#28 - skönaste

2008-02-29, 23:47:47 / Kategori:


HEJ! sitter i sängen och är helt utslagen tillsammans med min kompis martina. Jo, de va ett tag sen jag va me henne och de gör mig inte så glad. Vi kom hem nyss från dansen och de va en jätte skön träning måste jag säga. Som vanligt hittils gav alla 100% på träningen och vi är inte långt ifrån klara med en hel dans =)

Denna veckan har sprungit förbi mig känns de som, men jag får återkomma senare.
PUSS HEJ!

#27 - still lonely

2008-02-28, 01:05:23 / Kategori:
.
Äsh... när mamma och pappa väl kommer hem åker pappa till stockholm och mamma börjar jobba natt så de blir himlans ensamt här hemma. Som tur är kom alex idag o ska sova här hihi i love u honni. Nu ligger hon breve mig och klagar för att hon vill gå ut och röka, äckel. Men men, va ska jag säga...

Kom hem från skolan, slutade kl 11 som vanligt på onsdagar, hem o ladda ner one tree hill som kommer varje söndag och kolla 3 avsnitt på top model och somnade riktigt gott i några timmar. Sen vakna jag vid 6 tiden av att mamma skulle åka iväg o jobba..

JUST HAPPEND
HAHAHAHAHA alexandra hade somnat så jag satt bara o kollade på henne o tänkte på hur ful hon ser ut när hon sover den juden, så jag skrek till allt va jag hade o kasta mig på henne HAHAHAHAHAHA har aldrig sätt henne bli så rädd hon hoppade upp i sängen, hahaha vilket skratt vi fick oss. Nää, nu börjar hon klaga igen på att hon vill röka, jag skulle inte ha väckt henne.... hmmm.... " ja vill gå o rökaaaaa...alle.............hur orkar du skriva blogg.................alle.......e du klar snart..............jude?............ kan du gå me mig till balkongen...............alleeeeeee.........orka skriva............" hahaha orka va vän me dig ens alexandra? De enda du gör i mitt liv är att göra mig olycklig. Dina torra skämt gör mig deprimerad, dina blickar gör mig rädd.




Kille me blogg? finns bara ett ord, BÖG.

#26 - lonely girl

2008-02-26, 23:52:37 / Kategori:

jaa jag har varit lonely girl sen i lördags.. gillar de inte alls och ska aldrig bo själv som en ensam varg. gillar inte att inte ha min mamma i samma land som mig. min mamma är min bästaste vän, hur ska hon kunna åka ifrån mig bara sådär? Jag klarar mig faktiskt inte så bra utan henne. Jävla barcelona som snor mina föräldrar..! menmen, sitter o pratar med frugan alexandra på msn, o den andra frugan har jag ingen aning om var hon tog vägen nyss, men ska ringa henne snart.

hmm, vet inte va jag ska skriva, är hur trött som helst verkligen. så jag ska nog ladda ner några top model avsnitt o somna till de. Och titta klart sista avsnittet av andra avenyn ska jag också göra.

Skriver mer imorgon när jag har mer energi =)
ha de super bra, alexandra

Everything im not, makes me everything i am.

image221

       flaws and all

#25 - dans dans dans

2008-02-22, 23:00:51 / Kategori:

Kom hem från dansen för en halvtimma sen. Idag va de 100% ännu en gång, alla gav allt och ingen slutade förräns kvart över 9. är riktigt glad över gruppen och hur alla presterar allt för att få till de. Och vi får till de. Dom nya tjejerna klarade sig jättebra, trots att dom fick lära in hela förra veckans koreografi + denna veckans. Älskar fredagar mer än allt annat, först dans 13.15 - 15.15 och stanna kvar en extra timma, för att sen hem och ladda inför träningen med gruppen 19.00-21.00 =) Fredagar = DANS.

Så nu ligger jag här, ny duschad och totally exhausted. Väntar på att alexandra ska ringa mig så jag har någon att prata med iallafall innan jag somnar för dagen. Ska ladda ner nån bra film snart och säkert somna till den. En sak är säker, jag ska be mamma om en massage. Min kropp är överansträngd och de värker på varenda ställe. Mina fötter, ben, armar, nacke, rygg och till och med min mage!

Ligger och myser med min bebis Kira, hon sover lite halvt, får känslan av att hon spejjar på mig ibland, va jag gör på datan. På tal om Kira(!!!) Har blivit allergisk mot någonting, men jag vet inte vad. Vissa som har hört va som hänt me mig säger att de låter som hundallergi, andra säger damm allergi (?) ööö? does that even exist?) Nyser vi inte alla när vi är på ett dammigt ställe? är vi inte alla på sätt o vis "allergiska" mot damm? vem tål damm? Och dessutom är mitt hem inte dammigt, tvärtom.. Men anyway, har jag blivit allergisk mot min vovve så vet jag inte va jag ska ta mig till, får leva med ögon som svider och rinner livet ut för jag tänker aldrig bli av med henne för lite allergi. Så jag får åka till läkaren nästa vecka o ta lite tester o förhoppningsvis så är jag inte allergisk mot hundar, eller rättare sagt, så är jag inte allergisk mot någonting =)

Har inte så mycke mer att skriva just nu, men jag får återkomma om någonting dyker upp =)
Ha en super bra fredag
xoxo, Alexandra, hon med den döda kroppen.


Es mas facil llegar al sol que a tu corazon, me muero por ti, viviendo sin ti.
Y no aguanto me duele tanto estar sin ti.
Rayando el sol

#24 - va händer me mig?

2008-02-22, 00:04:26 / Kategori:

denna känslan, som jag har inne i mig.. den kan inte försvinna. kan inte heller peka precis på va de är för nåt. mamma och pappa har till och med märkt på mig att nåt inte stämmer, och de enda jag vill är att kunna förklara exakt hur de ligger till, varför jag är deprimerad just nu, men jag kan inte. dom frågar mig, och de enda jag kan svara är "jag vet inte, jag är ledsen utan att ha anledning". Men kan man vara ledsen utan att ha någon anledning? jag har ju ingen anledning, eller?

de gör ont i magen, i mitt hjärta och de borrar sig in i min själ. ibland blir känslan starkare, ibland känner jag den inte lika mycket, men den finns alltid där.. en känsla av ångest blandad med sorg. detta året har inte börjat allt för bra känns de som, när de borde varit ett bra nytt år, en ny start för mig att bygga upp allt som jag tappade förra året. Men av någon anledning har jag inte lyckats bygga upp någonting, tvärtom så har de bara rasat mer. vet inte precis vad jag syftar på, men av känslan jag har så antar jag att de är så de ligger till.

mina dagar går ut på att gå till skolan, vara där tills jag slutar, gå hem kolla på nån serie och somna till de, vakna på kvällen och kolla på mera serier tills jag somnar på natten igen. samma rutiner har jag haft ett tag nu. Mina helger går ut på att sova, vakna på dagen och bara vara hemma, träffa en eller två kompisar och sen hem tidigt för att jobba på söndagen. hatar mitt jobb, vill inget hellre än att sluta nu, men för att kunna resa i sommar måste jag ha min inkomst, och mest av allt för att klara mig varje månad. hatar detta sätt som jobbet har skapat ett beroende, ett beroende som går över till kategorin pengar. ångest om lönen inte är mer än 3000 kr en månad. Innan jag började jobba kunde jag klara mig på 500 i månaden.


kan inte vänta tills denna känslan av depressioner gått över o lämnat mig, jag vill inte känna såhär mer.. vet inte om de beror på dig o ditt sätt att vara, ditt sätt att skita i allting, ditt sätt att glömma allting. vet inte om de beror på någon alls, eller om de beror på skolan och denna stress jag fått över mig när jag planerar att komma in på borås högskola. Eller ångest kanske över att saker o ting blivit som dom blivit på senare tid? En önskan om att kunna spola tillbaks tiden, en önskan jag haft länge, en önskan som aldrig kommer gå i uppfyllelse. När jag va liten, då va den värsta känslan om någon av mina leksaker gått sönder, eller när jag skulle bli hämtad från dagis tidigare än alla andra.

Har lärt mig me åren som gått att alltid vara säker på min sak, att alltid skydda mig själv från att bli sårad, så jag har skapat en vägg runt mitt hjärta. Detta för att aldrig mer låta mig själv bli sårad, för att aldrig låta min värld rasa ihop mer. Jag har blivit starkare, men följderna av detta blev min rädsla, en rädsla som aldrig mer kommer försvinna. Jag kan inte lita på någon längre, inte ens mig själv. Och att man inte kan lita på någon i denna världen, de är ingenting jag bara tror, de har jag fått klart o tydligt för mig på senare tid. Trodde jag kunde lita på dig, trodde att jag kunde säga allt till dig, att ingenting av de jag säger till dig någonsin skulle komma ut till någon annan... men som jag trodde från första början så är väl de för bra för o vara sant?

Du skiter i allt, för ditt hjärta togs ifrån dig för längesen, o de märker jag nu och jag vet bara inte hur du kan vara den du är idag, när du va den bästa personen i mitt liv i flera år. du va som min bästa vän, mitt allt. den personen som jag visste att jag alltid skulle ha vid min sida no matter what, den personen jag visste att jag kunde räkna med i alla väder vare sig vi va vänner eller ovänner, men fan va fel jag hade. och de gör mig så besviken, för varje dag som går.. du tror att jag inte tänker på dig, men en gång för alla, jag tänker på dig varenda dag som går i mitt liv. Ibland tänker jag på alla bra saker vi gjorde, hur roligt vi hade en gång i tiden, hur vi stod upp för varandra o va helt oslagbara. " you and me against the world ", Kommer du ihåg de? Men till största delen, tänker jag bara på hur du svikit mig, på hur du kunde vända ryggen till som att jag inte betytt ett skit för dig efter alla år som vi gick igenom skratt och tårar. För jag lägger fortfarande tankar på dig, men frågan återstår nu, gör du detsamma? ska jag va ärlig, så tror jag bara dina tankar läggs på dig själv. Orkar inte försöka få dig att förstå mer, du borde kunna göra de själv, och om inte så har du aldrig varit den personen jag trott i alla dessa år att du va. Och om fallet är så, så har du aldrig varit värd alla tusentals och eviga tankar jag lagt på dig...


Martina Andersson - Jag ÄLSKAR dig
Alexandra Högberg - Jag ÄLSKAR dig

Ni två förgyller mina dagar, och fyller dom med solsken även den mörkaste vinternatt. Ni har förmågan att få mig att le och glömma alla mina bekymmer, ni har fångat mitt hjärta och om er två finns inget bättre ord än Systrar. Me denna texten vill jag bara tacka er två för allting som ni gjort för mig.. vill bara att vi ska vara bästa vänner hela livet,  och våra barn ska leka me varandra när dom är små och sen bli bästa vänner dom med. Vill aldrig förlora er, skulle inte klara mig långt utan er, för de är bara ni som kan få mig att glömma all skit.

#23 - tired of running

2008-02-21, 15:46:38 / Kategori:

Skola, skola, skola...
Hade prov för en timma sen ungefär.. de gick faktiskt jättebra, de behövdes i historia. pluggade stenhårt idag hela dagen fram tills provet va, så mitt minne va fresh och allting bara flöt på =) får se om ett tag hur de gick.. ibland kan de kännas att de gick bra, fastän resultatet säger nåt helt annat.

Somnade 5 inatt, vaknade 8 imorse. har aldrig varit så trött kändes de som, kunde knappt gå upp ur sängen men mamma bad mig gå till hennes data o kolla en grej så jag va tvungen... pappa körde mig till skolan tack och lov för de, annars hade jag kommit sent. Om 4 veckor har vi påsklov, och 10 veckor efter de har ännu ett år av skolan sprungit förbi mig, och då har jag bara ett år kvar =) Och om ett och ett halvt år flyttar jag till Borås om gud vill, de är va jag har planerat iallafall, de blir 4 år att plugga i borås högskola direkt efter studenten är tagen. Önskar mer än allt att de kunde vara imorgon, vill inget hellre än att flytta från mölndal, och göteborg. är så trött på allt som har med de här stället att göra. och minst sagt trött på vissa personer också, väldigt trött menar jag då.

loose the attitude, you aint all that.

De blev inget godis för min del igår, så ska gå och köpa de snart och kolla på top model och gossip girl, träna på en del koreografier, komma på stretch-schema, tränings-schema, och försöka mjuka upp min nacke som fortfarande gör ont, fast de har ändå blivit mycket bättre.

Kan lägga till ett välkomnande till:
Isabelle och Ida, som blev medlemmar i dansen idag efter en tids tänkande,
PIMPED =D

nu är gruppen full, med 10 medlemmar, im proud! de blir en del nästa träning, bara 4 av tjejerna som va på träningen sist, 5 av de resterande har inte varit med och kan inte någonting ur dansen, och plus på det så finns en lång fortsättning att lära ut till 9 tjejer. Så jag vill se 9 ansikten i salen kl 7 på fredag and not a second later, vi har mycke att ta igen!


för tillfället finns inget mer intressant jag kan skriva om. Sorry to dissapoint you readers, men jag kanske återkommer senare med mera bloggande, sånt ni tydligen älskar att läsa * hihi *
xoxo, alexandra

#22 - memories never die

2008-02-21, 00:57:43 / Kategori:

T.I - Live in the sky (feat Jamie foxx)
älska låten, den väcker många många minnen.
Därför hade jag tänkt spara ett blogg inlägg med bilder från mina bästa tider, med mina älskade vänner och min underbara familj. Har haft min blogg i över ett år nu, så de finns en hel del att läsa och minnas tillbaks till.

so here we go... från år tillbaks, och ända fram tills idag.
Enjoy!

image111image112image115image116image117image118image120image121image122image123image124image125image126image130image127image128image129image132image133image134image135image136image138image139image140image141image142image143image144image146image147image148image149image150image151image152image153image154image155image156image157image158image222image159image160image161image162image163image164image165image166image223image168image169image173image171image172image174image175image176image177image178image179image180image181image182image185image186image187image188image189image190image191image192image193image194image196image197image198image199image200image201image202image203image204image205image206image207image208image209image210image211image212image213image214image215image216image217image218image219


sleeeep tight.
xoxo, Alexandra
image220

#21 - riktigt illa!

2008-02-20, 17:32:21 / Kategori:

va kvar igår från kl 2 till kl 6 för att kunna komma vidare på dansen. vi har träning på fredag, men vi hade inget att gå på, så för att få någon ordning tänkte jag att jag stannar en stund efter skolan och sätter en koreografi som vi kan fortsätta med. De blev lite längre än tänkt, kom inte hem förrän halv 7 på kvällen, rakt in i duschen och va så trött att jag somnade i sängen med en handduk runt mig och en runt håret. vaknade inte förrän 10 tiden tror jag, när alexandra väckte mig. hon ringde o ringde tills jag vaknade. Så vi gick ut en stund och pratade bort tiden, kom hem igen vid halv 12 och åt lite mat, en frukt och la mig ner o titta på gossip girl.

Idag när jag vaknar, har jag aldrig mått värre, har aldrig haft så ont i min kropp, och har aldrig haft så svårt att röra mig. kom knappt upp ur sängen, sträckt varenda muskel i armarna och nacken, tillome ryggen. Tack och lov har jag mina ben kvar så jag kan gå iallafall. Missade första lektionen för de va helt omöjligt att göra någonting snabbt. Allt jag gjorde varenda rörelse fick jag göra i slow motion haha. Senare mot dagen började musklerna mjukna upp lite, slutade kl 11 och åkte hem. Laddade ner mitt älskade one tree hill som kommer varje onsdag, och efter det somnade jag och vaknade för en halvtimma sen. Då va jag tillbaks till den smärtan, fast den va lite värre denna gången. Har träning på fredag och hur f*n ska jag kunna lära ut en dans om jag inte ens kan röra mig... hoppas på att detta går över, eller så får jag bara ta smällen på fredag och mjukna upp, lära ut, och komma hem o ha en förstörd kropp i några dagar.

Vi har fått en ny medlem =) Annis, välkommen, you officially been pimped.
Martina, Alexandra, Jolene, Sanne, Sanaz, Emelie, Annis - You all been officially pimped =D


Måste medge att jag inte är deppig längre, fastän de va fult väder idag. Tror jag kom på precis va de va som fick mig att va nere och nu har jag tagit itu med de, eller börjat iallafall. Men de är bara jag som vet va de är =) Och de, gör de ännu lättare för mig.. hmm, fult väder va de ja, va händer me sverige? Ena dagen är de sol andra dagen regnar de, make up your mind!

Väntar på att någon levande människa ska gå in genom min dörr för jag har varit ensam hemma enda sen 7 på morgonen, och fortfarande ingen hemma, bara jag och Kira, som by the way vägrar gå ut med mig. Försöker hitta pengar här hemma men de finns bara massa små pengar som gör ingen nytta. Vill gå och köpa godis för att få i mig lite socker, måste plugga och för att plugga måste jag ha energi. Dessutom finns de inget bättre än att plugga med en påse godis breve sig. De va år och dar sen jag unnade mig godis, så de förtjänar jag faktiskt.

Nu ska jag hämta en apelsin och slå på gossip girl som jag laddat ner nu =) sen får jag se hur länge mina föräldrar väljer att överge mig men när dom kommer hem ska jag gå och köpa godis, sen plugga ihjäl mig till provet imorgon. Får jag tid över ska jag komma på ett tränings schema som vi ska ha till dansen. För övrigt har jag lärt mig en stor läxa idag, att aldrig mer hoppa över stretchingen efter träning. Så antagligen ska jag komma på ett långt och obligatoriskt stretch-schema också.

Ha de super bra,
xoxo. Alexandra

#20 - pull it together

2008-02-19, 02:33:22 / Kategori:
Idag har jag mått dåligt, huvudvärk och helt nere bara. vet inte varför de kom just idag men de va inte alls roligt. Ångest för att jag missade 2 lektioner imorse? Ja och ingen svag sådan.. lagom frustrerande. Men idag va sista dagen i mitt liv att skolka sådär, de ingår i min och alex pakt, so thats how its gon' be. Har inte gjort någonting idag, tråkat och deppat, ja, de är precis de jag gjort hela dagen.. vaknade 11 och kom till skolan halv 1. Hem från skolan, åka o kolla en grej med bilen min, hem igen och må dåligt. Va kan de vara? De värsta är nog att känna sig nere utan att veta varför.

Hmm, på fredag åker mamma och pappa till Barcelona =( Hur ska jag klara mig i nästan en vecka här hemma i denna stora lägenheten. Kommer ju vara något rädd om nätterna, men jag har alltid kira kvar.. kira, hon som jag va otrogen mot i mina drömmar igår, drömde att jag skaffa en chihuahua som hette Daisy.

Fint väder idag, verkligen.. fast för första gången på senare tid som jag varit så glad över de fina vädret, så blev jag inte glad ett dugg över de. visst lite uppiggande kanske de va att komma ut i stark sol och nästan känna att man vill ta av sig jackan, eller tänka den där extra tanken att jag kanske borde tagit på mig den andra jackan. härligt va de, sure, men någonting tynger mig fortfarande, och jag kan inte komma på va de är.. Alexandra fick komma hem till mig efter jobbet för att hjälpa mig lista ut va de va.. men vi lyckades inte, däremot så lyckades hon som vanligt få mig på andra tankar, fram tills de att hon åkte hem.

Saknar dig, martina, min sjukling, jag hoppas att du blir bättre snart.. i annat fall kommer jag hem till dig så får vi sjunga " You give me fever, in the morning, fever all through the night " skit bra blir de säkert. Nu slutar jag skriva för dagen (natten?) och ska slå på en film, finns ingenting bättre att göra en måndag natt som denna.

Gillar inte att vara ledsen =(
Alexandra

#19 - Olyckligt

2008-02-18, 22:20:50 / Kategori:

Känner mig nere och jag vet inte varför.. sitter hemma och väntar på att alexandra ska komma hit och trösta mig lite granna, behöver ju min neger i sånna här tillfällen. känner mig bara ledsen.. gillar inte alls det..


återkommer.

#18 - ingen dålig huvudvärk

2008-02-16, 03:14:09 / Kategori:

och tillbaks igen några timmar senare, jaa de blev en hel del dans, två timmar non stop faktiskt. och de gick verkligen bättre än väntat, hade mest räknat med en del planering men nej ingen planering alls blev det, bara bara bara dans. vi använde oss av min dans som jag jobbat på ett tag och de satt lagom härligt att se lite fler än mig dansa den. är vi tillräckligt bra på de vi gör om ett tag så kommer vi uppträda en eller två gånger för att testa på någonting nytt =) efter dansen fick jag nog världens hemskaste huvudvärk, och jag är inte den typen som får huvudvärk, får de aldrig. Så jag gick runt och trodde att mitt huvud skulle explodera vilken sekund som helst, och bara va helt tyst för varje ord jag sa gjorde ont. Vi åkte hem till emelie och på bussen hade min huvudvärk gått över till nåt ännu hemskare, vilket nästan gjorde att jag svimmade av. Skulle behövt de just då o bara få slippa huvudvärken i några sekunder men så fort jag kom ut från bussen o fick frisk luft kände jag mig bättre. Hade inte heller ätit någonting på hela dagen så vi gick hem till emelie och åt några mackor. Sen skulle vi vidare till jolene men jag och min huvudvärk valde att inte gå dit, så jag tog bussen till mölndal och träffade min osjuka kompis alexandra. Vi tog oss en sväng förbi cafe skåne och köpte mat, de behövde vi.. sen hem till hennes tomma lägenhet och satt och pratade tills mina föräldrar fick komma och hämta mig vid halv 2. Och den negern hade inte en enda värktablett, de va de värsta!

hmm, är de bara jag, eller tjatar jag väldigt mycke om min huvudvärk? gillar inte de här..
de gör alldeles för ont.. nu ska jag fortsätta min film natt och slå på någon bra film. om inte, så kommer jag somna vilken sekund som helst, bara denna huvudvärken går över(!!!!!!!!!!!!) i am not up for this...

Ja! Jag har förresten tejpat för min webcam, för att lindra min hemska hemska paranoia, att en äcklig gubbe sitter o spionerar dag in och dag ut. jag är inte dum i huvet, jag tänker bara logiskt. =) och höjdpunkten av dagen är sååå värd att nämna, vi startade första träningen idag med dansen, och vi har lyckats skaffa oss 2 fans redan, hahah två små flickor som krävde att få autograf och stog 2 timmar o tittade på oss och försökte hänga med, och nästa fredag är dom tillbaks igen, de skulle dom fråga sin mamma om dom fick. guullligt!

För en kort sekund kunde jag faktiskt koppla bort min huvudvärk, ush nu är den tillbaks igen.. ska hämta ett stort glas vatten och en hel burk me panodil, jag tänker inte ha denna huvudvärken mera! och jag ska aldrig mer skriva om den i min blogg heller, de blev ett jävla tjat. gud va jobbigt. Nu är de film-time hos los rieras. iallafall hos las alexandras, tillbaks imorgon =)

Ha en super bra natt
Alexandra, hon me huvudvärken.


#17 - Min stackars alexandra!!

2008-02-15, 16:34:50 / Kategori:

Hade världens härligaste dag igår, som planerat åkte vi till lerum och ja, jolle var på bra humör så hon följde med oss med ett leende på läpparna =D Så vi åkte dit och badade till halv 9 tiden då vi åkte hem igen. Vi hade jätte skojit i Lerum, vi fick några utskällningar av badvakterna för vi hoppa så mycke, så vi blev hur trötta som helst, så halva tiden satt vi bara i bubbelpoolen eller inne i relaxcentret och trodde att vi va utomlands, vi bastade en stund som ett avslappnat avslut. Väl framme träffade vi shvan och jocke en stund sen åkte vi vidare till balltorp för att vara med martina som var på dejt med lauok, men efter några timmar kom hon och vi va i alexandras hus och titta på film. Hon har nämligen flyttat till ett eget litet hus, en liten stuga. där låg vi och titta på film och pratade om allt möjligt. Plötsligt fick alex för sig att hon mådde jätte dåligt och la sig ner för att sova. Jolle åkte hem vid 12 tiden och jag och martina skulle sova där. Vi låg o pratade, och vid 3 tiden vill alex gå till de stora huset för att sova där, hon går ut och vi ligger kvar så hör vi ett duns. sen hör vi att någon spyr där ute, stackars alex =( Hon slog i huvet och svimmade så när vi kommer utspringandes ligger hon där avsvimmad så vi drar upp henne så hon fick sitta rätt upp. =( tyckte så synd om min lilla älskling.. vi la henne i stora huset o hämtade hink och vatten till henne, bäddade ner henne i sängen så somnade hon igen, och bra frugor som vi är gick vi tillbaks till lillstugan och torkade o städade upp efter henne.


Idag mådde vi alla dåligt haha, men tror bara de är inbillning från allas sida, iallafall från min sida de är jag nästan säker på. Jag tänker inte bli magsjuk, verkligen inte! så idag är de fredag och våran dans skulle börjat idag, men eftersom 4 av 9 pers är borta/sjuka så har vi bara planering idag. Äsh, de blev inte som vi tänkt oss, men men...


Kom hem nyss efter en låååång och jobbig natt, och ska verkligen ta mig en lång dusch. Sen ska jag laga lite mat, är helt ensam hemma hela natten =( gillar inte detta. och nu är de inte långt kvar tills dom reser iväg till Barcelona, hur ska jag då klara mig en hel vecka själv =(. Äsh, idag känner jag mig inte glad, känner mig sjuk...



Menmen, de blev en bra dag för oss alla igår, mindre bra för alexandra i slutet kanske... krya på dig älskling! men för guds skull håll dig långt borta från mig hahah =) nu ska jag in i duschen medans Top Model avsnittet laddas ner som jag missade i onsdags. Sen bär de iväg till aktiviteten med älsklingarna.

Ha en super bra fredag,
Alexandra



#16 - alla hjärtans dag

2008-02-14, 14:15:41 / Kategori:

åååå vad skönt att vakna helt av mig själv och titta ut genom fönstret o se solen skina. älskar det mer och mer för varje dag o de gör mig gladare o gladare för varje dag =) Missade Top Model premiären igår eftersom jag jobbade till 9 på kvällen.. =( Men de gör ingenting, kan ladda ner det istället och unna mig en top model kväll imorgon eller nåt. Idag är de då alla hjärtans dag o det är kanske anledningen till att jag känner mig extra glad(?) va de än är som får mig att känna såhär så är de iallafall nåt bra.

Va ska man göra idag då? Jag ligger och väntar på min käraste alex, så ska vi åka iväg till lerum och bada som tidigare nämt.. om vi har tur idag och jolene är på de bästa bad-humöret så får vi med oss henne också, vi är där tills de stänger kl 9 och så åker vi och äter, sen hem och sova antagligen. Vi är lagom deprimerande för omvärlden skulle jag tro idag haha, men vad ska vi annars ta oss till?

Igår låg jag helt upprörd och kunde inte sluta tänka på vad som hände i One tree hill avsnittet. Jag kan inte släppa det, och de enda jag längtar tills nu är nästa onsdag då nästa avsnitt kommer. Försökte komma över de genom att slå på ett gossip girl avsnitt men de stillade inte mina känslor, verkligen inte, de blev bara värre.


Nu kom alex =D Seee you
Ha en bra alla hjärtans dag-dag, eller hur de nu ska vara.
Alexandra

#15 - vårkänslor

2008-02-12, 18:24:27 / Kategori:

Okej, vårkänslor kankse jag inte ska kalla det, men har endå börjat få dom dära känslorna som kryper fram den tiden på året då solen börjar krypa fram, fast samtidigt är det kyligt ute. love it! hmm, vill börja med att gratta mohammed för att han äntligen klarade att ta körkortet! GRATTIS =D <3 Om nån förtjänar körkort så är de du efter allt du gjort. Så nu sitter stackarn på ett tåg som har suttit på de närmaste 2 timmarna, ett tåg som var 1 timma försenat på köpet.


anyway, har varit ute med alexandra idag och pratat lite, planerat inför dansen osv. Vi åkte till kållered och tittade lite i affärerna och försökte hitta en sladd som man kan koppla in i Ipoden till stereon, men hittade ingen. Fanns massa kablar framför ögonen på oss men vi hittade den ändå inte, fanns den inte där eller är vi bara väldigt otekniska(?). skulle tippa på att den fanns där hela tiden, men utan tålamod kommer man inte långt. Vi vände oss istället mot CD skivorna för att köpa skivor och bränna ner musik för att ha till dansen istället, men det fanns bara 20 pack, och de va inte direkt de vi letade efter.


efter min och alex pakt så känns allting så mycke lättare, eller är de kanske vädret som fått mig att känna mig MYCKE gladare? allting glider på, är med mina älskade tjejer och bara skrattar mig igenom dagarna, och jag måste säga de att mina dagar springer förbi mig. Jobbar några dagar och går skolan, men har lyckats ta tag i skolan också som började falla med en förvånande hög frånvaro, but no more! =D På fredag har vi vår första träning i aktivitetens danslokal, och jag har börjat få saker o ting igång med planering inför koreografi, musik osv.. allting är som de ska och jag kan inte få bort leendet från mina läppar.


Förra året såg jag fram emot alla hjärtans dag eftersom Top model hade premiär då, men detta året har top model premiär imorgon den 13e och DET har jag verkligen sett fram emot(!!) Älskar tyra banks hon är bara för snygg.
Sen har vi Alla hjärtans dag som kommer igen, en överskattad dag(precis som julafton och speciellt nyår), där de idag bara går ut på att affärer ska marknadsföra kärleksartiklar för att få sålt så mycket som möjligt. Kolla bara på Netto, "kärlekskalsonger" med olika tryck på baksidan, seriousely? Netto, ni säljer livsmedel!!! vet inte varför dom fått för sig att dom är Elgiganten(på hög nivå)/Åhlens på senare tid. Men men, till er kärleksmänniskor som ska fira denna härliga dag önskar jag trots all my despise en bra dag. Min alla hjärtans dag? kommer bli skön med massa godis, film och kanske blir jag utfrågad av någon av mina frugor på date(?) Har iallafall en chans, och de är alexandra, som är lika eländig som mig, min andra halva martina har tur iår med sin prince charming Lauok. Ni kan ju gå på date och låtsas att ni kommer vara tillsammans föralltid, ni passar endå inte. hahaha. skämt dock..


Har börjat kolla på Gossip girl, åh vad jag älskar det! Tack och lov finns de en hel säsong ute och kanske mera(?). One tree hill kollar jag på varje onsdag, och Andra Avenyn kollar jag på varje söndag. Heroes väntar jag fortfarande på i desperat önskan om att de släpps snart! Prison break börjar bli lite uttjatat men de ligger ett avsnitt och väntar på mig just nu, så därför börjar jag nu runda av mitt bloggskrivande =)


Tillbaks imorgon med mera att skriva om. älskar min blogg ( v )
Ha de super bra, för de har jag! och ännu en gång GRATTIS hamma till körkortet ( v )
Alexandra


image110

#14 - lov lov lov LOVE!

2008-02-12, 01:32:25 / Kategori:
******** just nu

äntligen har vi lov nu.. de behövdes verkligen i mitt liv, började mitt lov i ett lååångt sovpass. Frugan alex sov över här inatt och skulle upp och jobba så hon gick hem vid 1 och tvinga mig vakna och följa henne till dörren, men en halvtimme senare låg jag återigen deckad i min säng och jag vaknade inte förräns vid 9 tiden. Nu ligger jag här och har vänt på mitt dygn, (way to go alexandra), jag lyckas alltid göra de, varenda lov.. men men


******** Utbildning

har kommit i underfund med vad jag vill bli för några dagar sedan.. och att jag kommer att klara det också med mina betyg nu =D Kollade igenom mina betyg och nuvarande omdömen och trodde det gick dåligt för mig i skolan men de va inte riktigt så illa.
har 1 ig som jag inte vet vad jag ska ta mig till med, natur B. (orkar jag läsa upp?)
har 2 g som jag ska läsa upp till nästa år, samhäll A & historia A.
har resten VG och 6 st. MVG.

Så att nästa vinter ska jag skicka ansökan till borås högskola, dataekonom. thats it =) en 3 år lång utbildning inom ekonomi med inriktning data/IT. Däremot ska jag lägga till 2 år på min utbildning för att ta master examen, dvs en utökning av utbildningen som ger mig större chanser mot bättre jobb längre fram. Men i och med att jag ska plugga i borås i 5 år så har jag också kommit i underfund med att jag då måste flytta dit. Så sommaren 2009 blir min sista sommar i göteborg på 5 år, om jag nu bestämmer mig för att komma tillbaka när jag läst klart, eller om jag flyttar utomlands efter att jag blivit färdigutbildad dataekonom(?)


******** Jobbet

har lite att tänka på, men börjar känna att det är dax för mig att börja fundera lite och ha några dörrar öppna åtminstone. jobbar på för fullt också, och pluggar samtidigt, så de blir en del att göra. men har klarat av de i 1½ år nu som ja varit anställd. Ska säga upp mig om nån månad från netto, nu när jag har ett nytt jobb på g =) Cubus.


******** Pakten & dansen

Jag och alexandra har gått med i en egen pakt. HUR taggat som helst!! me denna pakten kommer vi klara oss igenom skola, jobb, dansen, kärlek och all skit hur lätt som helst =D Ja juste jag fick för mig en jättebra idé för nån vecka sen att vi tjejer skulle starta vår egen dansgrupp, så vi har från och med nästa vecka en egen dansgrupp, and im the leader (mohaha)


******** just nu?

ska gå utåt en liten stund och med mig tar jag min lilla syster som fortfarande inte somnat, hon får skylla sig själv att hon är vaken såhär sent, KIRA. Känner att jag behöver ta mig en promenad =D  jätte behagligt. Sen ska jag komma hem och försöka somna hur svårt de än blir, men jag ska verkligen försöka att inte vända på mitt dygn, för de är inte alltför trevligt när skolan börjar igen.

ha de super bra =)
Alexandra
image106