# 97 - lönedag = 0 kr

2009-02-25, 19:33:31 / Kategori:
idag kom lönen för många människor, men inte för mig inte! Jobbade inte förra månaden nämligen så det blir inga pengar för min del...men kan väl trösta mig själv genom att säga att studiebidraget kommer om 3 dagar =P Alltid bättre än ingenting alls! Idag har varit en av dom tråkigaste dagarna i mitt liv. är trött som vanligt men kan faktiskt inte somna. Jag laddade ner spotifty idag o fick ett sånt invite konto så jag kan använda de :) JÄTTE bra program måste jag säga finns allt möjligt från gamla låtar till nya låtar, riiiiiktigt bra faktiskt måste jag säga, tror inte att de finns en enda låt som inte finns på spotify. =)

Nu ska jag slå på några two and a half men avsnitt som jag kan ligga o titta på ända tills ja somnar :)
Ha de braaaaa

dagens favoritlåt är absolut Beyonce - broken-hearted girl. den får 9/10 både på text & musik ...!! toppen

# 96 - teater idag

2009-02-24, 15:27:59 / Kategori:


hejsan allihopa :) Sitter nu i skolans kända datortek och umgås med min trogna vän alex (a.k.a Harryboy). Sitter o tänker på när hon alltid hade sina älgskor förr förra vintern, men inte denna vintern inte! Tror vi retade henne lite för mycket så hon vågar inte ha dom längre *hahaha* neeej, nu ska jag inte vara sån...dom va faktiskt väldigt gulliga...!

Sitter o väntar på att martina ska sluta sin dans så att vi kan gå tillsammans mot mölndal centrum. Jag behöver ta mig ett allvarligt snack med henne...nämligen angående frilufsdagen nästa vecka. Jag är alldeles ensam eftersom allt e fullt som mina så kallade trogna vänner har valt. Har aldrig känt mig såhär ensamstående som jag gör just nu....men som tur är så har jag en äkta vän vid namn martina som jag TROR att jag kan räkna med (eller inte). frågan är om inte hon redan valt även hon...men de tror jag icke!

Idag bär det av till teater vid poseidon. "Hunger!" heter teatern som vi ska titta på idag, jag har hört att den ska vara rätt så bra, men jag vet inte...teater...hmm, inte riktigt min grej? Men men, de blir va man gör de till :) Ska dit med ett tjockt gäng tjejer nämligen Malin, thai, johanna, lava, alex, sanaz, carro, camilla o annis :) Säkert några till....så det ska väl bli roligt =)


Nu ska jag ta o skriva ut några papper med adresser till folk som jag måste skicka iväg några saker jag sålt på tradera till. Efter att jag fått de 2 sista sakerna skickade så har jag ingenting mer att skicka iväg utan bara ett konto me pengar som jag kan njuta av tills studiebidraget kommer :) Jag får in exakt 0 kr i lön denna månaden, o de känns ju sådär bra alltså...lite fattit, men å andra sidan så har jag blivit van de senaste månaderna vid att inte behöva allt för mkt att leva på!

Igår for jag med mamma till kungsmässan för att droppa in på Zara en snabbis :) Härlig rea har dom just nu på en massa fina kläder vill jag medge. Så dit åkte vi o fynda lite granna. De blev 3 tröjor från Zara, och 2 par strump byxor från H&M....älskar dom btw! Blev väääldigt nöjd me mitt köp =) O så självklart ett besök på mc donalds innan shoppingen startade (mohahah) På tal om Mc donalds, har inte ätit något idag....de va fisk på menyn idag i skolan, så jag skippade det...just därför ska jag hem och laga potatisgratäng me kyckling idag innan teatern för om jag INTE äter när jag kommer hem så kommer jag sluta upp i mc donalds inne i stan...vilket vi kommer göra i vilket fall som helst eftersom att alla andra kommer gå dit...därför är de nog bäst att va mätt i magen så jag inte sätter igång o äter massa skräpmat allt för mycket...



ovan ser ni min häxa som jag gjort i 3d-design lektionen....så känner jag mig just nu!!


Tradera kunderna väntar! Ha de braaa

# 95 - måndag IGEN

2009-02-23, 22:24:21 / Kategori:
måndagarna dyker alltid upp när man minst anar de...(eller mest?) Glädjedödaren måndag. Man kan ha haft hur roligt som helst över helgen, men så fort man kommer o tänka på att måndan är på språng så går allt från regnbågar till gråa moln... men men, nu e måndan slut och den gick faktiskt bra :)

Imorgon har jag ett prov som väntar i geografi, så jag hinner tyvärr inte skriva mer, får skriva lite extra mkt imorgon :) Ska plugga och sen sova :)


Ha de bra allihopa

# 94 - fredag hela veckan!!

2009-02-20, 19:15:18 / Kategori:

Yes, idag kom äntligen fredan igen som vi alla väntar på varje vecka, denna härliga fredag :) Men min har inte börjat allt för bra och jag har inga planer heller på att hitta på något speciellt direkt. De har vart ett jävla spring för min del över hela mölndal idag. Först till skolan ( alldeles för sent...kl 1) sen stötte jag på martina min trogna vän som jag åkte till mölndal centrum med för att köpa lite gott till ikväl...jag hade planer på att åka hem så jag köpte glass, men den glassen är just nu inget mer än vaniljsås nästan. Iallafall, jag köpte godis, glass & hallon...och så ice tea såklart. Sen bar de av mot balltorp för att martinas pojkvän fyller 18 år idag, så hon skulle göra sig i ordning o lite sånt. Jag är sällskaps sjuk och ville inte vara själv, så jag åkte me henne till kållered sen och väl framme tog jag bussen tillbaka. Mamsen ringer mig o frågar om jag hade skrivit ut hennes papper som jag lovade att göra idag (och självklart hade jag glömt av de totalt) så då fick jag åka till biblioteket o skriva ut, men väl framme så ringer hon o säger att jag ska strunta i de. Jaha sa jag å gick till centrum för att se till att få en av mina nycklar kopierade, men de va STÄNGT såklart. Så....jag gick till en arab affär där i närheten o köpte kol till vattenpipa, för att jag kom på att idag vill jag röka vattenpipa :) Efter de så slog mig tanken att jag faktiskt hade ett ärende att utföra...alltså kopiera nyckeln! Så jag fick sätta mig på bussen mot KÅLLERED igen, och gå hela vägen till coop forum för att kopiera min förbannade nyckel...jag gick runt med en stor, tung påse med 2 liter ice tea, 1 liter glass som sakta men säkert smälte, något hekto godis. På axeln hade jag en väska som inte ger me sig, utan ska hålla på o glida ner från axeln hela tiden...i väskan hade jag en tjock halsduk å då menar jag verkligen tjock...och massa mer grejer som jag skulle egentligen skickat iväg till folk, de va nämligen sånt jag fått sålt på tradera. Jag gick o kopierade min nyckel och sen gå upp hela vägen till bahaddin residence för att hämta min vattenpipa. kände jag mig som världens pack åsna eller vad? Där gick jag upp för hela backen fullt me bagage, för att gå ner för backen med ännu mer bagage....och på toppen av de hela skulle jag gå över till kållered centrum för att besöka Netto för att där köpa potatisgratäng som jag tänkte tillaga idag! De va pain........jag har aldrig gjort så mycke som jag gjort idag på så lite tid. Iallafall inte förflyttat mig så mycke som jag gjort! Herregud...jag är helt slut. Jag har aldrig känt sån lättnad som jag gjorde när jag släppte ner allt bagage på golvet i min hall o bara klev raka vägen in till mitt rum för att byta om till mjukis byxor och ett linne..............................................och sen påstår folk att körkort är överskattat......!


Wow, jag beundrar dig som läser än... :))  de där kan ha vart bland de ointressantaste inlägget jag skrivit på ett tag(enligt mig då) men de kom jag inte på förräns nu när jag såg hur mkt jag skrev...på så konstigt nog kort tid :S

Jaja, mina planer idag är iallafall att röka vattenpipa MOT ALLA ODDS för jag har inte sprungit fram å tillbaka för att ställa upp vattenpipan på en hylla! Och inte bara röka vattenpipa utan även ta mig friheten att tillaga mig själv potatisgratäng med marinerad kyckling! Mat är nog bland de bästa jag vet....och dom som känner mig är väl medvetna om detta. Jag och 2 vänner gick till franks igår(?) om inte jag minns helt fel, och ta mig fan på att jag åt nästan 2 st potatis mos brickor!! Okej, de kanske inte låter som så mkt...men de är de när de handlar om franks mosbrickor...för de är inga brickor de e faneme platåer!!!


Min kusin är påväg me hennes pojkvän..dom erbjöd sig att hålla mig sällskap en fredag som denna! :) Nu har kycklingen tinat färdigt och jag ska ta o börja på maten. En lugn kväll har jag framför mig, tack och lov...

Grattis på födelsedagen lauok!!

Imon är de övningskörning som gäller för min del å jag kan knappt bärga mig :)
Ha en super trevlig fredags kväll allihopa!!

Alexandra

# 93 - tävlingar suger...eller?

2009-02-20, 01:48:30 / Kategori:

Nu har jag krigat mig igenom sömn bara för att samla ihop idiotiska poäng på www.mera-traffik.se och fan undrar verkligen om det stämmer. Okej till er som inte har en aning om va jag pratar om... man blir medlem där och registrerar sin blogg, du får då en länk som du ska ha som startsida. Varje gång du tar upp ett internet-fönster så dyker någons blogg upp som startsida slumpmässigt. Är jag inne på dens blogg i 10 sek, så får jag 2 poäng. För var 3-e poäng som jag samlar ihop så skall jag enligt denna hemsidan få 1 ny besökare. Jag vet inte om de funkar, time will tell....

Iallafall, så har jag ju självklart kommit in på en maaassa intressanta och OINTRESSANTA bloggar, en av dom va metrobloggen, alltså metros bloggsida. Där blev jag lockad me en gång. för att för varje besökare får man 3 öre. Du får en prövotid på 1 månad, där du ska samla ihop 5000 läsare minst = 150 kr. Då får du ett mastercard kort skickat, dit alla pengarna som du tjänat ihop på dina läsare skickas en gång i månaden. Som en lön som du får fast du får en lön för varje unik läsare din blogg har. Alltså är de bara att marknadsföra din blogg så gott du kan, på alla håll o kanter. Självklart drar dom skatt 30% av de du tjänar i månaden. För att vara gratis pengar så kan de faktiskt vara jätte roligt, men som jag fått höra så är tid pengar och de gäller att ha tid att skriva och nå ut till folk (MYCKE folk) som fastnar för din blogg så du får ihop de.

Blogg-branschen e faktiskt inte så enkel som den verkar, de är svårt att bli "blondin-bella" över en natt...de e svårt över huvudtaget. Att blogga är en trend. precis som alla trender, så kommer även denna att sakta men säkert förmultna, såååååå........jag ger upp metroblogg. Ger mig inte ens in i de, tyvärr... min dröm i livet är inte att bli bloggerska. Jag skriver i min blogg endast för att jag inte har någonting bättre för mig. MEN just nu har jag faktiskt de, för jag ska sova, alldeles strax...

Jag hittade också en tjejs blogg, i hennes blogg stog de en hel del om en hemsida som heter www.gratisbio.se något sånt där. De där verkade ju skoj!! Fast jag vet inte riktigt va de går ut än....men jag ska verkligen ta reda på de.... nu har jag tatt reda på allt! Okej, man vinner allt möjligt från biobiljetter (enklast att vinna) till...ja, allt möjligt smink present kort osv.... man samlar iallafll ihop poäng genom en massa olika saker TILL exempel så har dom en massa erbjudanden SOM till exempel " Beställ ett kontantkort från 3 och få 30 poäng" sånt som inte kostar någonting. De finns 450 sådana erbjudanden just nu. Sen kan du samla poäng genom att handla saker som dom säger tex " Köp en charter resa från Ving - få 300 poäng " . Sen kan du samla poäng genom att besöka dom hemsidorna som dom länkat till (självklart, eftersom dom får stora summor pengar för varje gång någon klickar på allt dom länkat till) . Du kan tillome samla poäng genom att skriva ett inlägg om deras hemsida (så som jag gör nu) på din blogg! Fast jag skriver ju inte för att få poäng nu utan gör de bara för att jag tycker att hemsidan e allt för käck! Dessutom så får inlägget BARA handla om deras hemsida, sååå nej tack jag klarar mig bra =) Aja, ni borde iallafall slänga er en blick till deras hemsida om ni tycker att de låter intressant, för de tycker iallfall jag...kan de bero på att jag gillar tävlingar? eller hatar tävlingar? Jag vet inte...men kanske en ny grej man kan göra när man har tråkigt? Samla poäng för att vinna fina priser :) Im just one click away, så varför inte?


De har snöat hela dagen i vårt kära Göteborg. Tänkte säga i vårt kära mölndal, men sen kom jag på att..vänta lite nu? Jag avskyr mölndal, och jag räknar dagarna tills jag flyttar härifrån. Så, vårt kära göteborg kanske låter lite bättre. Nerkyld har jag iallafall varit idag, har frysit kort o gott hela dagen
Vill utomlands....................................................NUUU!!!!!!

och nu om ni ursäktar mig, ska jag beställa hem ett kontantkort från 3, so i can be just one step closer to my cinema ticket :)) Älskar allting som inte kostar (A)... Och sen ska jag sova, senast kl 2 ska jag ligga och sova.....mycke snack liten verkstad...men men!!


god natt allihopa, alexandra

# 92 - NY låt!!

2009-02-19, 01:49:42 / Kategori:

Hej igen, glömde säga dagens låt som jag bara äääälskar!!!

Akon - Come back to me

Going crazy, heart is breaking. I cant sleep at all. Tryin to get through this, dont know how i'll do this. I know that i only got myself to blame. but that doesnt help to ease the pain. I'll just die if i cant see your face. Until you come back i cant breathe, until you come back i got no reason. Got my heart down on its knees, i still need you beside me. Now its morning, you're still gone and i still reach for you. Dont know how to live without you. I wish i could take back all the hurt i caused, if i could give back all the love i lost. The price i have to pay is just to high of a cost. Until you come back i cant breathe until you come back i got no reason. Please forgive me. If we had one more chance in your life. Until you with me, i'll be half a life, until you come back.

# 92 - sweet dreams

2009-02-19, 01:37:13 / Kategori:

Hej!!

Nu skall jag alldeles strax sova såå sött som jag inte gjort på ett bra tag! Jag är så lycklig :) mitt hjärta slår tusen slag i sekunden och jag bara älskar de. Känslan jag har inom mig är bara så härligt underbar! Jag vill att tiden ska gå bara fortfare o fortare. Snart tar jag studenten och det känns perfekt :) Har verkligen någonting att se fram emot...

Jag lyssnar på Birthmark - Akon, och den gör mig så glad den låten den gör mig på bättre humör än va jag redan är. Är så lycklig och glad just nu att jag säkert kommer ha svårt att sova, men jag ska försöka ändå så jag kan vakna tidigt imorgon och se fram emot en underbar torsdag, fastän att torsdagar är väldit jobbiga på mitt schema. Men bara för att jag är så lycklig så kommer de säkert bli första torsdagen som jag verkligen tycker om!! wiiiiie...!


"So this the day it all began, one place that it came together. More than a ring or a tattoo. It's your Birthmark that reminds me of you. So let's get on a airplane and go back to where we began, To that point which is days apart. That's stamped right next to your heart. If only we could go to that place where me and you know. There's no fake, front, cheat or even lyin".

"So please dont loose your thoughts of me lovin you and you lovin me"


Soov söööööött allihoppa!!!!
för de ska jag göra nuu :)

# 91 - Långa steg i snöstormen

2009-02-18, 11:41:25 / Kategori:


Jag gick och gick men kom aldrig fram, fram till älskade kusins hus. Till slut nådde jag mitt mål..och de va en befrielse! Gick emot vindarna som med miljontals små snöflingor piskade mig i ansiktet. Nu sitter vi här och pratar och ska fortsättas prata...men människan snålade med kycklingen som jag tänkte tillaga, så... hungrig som jag nu är sitter jag och önskar att hon ska resa på sitt arsle och laga mig nått gott...som att de nånsin kommer hända????

Ska ta mig friheten att ta mig en dusch, om nu hon tillåter de? Snål som hon är komer hon sitta bredvid duschen o räkna hur många liter vatten som går ut, för att skriva ett litet kvitto till mig på utfarten...

None

# 90 - Mitt kall!!

2009-02-17, 23:06:08 / Kategori:

Idag var nog en av de kallaste dagarna på länge. Kan inte fatta att de blev så kallt och tanken slog mig inte förräns när jag lunkade på väg mot mölndal efter skolan. Jag gick och mina ögon började svida så kallt det var. Mina händer ändrade färg och blev röda, och inte minst så blev mina kinder och öron röda! Det kändes som tusen små nålar varje gång de blåste i ansiktet och TROTS att de inte blåste allt för mycket så var de fortfarande äcklit kallt. Jag hade jeans, höga stövlar och tjocktröja PLUS en fet vinterjacka och ändå frös jag ihjäl.

Å andra sidan!! Så har det faktiskt blivit ljusare mycket senare. Mörkret kommer inte lika fort, innan var det precis så som hon bruden säger i Actimel reklamen (eller va de nu är för reklam) det är mörkt när man går till jobbet och det är mörkt när man går från jobbet. Hon kunde ju inte sagt de bättre själv. Det är det allra värsta jag vet med vintern, man mår dåligt, man får depressioner av allt mörker och jag mår dåligt bara av att prata om de just nu DÄRFÖR blir jag så glad när jag kan säga nu att det är inte så längre!! Det är ljust när man går till skolan och det är fortfarande ljust när man går ifrån skolan och till och med ljust några timmar efter att man kommit hem!


I alla fall, idag spenderade jag dagen på att jobba med Jennifers reklamblad som jag lovat henne så länge. Jag lovade igår att jag skulle visa den, men de får jag ta imorgon för just nu har jag varken orken eller lusten att resa mig från sängen. Dom blev faktiskt fina, om jag får säga så själv! Gjorde ett vanligt reklamblad som hon kan använda hela tiden, och så gjorde jag en som är ett erbjudande för alla blivande studenter. Dessvärre kostar det 5 kr för varje A4-papper i mitt fattiga skola om man vill skriva ut i färg, så jag skrev ut en av varje och fick dom inplastade i laminering. Voila! Perfect!!


....You made me so dissapointed.....

# 89 - Påminnelse

2009-02-16, 18:02:25 / Kategori:

Just det, ursäkta de nya inlägget när jag precis sagt adjö. Men glömde bara rekommendera DAGENS LÅT. De va ett tag sen, men jag har nu hittat den perfekta låten.


Dagens låt:
Akon - Birthmark


I made the mark on february 1st. Between me and u, u can call it birth. The beginning of our universe, remind me of Alicia keys verse "im falliiinggg foor you". I wish i had an opportunity to not do what i did to hurt u. Now im here living with regrets. I know that it was my fault. I know that i got caught, so please dont loose ur thoughts of me loving u, and u loving me. Im on the highway swerving I aint drunk but im about to hit the curben, looking at the calendar getting nervous. Just a few more days to the first soul. This the day it all began, one place that it came together. More than a ring or a tattoo, wish your birthmark that reminds me of you. So lets get on an airplane go back to where we began, to that point which is days apart, that's stamped right next to your heart.

Get the calendar go to august 3rd. First words today, we had our first words. First argument gotta let it go cause it could possibly affect what our future holds. Flipping pages now famous, thinking back i aint seen u in ages, wishing that I could have made it less painless brings me back, right back to the same mess.

January, Febuary, March, April, May. June, July, August is just another day. September, October, November trying to find a way. And December the month my calendar defeat again. If only we could go to that place where me and you know. There is no fake, front, cheat or even lying. The time has come where we stand face to face...



That step right next to your heart

# 88 - trött och måndag

2009-02-16, 17:38:41 / Kategori:
De blev precis som jag nästan kunde räkna ut. Jag vaknade inte klockan 7 på morgonen som jag behövde, Jag vaknade istället klockan 11 och gick upp med två flätor på huvet som en exakt pocahontas look-a-like, och fixade till mig. De va en lugn morgon hos familjen Riera Nieto, så jag tog mig en macka innan jag lunkade iväg till skolan. Gick raka vägen in till min geografi lektion och fick ett prov uppkört i ansiktet som jag inte hade en aning om väntade på mig. Jag fick syn på ett vitt häfte bestående av 3 sidor, och en lärare som sa dom orden....just dom där orden som är bland dom värsta orden jag kan få höra FÖRSTA dagen efter ett avskyvärt lov. Allt gick i slow motion och han öppnade munnen för att prata, jag såg hur hans hals mandlar viftade långt in i halsen på honom..."Viiiiiiiiiiii skaaaa haaaaaa proooooooov idaaaag, hoooooooppas aaaaatt niiiiiiiiiii äääääääär väääääl påååååläääästa" de enda jag kunde tänka i de ögonblicket var "Hoppas du är väl PÅSATT din jävel, vad annars ger dig idén att ha ett 3sidigt prov en måndag efter lovet". DUKTIG som jag är så klarade jag mig igenom provet gott & väl, faktiskt så valde han att rätta provet direkt och mitt resultat blev ett stort VG som satt bra i och med att jag under senare tid börjat tänka över min hjärnkapacitet, men som vanligt så röjer jag alla tvivel ur vägen med en mental traktor :))

Jag kom hem för en stund sen och skall skriva en uppsats om Min Tro, de låter ju intressant me tanke på att..jag har ingen tro? Den försvann hand i hand tillsammans med min stolthet för ett tag sen.

Vad har denna måndagen att erbjuda mig som inte någon annan dag har eller har haft under senare tid? Ingenting förutom en ny serie (Bromance på www.mtv.com) Och en hel kvälls skrivande och designande. Vad jag menar med designande ska jag ta o förklara lite snabbt. Mitt intresse för design (inom IT, för konkret design har jag inte en aning om) har äntligen lönat sig lite, min kusin har gett mig i uppdrag att designa hennes reklamaffischer och reklamblad etc. så det blir att jobba me det hela denna afton. Jag lägger upp den så fort jag är färdig.


Allas eran Alexandra

# 87 - en apelsin senare..

2009-02-16, 02:23:32 / Kategori:

stackarn är inte uppäten än, men på god väg att bli...apelsinen alltså.


Jag kom nyss på de allra bästa sättet för mig att få tiden att gå liite snabbare på vardagarna!!! jag hade helt glömt av under dessa dagar att jag faktiskt har ALLA säsonger av Two and a half men !!!! it doesn't get any better than that! så de är precis va jag ska göra, mitt nya serie-projekt ska bli att se klart alla 4 säsonger av two and a half men. super duper bra, och me de så avslutar jag mitt miserabla natt-skrivande i min blogg och återvänder till VLC Media Player för att se första avsnittet någonsin av den underbart roliga serien. Och om ni någon dag undrar vart jag tagit vägen, här har ni svaret. Början på ett freak liv......

# 87 - sömnlös såklart

2009-02-16, 02:08:59 / Kategori:
jag har sovit bort hela mitt lov rent utsagt, och nu när skolan är igång då försöker man sova så gott jag bara kan, men såklart ska min kropp och min hjärna gå emot mig. Nu ska hjärnan bli pigg helt plötsligt, som det alltid blir så fort jag har skola. Bestämmer mig för att somna tidigt, men de kommer alltid något i vägen, eller inte. De blir helt enkelt bara så att jag ligger och vänder mig i sängen tills jag inser att jag inte kommer bli trött, därför slår jag på en film (eller i detta fall serie) och ligger o tittar tills "jag blir trött".. grejen me de där är att jag blir aldrig trött..förräns kl 5 på morgonen. Det i sin tur leder till att jag absolut inte kommer upp till skolan 2 timmar senare, självklart..

jag blir arg för att jag fick upp förhoppningarna på att one tree hill och gossip girl kommit ut eftersom att jag såg en unge blogga om att de ska komma på söndagar, men efter att ha läst alla kommentarer så slog mig tanken att de kommer på TV på söndagar, alltså alla gamla avsnitten. Jag har ett stort behov av one tree hill just nu, abstinens besvär skulle jag vilja kalla de. Jag är sur, besviken, på dåligt humör och arg.. hur lyckas man ha så mycket känslor under samma kategori på en och samma gång?

I all min frustration, reser jag mig nu upp ur sängen (eller vänder mig i graven?) och ska göra de jag gör bäst....äta apelsin.

Gud har frälst mig över natten, om jag faktiskt kommer i tid imorgon till skolan..

# 86 - långa dagar, tråkiga dagar

2009-02-15, 17:57:03 / Kategori:

Japp, precis som de står på rubriken, mina dagar dom senaste 3-4 veckorna har gått alldeles för långsamt och dom har varit alldeles för tråkiga. Men det har inte stört mig, har liksom kommit in i den rutinen nu att de är såhär det skall vara....de ska vara tråkigt och dagarna ska gå långsamt, just nu. Jag är hemma o vandrar omkring i min lägenhet som att jag vore...en zombie, ja precis, en jävla zombie! Jag lider inte av de, jag tycker faktiskt om att vara en zombie, de ligger i min nya personlighet att vara det. Det är faktiskt ganska skönt, jag menar..det är inte som att jag behöver oroa mig över att det är kallt ute eftersom att jag inte varit ute (förutom när jag gått ut med kira), eller okej det låter lite som att jag inte tar ett steg ut men riktigt så illa är de heller inte, jag var ju trots allt ute i fredags då jag var hemma hos alex hela kvällen. Anyway, jag behöver inte heller oroa mig för att kolla när spårvagnar och bussar går för att kunna ta mig hem, well isn't that just wonderful?! Behöver inte lägga ner 3 timmar på hår&make-up, utan endast några få minuter på att fixa håret och lägga på en touch av smink för att inte SE UT som en zombie. Det är helt olika saker, att bete sig som en zombie och att se ut som en zombie. Jag får väl lov att behålla lite av mig själv, "rule nr 1 - never ever look sloppy, time or place (or company) does NOT matter." ungefär något i den stilen....

Lovet har gått för jävla sakta och de har utan tvekan varit det absolut sämsta, tråkigaste och sist men inte minst VÄRSTA (som nu kanske kan låta som en synonym på adjektivet "sämsta", men de är stor skillnad, den ska jag alldeles strax ta och förklara i min uppfattning) sportlovet någonsin!!! Jag har varit arg, jag har gråtit, skrattat, jag har varit besviken och haft en börda över mig, den bördan kallas skuld. Jag är glad för första gången i mitt liv över att skolan äntligen börjar, så att jag kan få komma ut från min "vara-hemma-dygnet-runt-och-inte-prata-med-NÅGON"-rutin. Wow, jag har en anledning till att gå upp från sängen, jag kommer inte längre kunna ligga i sängen och sova tills dagen blir mörk...för att sen sova några timmar senare igen. Jag har äntligen fått tillbaka skolan, någonting i den här världen faktiskt värt att kämpa för.

Skillnaden mellan "sämsta" och "VÄRSTA" vid just detta tillfälle är att VÄRSTA skriver jag med stora bokstäver, me de menar jag att de faktiskt är så att jag har aldrig i hela mina 18 långa år haft ett sport lov som jag önskar att jag aldrig fått. Aldrig haft ett sport lov som jag skulle hoppa över om jag kunde, så dåligt har de faktiskt varit. "sämsta" skriver jag varken me stora bokstäver eller med stor bokstav i början, nee för jag menar helt enkelt bara att det varit sämst, på ett sånt sätt att jag längtade å längtade, tills jag upptäckte i mitten av lovet att jag har verkligen haft tråkigt detta lovet, jag har inte gjort någonting överhuvudtaget, och inte ens på alla hjärtans dag blev de nånting av mitt liv. För en sekund (eller väldigt många sekunder, faktiskt hela jävla dagen) så kände jag mig så misslyckad och patetisk, att jag låg hemma med mig själv och tittade på en hel säsong av 90210. EN HEL SÄSONG!!!!!!!

Är glad att lovet är över, och jag hoppas att ni andra har haft ett bra lov, ett lov så som ett lov SKA vara...



i've lost everything, but who cares? Im nothing but a zombie.......

# 85 - så e de

2009-02-15, 17:22:41 / Kategori:
toda mi vida fue gris hasta que te encontre, y ahora que estas a mi lado no quiero perderte. eres lo mejor que me ha pasado. Se que hemos tenido peleas, pero lo sabemos superar puesto que para este amor no hay barreras. Se tambien que a veces puedo renegar mucho o ser muy celosa pero te pido que me disculpes por los errores que puedo cometer, pero trato de enmendarlos, mi amor perdoname. solo tu tienes la llave de mi corazon, mi corazon es tuyo solamente. los dias no tienen sentido si tu no estas a mi lado, tu me das fuerza para luchar y ser mejor, tu consigues lo mejor en mi. tu llegaste a mi vida en un momento indicado y que del cual ahora esteramos juntos para siempre, si dios lo quiere. me abristes las puertas de tu corazon y lo cuidare para nada le pase. te amo un monton, eres lo mejor que me ha pasado, eres lo mejor que tengo. la distancia no es ningun inpedimento para que nuestro amor crezca mucho mas. tenemos todo el tiempo del mundo para poder amarnos y estar juntos para siempre. Nuestros destinos se juntaran y estemos juntos para siempre. Ahora se que te encontre mi amor y no pienso perderte siempre luchare por nuestro amor y dar lo mejor de mi para que esto siga y siga....




i look in the mirror picture getting clearer, i wanna be myself but does the world really need her? I ache for the earth, i stop goin to church. I see God in the trees, makes me fall on my knees. My depression keeps building like a cup overfilling.

My heart is so rigid, i keep it in the frigid and it hurts so bad that i cant dry my eyes, cause they keep in refillin with the tears that i cry.....

# 84 - first time

2009-02-14, 03:50:29 / Kategori:
Still remember when I first saw his face, it was just your average day it was May or maybe June


It was first time in my life that I had ever felt this way inside and I knew that it was real
it was the first time the first time, just like the snow fall coming down in June
impossible but it could be true and I knew that it was real...


You should have seen us holding hands, telling our jokes and making plans
knowing in our hearts it was the start of our ever after. it was then I knew there could never be
anyone for him but me, and deep down in his heart he knew it too


then I turned and watched him walk away
all my sunshine turned to rain
I don't wanna feel that way again


It was first time in my life that I had ever hurt so much inside and I knew that it was real....

#83 - naglarna fixade snart!

2009-02-08, 16:38:35 / Kategori:

Idag är det söndag och denna hemska helgen är över nu äntligen. Detta har varit den värsta helgen någonsin men tack och lov så kom denna helgen, för nu märkte jag verkligen vart jag har vissa personer i mitt liv. Flera år av mitt liv har jag slösat på människor som aldrig egentligen verkligen brytt sig ett skit om mig, som bara haft ett syfte i att vara med mig. Jag har varit blind och dum som inte förstått det förräns nu. Men så är livet, man ska aldrig släppa någon för nära intill hjärtat för när man minst anar de blir man huggen.

Jag tar iallafall nya tag (ännu en gång) och tar mig upp från denna skiten. Rycker upp mig själv och startar om me mig själv. Jag började detta med en lång dusch för att tvätta av mig all skit som tynger mig, alla tårar som jag fällt o alla mina misstag som jag gjort. Ut en promenad med min älskade ängel Kira, hon som springer till mig kl 5 på natten så fort en tår rinner från mina kinder. Jag älskar henne mer än allt i världen, min lilla vovve, min vita lilla bomullstuss hihii :))

kira min älskade vovvekiraakiraaaa


Nu ska jag ta och fixa till mig för att inte se ut som att jag sovit 1 timma inatt, helt förstört utseende. Jag ska sedan bege mig mot min älskade kusin Jennifer Nieto. Hon ska nämligen fixa mina naglar och vi ska prata o skvallra om allt möjligt som finns!! Jag har fått mina naglar fixade många gånger, men jag vill inte att någon annan än hon ska fixa dom på mig för dom blir så fina så de inte sant, och nää detta är inte nån gratisreklam bara för att hon är min kusin, det är helt enkelt så att jag skriver vad jag känner och sanningen är den att hon gör (enligt mig och de flesta av hennes kunder) riktigt vackra naglar :))


mamsen kom hem precis och har faktiskt vart och köpt en ny mascara och en ny foundation till mig :)) Min dag blev precis bättre, ska ut och äta med älskade mamma och umgås med henne :)) Jag får helt enkelt ta och återkomma imorgon förhoppningsvis, men ta de me en nypa salt....mina bloggdagar är förbi (har dom nånsin INTE vart förbi?) Jag vet inte, men jag har mina perioder när jag skriver och...ja, så är de bara.

Alexandra

#82 - för mycke

2009-02-08, 03:23:31 / Kategori:


de finns en gräns i livet....den gränsen nåddes idag i mitt liv.
de e för mycke, jag klarar inte av de mer...

#81 - sticker härifrån

2009-02-03, 18:51:09 / Kategori:

På fredag åker jag från detta ställe, tack och lov för de.
Vill inte vara kvar här för en sekund till jag önskar att
jag kunde åka nu med en gång, bara lämna allt och alla,
För de finns inget här för mig! Jag har inget
eller ingen här att stanna för, jag kan inte hitta mig en enda
bra anledning till varför jag skulle stanna här.

Jag önskar att fredag kommer, jag önskar att jag inte känner av
hur långsamt dagarna kommer att gå fram tills fredagen kommer.


Jag hatar alla personer som finns i min omgivning. Jag hatar alla människor
som jag känner. Jag HATAR alla i min skola

JAG HATAR DIG
JAG HATAR HONOM
JAG HATAR HENNE
JAG HATAR DOM

kommer alltid göra, har alltid gjort!!!!
alla äcklar mig, alla får mig att känna för att SPY så fort jag ser er
vill inte se er mer, vill inte HÖRA av er mer, vill inte höra ett skit om er mer
Jag vill slippa se era falska leenden, och era ögon som snackar skit.....
era ögon talar om allting... jag avskyr er, jag avskyr DIG

Du lekte med mig som att jag vore en docka
Du förstörde mig som att jag vore gjord av glas
DU förintade mig för alltid............vill aldrig mer se dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


JAG HATAR ER
och EN efter EN så önskar jag er döden
den dagen NI dör, kommer jag spotta på eran grav
ni är inte och har ALDRIG varit värda en sekund i denna världen
ni leker med livet, men gud kommer straffa er en dag



Jag hatar er, ni äcklar mig....allihopa...