# 6 - ur a mistake

2007-11-28, 23:39:32 / Kategori:

image99
klockan är nu halv 12 på kvällen. Kom hem från skolan och somnade på direkten. Sov i 4 timmar så de lär bli svårt för mig att somna om nu, men men.. ska hoppa in i duschen snart och försöka bli trött med varmt skönt vatten. Har prov imorgon, pluggade ganska mkt idag men ska fortsätta imorgon. Har håltimma i 4½ timmar så det blir en del tid över för att plugga. Och lektionen jag har prov i är inte förräns sist på dagen kl 13.30 =)


shes a fallen angel

you dont mean nothing, i dont want u, i dont need u, never loved u,
You are nobody, and will never make it, ur a mistake.

# 5 - we belong together

2007-11-25, 22:36:27 / Kategori:


Vaknade halv 9 idag upp för att jobba som alla vanliga söndagar i mitt liv. Hade jag haft en önskning just denna morgonen så vore de att få ligga kvar i min varma och mjuka härliga säng och inte vaknat förräns 7 på kvällen om så vore. Men så finns de ju nåt som kallas Verklighet. Jag har en chef tyvärr som ger mig sparken om jag inte skulle dyka upp och rätt som de är så står man där utan jobb. En kund dröjde kvar en halvtimma efter att butiken stängt och fy fan vad irriterade vi va på människan. Han skulle in o stor shoppa 1 minut innan stängning och sen skulle han helt plötsligt ha med sig en TV också. gomorron på dig då


Iallafall,  kom ut från butiken 1 timma och 10 minuter efter stängning och fy fan vad pissed off man kan vara. inte som att man vill jobba 1 extra timma en söndag kväll när man haft öppning till stängnings tiden. anyway, nu ligger jag här och lyssnar på musik ska alldeles strax sova är skit trött har inte fått sova så mycket denna helgen HELLER som jag kanske borde gjort för att klara av ännu en hemsk skolvecka. Har prov på torsdag så nu är de alltså intensiv pluggning som gäller de resterande 3 dagarna innan provet kommer.




We belong together, like the open seas and shores.
Wedded by the planet force, we both been spoking for.
All this indecision, all this independent strength,
still, we´ve got our hearts on save, we've got our hearts on safe.

And someday when you´re lonely, sometime after all this bliss.
Somewhere lost in emptyness i hope you find this gift.

I hope you find this gift....

# 4 - accorde moi, remember me

2007-11-14, 00:20:22 / Kategori:

una probabilita
une chance
una chanse
one chance
en chans...

Du
har en chans att göra en bättring eller förvärring i ditt liv, varje dag. Men vad gör du när den dagen kommer som du gör fel val? Saker blir inte som du tänkt dig, vad gör du då? Du tog ett steg för långt, utan att tänka efter och utan att se vad som skulle vänta dig.

Folk har en chans att ändra sig, men du kommer inte ändra dig själv förräns du inser dom misstagen du gjort. Sanningen är att folk sällan ändras, vi ändras aldrig om vi inte vill. Vissa tror inte att vi kan, men problemet ligger inte där, de har aldrig legat där... de är bara de att de är enklare för oss att inte förstå våra misstag, för att inte bli påminda om hur vi misslyckas, än att behöva stå öga mot öga med våra misstag.

Vi är jämt så ivriga efter våran framtid så istället för att rätta till fel vi gjort i vårt förflutna, ser vi fram emot framtiden. Finns de någon tid för oss att känna ånger över misstag? Eller så kanske vi bara försöker undvika det som egentligen borde vara de oundvikliga. Vissa av oss kämpar, för att gottgöra de misstagen vi gjorde i vårt förflutna, och på de sättet försöka få bort våran ånger, medans vissa förtränger ångern genom att göra löften om att ändra på oss. Men trots misstagen vi gör, så ligger våran ånger oftast inte i de saker vi gjort, utan dessvärre dom sakerna vi aldrig gjorde. Den chansen vi aldrig tog.


un confronto
une comparaison
una comparación
a comparison
En jämförelse...

Alla männisor på hela jorden, alla. Och du tror att de inte finns en där ute som kan göra dig lycklig? En enda person behöver du, leta. Vi är så olika, den tanken slår mig varje dag. Du behöver inte resa långt för att se folkskillnader. Dom finns i ditt grannskap, dörren bredvid dig, i din skola eller på ditt jobb. Försök se dig själv i en enda människa på utsidan, försök se dig själv. Vi är unika, de stämmer mycket väl, både på utsida och insida. Men hur kommer de sig ibland, att jag får känslan av att fler än jag har precis samma problem? Hur olika kan vi vara egentligen när vi alla är födda till samma planet? Hur olika kan vi vara när vi alla upplever samma känslor någon gång i våra liv? Hur olika kan vi vara? Se dig omkring, och märk en sak...
vi är nog ganska lika trots allt...
image98

den som aldrig syndat kasta första stenen.......... tänkte väl det.
we all die - we all deserv it.
alexandra

# 3 - end up

2007-11-12, 23:36:54 / Kategori:

Jag hade dig, nu har jag inte dig.
Jag hade allt, nu har jag inte allt.
Jag va något för någon, nu är jag ingenting.


Dont need my love?


Ska sova, och rulla mig själv i lera som en gris.
WE ALL DIE - alexandra

# 2 - what hurts the most

2007-11-12, 00:44:02 / Kategori:

I don't have to be anyone other than a birth of two souls in one
Part of where I'm going is knowing where I'm coming from

Vi alla brinner för någonting, fastän de tar tid att komma på riktigt vad. Kärlek i alla dess olika skepnader, menar då kärlek till en person, kärlek till din familj, dina vänner, musiken eller i stort sett vad som helst. De tar tid att förstå vad din låga står för, jag kom på min idag efter en lång tids tänkande, flera månader. Idag kom jag på de. Menar absolut inte att de måste handla någonting alls om din kärlek till något eller någon, men i mitt fall är det så. Kärlek.

Fokusera på din hälsa, ditt välmående för en gångs skull, du lever i din kropp du lever i din själ, håll dig själv vid liv för ingenting säger att du inte kan leva död. De har jag gjort, ett bra tag. Jag va en gestalt, infann mig själv i mörker, jag har hittat ut, jag hittade ut. Kärlek till dig själv.

desperation
! Försökte hitta en lösning, en lösning är allt du behöver ibland, en enda lösning. dock, så tar det tid, ibland längre tid, ibland faktiskt så kort att du haft lösningen framför dig hela tiden utan att märkt någonting. Ibland behövs inte ens en lösning, fastän du letar desperat efter en, tillbaka till desperation.

Ingen kan lösa problem åt dig, bara du själv. Men de finns dom som kan ge dig en putt på vägen, och hjälpa dig. Dom kallar jag vänner, dom som finns där i ont och gott utan att för en sekund vända blicken bort eller ryggen mot. Kärlek till dina vänner.

En väg där du aldrig går själv, den vägen du Alltid kan räkna med att dom står där och hjälper dig. Dom du kanske ger mest problem under din uppväxt vid deras sida, dom du kanske sårar mest av alla människor runt dig men samtidigt dom du bringar mest lycka? Mamma Pappa Barn, alla vet väl hur? Kärlek till din familj.

kärlek till en person i ditt liv, den personen som finns där för dig jämt. Den personen, som är hela din värld. Den personen som får dig att leva för stunden, den personen..
Kärlek till den personen. Hittar du den personen, håll fast och släpp aldrig taget.

ditt liv, Ditt Liv!
dina val, Dina Val!

With every action there comes a reaction.

I'm surrounded by liars everywhere I turn, I'm surrounded by imposters everywhere I turn. I'm surrounded by identity crisis everywhere I turn. Am I the only one who's noticed? I can't be the only one who's learned?



WE ALL DIE - alexandra

# 1 - börjar om

2007-11-08, 23:11:40 / Kategori:

Känner att jag får tillbaka känslan av att skriva bort känslor som ligger och tränger där inne nånstans. Är inne på msn just nu, har varit hela dagen fastän jag somnade vid 5 tiden och vaknade 9 (?).

Känns som att man alltid på något sätt får konstigt mycket att tänka på vid den här årstiden, eller är de bara jag som inbillar mig? I mitt fall är de faktiskt så. Varje gång vintern kryper fram så kryper också vissa känslor fram, och vissa gör inte alls de vilket också oroar mig. En känsla i magen, som finns där hela tiden. Vet inte vart den kommer ifrån eller heller vad de är för känsla. De gör faktiskt ont på något sätt, som ett stort hål som ligger där och bara blir större och större, men varför är den där?

Åker från och till skolan, går ut med hunden, bara hemma.. men vad jag än gör så forsar de runt massvis med tankar och funderingar igenom mig och bara går runt och runt, frågor? tusentals, svar? inga alls. Samtidigt som frågorna går runt och runt i mitt huvud, bildas en stängd cirkel av frågor i mit huvud, jag skulle vilja kalla de Förvirring.


Strunt samma, Jag finns här och nu
Laddar ner Lindsay lohans nya film - I know who killed me.
Ska se på den och somna sen, ha de bra


we all die - alexandra

waawawawaaa

2007-11-02, 16:42:27 / Kategori:

nu va de verkligen längesen jag skrev här sist. Tappat lusten totalt men idag en fredag som denna har jag faktiskt inget bättre för mig mer än att skriva här om mitt jobbiga höstlov. Har jobbat varenda dag förutom igår idag och de vill jag verkligen påpeka FAN va jag blev sliten. Har inte lyckats sova ut dom senaste dagarna som jag varit ledig heller och mår dåligt när jag tänker på att skolan börjar efter denna helg.

Har tittat klart på hela säsong 2 av One tree hill. Fan va bra de är va och jag har lyckats få min pojkvän beroende av de också mohaha, så vi har laddat ner hela säsong 3 och är klara och färdiga att spendera en hel dag och kväll på att titta på det med massa godis och chips, mmmm... om inte han då ska jobba varenda dag som jag är ledig(!!!!!)

Anyway, ligger i sängen nu och skriver på, men jag känner verkligen hur mina ögon börjar bli tröttare och tröttare så jag tror nog jag ska ta mig en tupplur och sedan ska jag till krokslätts livs och köpa godis och chips för att mysa med mig själv och min ensamhet hela natten lång :)

Hoppas ni andra får en härlig och alkoholiserad fredag
och om ni endå ska bli fulla och göra bort er så gör bort er rejält, annars är de bara onödigt.

Alexandra R.