#53 - sunshine everywhere

2008-05-04, 23:55:36 / Kategori:

söndag idag och mitt mini lov är slut. om jag ens haft något, har jobbat varenda dag förutom igår och idag, tack och lov för de. upp 5 på morgonen dagen efter valborg för att ta mig till Netto Åby, fan va pain..

tur är så har jag varit ledig lördag och söndag som sagt och de är jag tacksam över =) Har inte haft något alls att tänka på bara leva livet i de sköna sommar vädret som kommit och faktiskt hållt i sig lagom bra. Regnade en dag bara, och då jobbade jag hela dagen så det gjorde mig ingenting. Efter de bar de av till högis som hade fest en stund och sen hemmåt för att sova trött som jag va.

Idag va jag i kungsmässan och köpte lite kläder och ett par skor med mamma. Sen va jag ute med kompisarna resten av dagen och kvällen. Mysigt som bara den =) SAKNAT dig sötnos.

Livet leker faktiskt just nu allting glider på och jag har inte känt mig så lättad och glad på ett tag. Har inget att fundera över, och ingenting som jag behöver lägga ner tid på att tänka på. ALLT är bara riktigt bra just nu och de ska fortsätta såhär så länge jag lever. Snart åker jag till spanien ååååå jag bara längtar! Mina kusiner mina kusiner mina kusiner! Alla är 18-19-20-21 år och Gran Canarias största festprissar, de säger en hel del om hur jag kommer ha de där nere, bara Gran Canaria; destination "Playa del ingles" säger största delen mohaha, GÖTT!

Nu ska jag sova kom hem precis och är något trött, imon är de skola och härliga skolan börjar med en timmas historia lektion, med världens tråkigaste lärare ingen mindre än snart pensionerade bettan. kan de bli ljuvligare? Sen håltimma i 2 timmar för att börja en matte lektion WOHO!! men men, har mina mord planer på gång, skipping class ohh yessssss sir! Mina betyg är ruggit bra och jag har redan fått dom nästan... "nobody wanna see us together but it dont matter CUS I GOT YOU" de är min och mina betygs låt...

nu sticker jag! ett lååångt telefon samtal med min favorit väntar
Ha det göööötttt