#79 - ledig dag

2008-12-11, 22:28:20 / Kategori:
Idag var vi lediga på fässbergsgymnasiet, vi hade buffertdag. Meningen är att alla ska gå och göra omprov och/eller ha tid att plugga, men dom flesta ligger hemma och slappar och ser det som en ledig dag. Med 'dom flesta' så räknar jag in mig själv. Men jag är inte en slapp elev, utan de berodde på att jag klarat alla mina prov hittils utom ett, och det ska jag inte ha omprov på förräns efter julen. Nästa vecka är sista veckan och det ska bli så skönt att äntligen få de efterlängtade jul lovet!!!

I helgen ska jag jobba lördag och söndag, det känns faktiskt jävligt bra. Har inte jobbat på ett bra tag så jag känner att det kanske är dags :)) Börjar kl 7 på lördag dock, de känns mindre bra men för övrigt så ska de bli gott med lön nästa månad. Imorgon är det äntligen fredag och inte vilken fredag som helst, utan IDOL FINALEN!! *jiipppiiii*
Har längtat så mkt efter denna dagen och jag har följt idol sen första avsnittet till sista, och jag är så glad att mina 2 favoriter ligger i final. Det kunde inte blitt bättre, däremot så vet jag inte vem jag ska heja på...

Nu ska jag kolla på några avsnitt av "the hills" som går på MTV lördagar kl 17.00. Det finns nämligen alla säsonger på www.mtv.se/hills och jag tycker det är himlans bra!!! Är på säsong 3 och det är riktigt grymma avsnitt. One tree hill har paus och även Gossip Girl OCH Andra Avenyn, så mitt tv-serie-liv är i konkurs just nu....därför sökte jag mig till The Hills, which turned out to be really good!

Ha de super bra, Alexandra


[Destinys Child - She cant love you] GRYM KLASSIKER!!!!!
i saw ur new girlfriend the other day and i expected for her to be so much more than she was. I checked out her style, the way she smiled, the way she moved, the things she said, the way she looked at me like ' i got ur man '. She cant love you like i can, all of her love just cant compare to what i have. She cant touch you like i do, cause when u touching you pretend its me and you. And theres no way her love is good as mine, there's no reason for you to waist your time.

when we were together you toled me what u didnt like and you went out and got exacly that type. You said that your new girlfriend is nothing compared to me, everything that she does wrong i always did right. She cant love you like i can, boy you a fool if you cant realize what you had. She cant feel you like i can, cause im a girl thats always standin by my man.

#78 - galenskap

2008-12-09, 22:06:07 / Kategori:
Jag börjar bli galen här framför denna datorn i mitt vardsgrum!! Som jag nämt för er ska jag resa iväg till Gran Canaria med killen i 1 vecka. Vi hade tänkt åka den 17e men det är inte möjligt längre eftersom det knasa sig lite på jobbet för honom så han kan inte ta ledigt innan den 19e osv osv.. så nu ska vi åka den 1a januari istället, problemet är att det finns i stort sett inga biljetter från göteborg till gran canaria den 1a. Dom som finns ligger på 9000kr per person. Så vi kommer antagligen få åka från Sundsvall eller Jönköping. ÅHHH!!! Jag blir galen.....

men fan va jag längtar..! :))
En hel vecka i sol och bad & sena kvällar ute på restauranger och klubbar.
Det allra bästa är att de flesta hotellen som vi tittat på är 4-5 stjärnigt och hurrrr glassiga som helst.


Idag kom älsklingen hem till mig en stund och väckte mig när jag låg och sov efter jobbet.
Vi låg i mitt vardagsrum å skrattade ett tag sen åkte han hem för en stund sen. =(
Nu ska jag spela lite spel på facebook (Har inget bättre för mig) sen ska jag plugga en stund på körkorts teorin.
Har fått bonniers trafikskola 2008 till datorn och det är RIKTIGT bra, rekommenderar verklligen det till alla som vill läsa teorin på ett rolig & bra sätt. Det är hur effektivt som helst, jag har lärt mig 4 kapitel på 2 dagar.


Ha de super bra, alexandra

#77 - trött och måndag...

2008-12-08, 17:38:29 / Kategori:

Varför är måndagar alltid = pain?
Jag hatar måndagar, och jag vet inte om det beror på att jag börjar 8 och slutar 5, eller om de beror på att....det helt enkelt är måndag! Netto ringde idag och fråga om jag kunde komma in och jobba i biskop, men såklart så måste jag stanna i en börda till kl 5, den bördan kallas fässbergsgymnasiet.

Inga roliga människor förutom martina var i skolan idag (förutom thai & malin såklart). Hade världens tråkigaste skoldag. Är på världens tråkigaste humör, och funderar på att bara äta och sen gå och lägga mig. Ska äta vegetarisk pizza, fastän att jag hatar grönsaker. Men IKEA's pizza är för jävla god!

I helgen gjorde jag faktiskt ingenting speciellt alls. Var hemma och hos min pojkvän hela helgen. På lördagen gick vi och la oss runt 5-halv 6 tiden och de i sin tur ledde till att vi vaknade kl 4 på dagen på söndan. Men skönt var det!!!
På lördan firade vi Tara (mohammads storasyster) som fyllde 22 år, de bjöds på jätte god chokladtårta & dricka. Vi satt i timmar med hans systrar och pratade om allt mellan himmel och jord.


Nu ska jag äta och sen lägga mig en stund.
Smell ya later, alexandra