o sen va de bara jag kvar som vanligt, lonely girl idag igen. ska iallafall somna tidigt idag, är lite trött eftersom en viss person ringde kl 1 på natten o vägrade lägga på förrän halv 4 (!!) do it again and i will kill you.


nu finns de inget mer o skriva, förutom att jag ska ta mig friheten att shoppa imorron efter skolan, I FEEL GOOD *dududududu* uppdaterar imorgon om va jag köpt för er som bryr sig, o tydligen e de ganska många som bryr sig =) me like. hoppas detta inlägg kunde make it up to you, me tanke på min blogg strejk. lovar att hämta min dator så snart som möjligt o då är jag back on track.


Puss o kram
xoxo, alexandra


#38 - give up forever

2008-03-17, 19:09:04 / Kategori:

i'd give up forever to touch you, cause i know that you feel me somehow.
You're the closest to heaven i'll ever be,
and i dont wanna go home right now.

all i can taste is this moment, and all i can breathe is your life. But sooner or later its over, i just dont wanna miss you tonight. And i dont want the world to see me, cause i dont think they'd understand. When everything is made to be broken, i just want you to know who i am.

you cant fight the tears that aint coming, or the moment of truth in your lies.
when everything feels like the movies you'll bleed just to know you're alive.


# 37 - tråkigt värre

2008-03-15, 19:11:20 / Kategori:

okej kan börja med min ursäkt till varför jag inte skriver lika mycket, min dator ligger kvar hos alexandra sen tisdags. Ligger i sängen med världens träningsvärk, antingen från gymmet i torsdas(?) eller från dansen igår. är helt död i kroppen verkligen. Har skit tråkigt, och är på dåligt humör, vet inte varför.

idag blir de inget mer att skriva, iallafall inte för tillfället.



i miss u...

# 36 - mumsigt

2008-03-12, 16:15:13 / Kategori:
Gick på vägen hem och tänkte på en sak, ånger..
hur mycke ångrar du någonting som du gjort..om du inte bevisar det? aa, så kan man tänka. Men är de verkligen värt det? ett misstag kan krossa dig, men bara om du låter dig krossas av det, eller? ska du visa din ånger när du gjort ett misstag, om du sårat någon som du håller kär? eller ska du inte visa någonting? Jag vet inte, alla gör väl på sitt egna vis när dom gör något fel, men så som jag ser på saken.. så spelar de nog ingen roll om du bevisar att du ångrar dig. "men de kanske blir bättre då"... .. men misstaget är redan gjort, vare sig du ångrar dig eller inte, vare sig du bevisar de eller inte. Tiden läker alla sår, o då menar jag verkligen alla..... let it go, and time will mend..

"lär dig livets stora gåta, älska glömma och förlåta"... ingen har sagt att de är lätt, men de är väl därför de kallas för en gåta? Gåtor är svåra som fan o lista ut, och inte minst svåra att förstå... "lär dig livets stora gåta, älska glömma och förlåta"... Aaa, jag antar att de är en gåta vi aldrig slutar lära oss av.


Sitter här hemma och skriver av tråkighet. Är ensam hemma som vanligt (?) och känner lukten av pannkakor komma in mot datarummet. mmmm =) mums.. springer fram och tillbaks till och från köket hela tiden så att blogga just nu är inte de enklaste. Idag är de onsdag ja och vi älskar denna dagen. Varför? För att one tree hill kommer på onsdagar! (och så slutar jag skolan kl 11)

Igår kunde jag inte skriva desvärre, och inte heller förrigår. men de har inte hänt någonting ändå sen sist så ingenting ni missat =) Igår fixade jag mina naglar hela dagen, och jag måste säga att dom blev riktigt snygga. så nu är de bara till o flasha me mina flasshiga naglar =) jaa sen vid 11 tiden va de bara o åka hem till frugan alex för att sova över där. trevligt va de....ytterst trevligt. Vi titta på greys hela natten lång. vaknade upp idag halv 8 för att ha engelska skrivning halv 9, de gick super bra. såå, hittils idag har allting gått super bra för mig och hoppas att INGET (eller ingen?) förstör min dag eller mitt goda humör.

Fick också hem alla mina papper från borås högskola idag =D juuupppiiii..
vill också lägga till en sista sak, jag har nu ca. 100 läsare om dagen!!

Pannkakorna väntar =)
puss o kram, alexandra

# 35 - ooops

2008-03-10, 16:31:51 / Kategori:

gick inte på min frilufsdag idag.. valde att stanna kvar i sängen istället till kl 12 =) fixade mig och åkte till mölndal för att ta ut pengar och träffa min älskade martina en stund innan hon skulle iväg till skolan. Kom hem åkte med mamma o åt lite god mat och sen tog vi oss friheten att shoppa loss och umgås =) Kom precis hem och ska alldeles strax åka till aktiviteten för att träna lite dans i min ensamhet.

Nope, har ingen tid alls att sitta här och skriva, så de får bli mer till kvällen förhoppningsvis =) Kan hända att jag skriver något från mobilen om jag har tråkit på vägen hem. smell you later!!!

Dance like nobody's watching
Sing like nobody's hearing
and love like you've never been hurt

# 34 - söndag booooring

2008-03-09, 20:35:56 / Kategori:


Okej de har varit ett tag som jag faktiskt klagat över att söndagar är tråkiga just för att jag jobbat söndagar innan. Men nu så kan jag säga med riktigt stort leende på läpparna att jag aldrig mer kommer behöva sätta min fot i Netto för att jobba åt dom. Jag har nämligen sagt upp mig nu. For better or worse, men jag tål inte att bli trampad på mer. Och till er som skulle kunna tänka er att jobba där någonsin, har jag bara en sak att säga, DONT! Varför ska jag jobba där? för att sitta i en kassa timmar i sträck, få ont i ryggen o varenda muskel i kroppen? för att inte kunna röra sig bort från kassan förutom när din 15 minuter "långa" rast är dags? eller för att bli baktalad av chefen? inte konstigt att anställda på netto kommer in lika snabbt som dom själva drar sig ur.

Har mina pengar till sommar resorna som väntas komma. and my destinations are sunny beach 1 vecka (juni) och så i augusti gran canaria med martina i 2 veckor. där emellan blir de några helger i stockholm med tjejerna och förhoppningsvis en och annan långhelgsresa till frankrike elr italien (?) priserna ligger så otroligt lågt så varför inte?

Sitter här nu med en godis påse och bara frossar en ovanligt långtråkig söndag kväll. Väntar på att andra avenyn avsnitten ska komma upp på svt's hemsida så jag kan ha någonting att göra iallafall =) sen bär de bara av mot en lång och härlig skönhetssömn så jag vaknar upp pigg och redo för en härlig frilufsdag. Imon gäller pingis för min del, endast för att de går snabbt och smidigt. Jag möter en person, förlorar jag (vilket jag kommer göra) så får jag åka hem. Men hem blir de inte för min del, måste till dansstudion och slipa på lite koreografi till fredagsträningen. Efter det ska jag ta mig till gymmet och gymma så jag är trött när jag kommer hem så jag bara behöver ta en dusch och decka efteråt.

Om en vecka har vi påsklov =D wwwwiiiiiiiie
Nej nu har andra avenyn släppts, smell you later.
puss o kram, alexandra

# 33 - trött ja, men såå trött?

2008-03-08, 17:58:51 / Kategori:


Oj då.. vaknade halv 5 idag. Visste att ja va trött men trodde verkligen inte att jag va såå trött. Har bara legat o lyssnat på musik o tog mig en låång dusch efter att ja vaknat. Somnade 1 igår tror jag (?) och vaknade halv 5. Har nog aldrig sovit så mkt innan. Och de skevaste av allt va mina tusen miljoner drömmar som jag drömde. Jag skulle kunna berätta om minst 10 olika drömmar som jag drömde. sånna konstiga drömmar också... skit obehagligt.

Nu har jag bestämt mig =) ska börja gymma nästa vecka. Mitt enda problem e att martina emelie o per gymmar på dagen o jag tycker inte om de.. så de blir väl till att gymma själv på kvällarna =) men men, strunt samma. Så då dansar jag 8 timmar i veckan och gymma 5 dagar i veckan.

Väntar på att frugan ska sluta jobbet så jag kan ha någon att umgås med, känner mig isolerad från världen här i mitt rum. Så just därför ska jag gå o köpa lite godis så jag har nånting att göra. sen bär de bara hemmåt för o invänta alexandras svar. Får väl återkomma ikväll eller nått, jag har ingenting alls att skriva om just nu.

Ha de super bra
xoxo, Alexandra

# 32 - trött som aldrig förr

2008-03-07, 22:55:15 / Kategori:

Ohh.. kom hem precis. De va nog ett riktigt bra tag sen jag va såhär trött som jag är nu. Va o tränade efter skolan en stund för att öva på sista koreografin till dansen vi håller på me i gruppen. Slipade lite på de, o de gick bra, någorlunda iallafall tyckte jag, men va inte helt säker på hur de skulle gå sen på träningen. Gick hem till alexandra vid halv 6 tiden. Sen vid kvart i 7 va de bara dags o röra sig mot dansen igen för att träna me tjejerna. Carro gick me i gruppen idag efter en lång efterlängtan hihi =D och trots att hon inte kunde nånting överhuvudtaget från dansen så lyckades hon sätta den mot slutet av dagen, skit duktig! Så de va bara o försöka lära dom den sista biten av dansen och mot alla mina förväntningar så gick de såååå bra att jag inte kunde ungdå att bli riktigt stolt över alla =) Äntligen har vi nu gjort klart hela dansen, på bara 3 veckor. =) denna träningen va så bra o precis såhär ska vi fortsätta. Däremot så blev jag extremt trött av den så jag o frugan alexandra tog oss en sväng till cafe skåne för att hon ville äta. Sen va de bara o åka hemåt o ta en dusch.


Nu ska jag slå på en rad avsnitt Greys anatomy (ännu en av alla mina serier jag börjat kolla på) och antagligen kommer jag somna innan jag hinner märka de själv. På tal om alla mina serier, börjar bli riktigt arg över strejken i USA, va händer me världen??? jag måste väl kunna se på mina serier utan att de ska va stopp varannan månad? Snart är alla one tree hill avsnitten slut, va ska jag då ta mig till? Då har jag bara andra avenyn kvar att kolla på. Och därför kollar jag nu på greys, i väntan på att heroes, desperate housewives, gossip girl och prison break ska börja igen... =( men men... har klagat en hel del i min blogg på allt dettta me serierna... bloggen är mitt offer för tillfället. skriver av mig lite sort of...

Nej nu blev de för långt, nu sparar jag här innan jag kommer igång med en hel livshistoria. imon blir de vila o ta de lilla lugna med frugan alex och martina om hon nu vill dela lite utav sin dyrbara tid med oss =) och alex är skyldig mig en låååång massage o den ska jag banneme få! Nu ska jag låta min kropp vila sig för imon kommer jag inte kunna röra mig.

Ha de super bra =)
xoxo, Alexandra

#31 - oh nej!

2008-03-03, 02:52:49 / Kategori:
är fortfarande vaken, och inte alls trött.. jag gillar inte de här, jag ska upp om 4 timmar och jag ligger klarvaken i sängen o snackar me folk. Kankse borde tvinga mig själv att somna snart, men de kommer endå inte gå. Hade jätte mysigt idag med min sjuka fru alexandra, som har gått o blivit sjuk ännu en gång. Precis när hon blivit frisk så blir hon sjuk. Hon har varit krasslig i ett halvår nu nästan. Alltid lite förkyld eller alltid någonting. Stackare! Men de kan bero på att du jobbar ihjäl dig fastän du är sjuk, och att du dricker när du är sjuk också, och att du röker som en skorsten. De klart att du får ont i halsen då frugan... skärpning på den fronten tack!

Imorgon är de skola.. hmm, börjar kvart över 8 på morgonen, historia. FAN! De finns inget jag gillar mindre än historia =( och jag ligger så efter i historian på grund av att jag verkligen inte tycker om de.. vet inte hur jag ska lyckas me det dumma ämnet.. men men =) Godkänt borde jag iallafall klara av att få och får jag de så nöjer jag mig, bara jag blir av med det! Iallafall över sommarlovet. Sååå... på tal om sommarlov... jag va inne o kolla på biljetter till spanien, till er som inte vet om de ska jag till spanien i två veckor och jag har lyckats få med mig min fruga Martina! =D Vi åker den 6e augusti och kommer hem den 20e, vi missar dom två första skoldagarna men de ska inte vara något större problem =) Så jag åker första daganrna på sommarlovet till sunny beach och sen åker jag dom sista dagarna på sommarlovet till spanien. O de kommer inte ens va tråkit o börja skolan för då kommer martina gå i fässberg med lilla mig (ÄNTLIGEN) är så glad att hon ska byta till vår skola, de kommer bli såå roligt sista år med frugan där. Så glad jag blir när hon kommer på besök, o nu ska jag få ha henne där varenda dag!! wwwwwiiiiiiiiie =)

ska försöka gå o sova nu, och bara hoppas på att det ska funka. annars vet jag inte va jag ska ta mig till.
PS. jag tror att jag har hittat min soulmate idag =D jag är skit glad!

Sov så sött allihopa!
xoxo, Alexandra

#30 - frugan min

2008-03-02, 18:47:47 / Kategori:

sitter hemma hos min one and only wife alexandra =) bakis som hon vaknade upp med en sanaz vid sin sida ville dom till jungfru för att äta. Så alexandra väckte mig halv 12 tiden, och nån timma senare gick vi o åt. Jag va inte ens hungrig men jag joinade dom för att inte känna mig så ensam, och dom tryckte i sig maten fastän dom mådde sämre när dom åt. Jaa men så går de när man dricker som svin till 6 på morronen hahah.

Sanaz åkte hem o jag o alex gick hem till henne för att bara ta de lugnt. Vi har pratat om minnen o gamla gamla tider när allting va perfekt :) Vi kollade igenom hennes gamla data där hade hon alla gamla låtar o bilder som man inte hört/sett på flera år. Snacka om att nostalgi känslan kröp fram riktigt mycket. O vi garva åt alla saker vi gjort o sagt o alla år som vi vart vänner. Älskar dig alex min fru me älgskorna hahaha <3

Sitter o funderar på om jag ska börja gymma igen med martina o emelie, fast de finns bara en sak som hindrar mig... eller några saker rättare sagt.. jag dansar 7 timmar i veckan + att jag jobbar + att jag måste tänka på skolan 100% nu innan skolavslutningen. Så att gymma o trötta ut mig ännu mer vet jag inte om de kan vara så smart just nu... men måste ju göra frugan martina lite sällskap nu när hon äntligen fått sitt gym kort som hon tjatat om så länge.. får tänka på de lite till o se hur de blir. men OM jag börjar så ska du veta att de är för din skull Martina =D


Nu ska jag hjälpa alex o städa lite i sin lägenhet för hon har vart ensam hemma i en hel vecka o ni vill inte ens se hur de ser ut här, believe me... så ska hjälpa till så de går snabbare o sen ska vi ut o skratta lite mer åt sköna minnen vi har tsm =)

btw, Sommaren är här snart (!!) va bara tvungen o tillägga de, älskar denna känslan som kommer fram denna tiden av året. Vårkänslor på hög nivå and im lovin it! allting känns så friskt o härligt, o varje vår känns som en ny start för mig and i dont know why. Men hur som helst så älskar jag denna känslan. Återgår till städningen, om jag har någonting intressant att lägga till senare eller inatt så återkommer jag, ska ta me mig min data hem som har legat här i tre dagar (depresioner), så nu blir de mkt lättare för mig, o mamma kan ta tillbaks sin data =) Nää, nu börjar jag tjata igen... ska städa!!!

Smell you later aligater after a while crocodile
xoxo, Alexandra - personlig städerska åt alex.

#29 - lördagen över

2008-03-02, 02:26:22 / Kategori:


och då va lördagen slut. Den dagen som vi alla längtat till =) Sanne hade tjejmiddag idag, eller va ska man kalla de? fest lutade de mer åt mot kvällen. Fast jag är fortfarande nykteristen o dricker inte längre, dom drog vidare till ferdinand alla stog på listan, men jag orkade inte de, så de blev icke så för min del =) Vi fick alla träffa sara för första gången (för dom flesta av oss iaf) och jag måste bara säga de att de va riktigt längesen och jag kan inte komma ihåg sist jag träffade en så skön o underbart rolig människa. Hon fick oss att skratta hela kvällen haha, och förhoppningsvis så ska hon med mig och gänget till sunny beach(!!!) de vore faktiskt höjdpunkten av hela resan o ha henne där. Hon är kort o gott en heelt galet galen skön kurdisk brud =D

Kom hem för en liten stund sen o de är riktigt kallt, har krypt ner under täcket o ska kolla på en film eller nåt.
Denna dagen va helt underbar, så glad som jag är nu tänker jag lägga mig ner och somna o drömma söta drömmar, och tänker vakna upp lika glad för imon är de söndag och jag ska INTE jobba =) så jag ska göra de bästa av min dag, trots att söndagar suger. (kan de bero på att jag jobbat söndagar i ett halvår o att DE suger?)

Varje dag som går ska jag göra oförglömlig, de lyckades jag o alex med i fredags när vi målade om hennes lillstuga. Jag har då aldrig vart så grym på att måla väggar som jag va i fredags. De gick riktigt bra tills färgen tog slut, men de löste sig alex körde bara till coop så köpte vi ny färg så körde hon tillbaks, de gick hur bra som helst. MEn när vi väl kom hem igen va kl halv 6 o vi va hungriga o träningen skulle börja kl 7 så vi hann inte måla mer. Dessutom va vi lagom trötta.     Och idag lyckades jag göra min dag oförglömlig genom en hel del (bland annat sannes fest) och imorgon ska jag lyckas också. but what can it be? de får vi se imorgon =) jag önskar en speciell sak, men kan bara hoppas =) Nu ska jag titta på film och somna till de om jag kan.. är ju ganska trött..


there's a certain line you just dont cross and you crossed it.
I walk away from it all, before i let it go any ferther..
i spent to much energy on it, honestly im exhausted.


Ha de super bra o sov jätte sött
xoxo, Alexandra