# 114 - Ny butik

2009-08-20, 20:12:10 / Kategori:

Halloj, har inte skrivit på hela gårdagen och nu kände jag bara att jag behövde skriva om dagens :))
Jag somnade kl 5 på natten/morgonen, och kl 6 på morgonen var jag uppe och gjorde mig i ordning för att ta mig till jobbet. Detta var en av världens jobbigaste jobb dagar jag varit med om, jag skämtar inte. Netto öppnade en ny butik i Kallebäck och vi hade full rusch hela dagen. Jag har suttit i kassa, packat upp varor, packat ner varor, fixat bröd, frukt, frys osv osv...har sprungit runt hjälpt kunder till bilarna med deras kassar och det var verkligen inte en fröjd. Speciellt inte med tanke på att jag sovit 1 timme inatt.

Men däremot var det vääldigt roligt, humöret var på topp exakt hela dagen och det tack vare alla trevliga kunder :)) Imorgon bär det av mot butiken igen och lördag + söndag med. Imorgon skall jag vara Scotty hunden!! * wiie *

Nu sitter jag och somnar vilken sekund som helst, men jag vägrar somna än!
Skriver eventuellt senare, om inte annat så skriver jag imorgon om hur det gick för mig att vara Scotty för en dag :)


Ha det bra!

# 113 - pizza kväll

2009-08-18, 17:43:32 / Kategori:
Kom ur duschen för en stund sen och ska alldeles strax gå och köpa mig och mamma varsin pizza, eller rättare sagt en pizza till  henne och en kebabtallrik till mig. Älsklingen kommer också hit så vi ska alla sitta och äta god mat och trycka i oss godis hihihi. Pappa har rest iväg på någon affärsresa någonstans i Sverige och kommer inte hem på några dagar..

Så jag blir ensam kvar med mamsen och då får vi helt enkelt ta umgås :))

Ska kolla på lite digitalkameror när lönen kommer så att jag kan köpa mig en liten söt rosa kamera att ta bilder med!
Ser fram emot det hihi

Nu måste jag springa ner och hämta pizzorna!

# 112 - Brangelina Jolitt

2009-08-18, 03:00:20 / Kategori:

Det allra sötaste kändis paret hittils har jag (bortsett från Jay-Z och queen Beyonce) alltid tyckt är Angelina Jolie och Brad pitt. Men nu undrar jag, vad är det som händer egentligen? Det lutar mot OVER för deras del..

Brad Pitt var tillsammans med Jen Aniston som dom flesta vet, och dumpade henne under inspelningen av Mr and Mrs Smith, då han spelade mot Angelina. Efter inspelningen var han tillsammans med Angelina och skiljd från Jennifer. Angelina och Brad adopterade en massa barn och skaffade även egna barn, och nu några år senare talas det helt plötsligt om inget mindre än skiljsmässa!

J .Aniston, LEAVE BRANGELINA ALONE!!!!!!! hi hi hi


Varför?
Senast jag uppdaterades me denna chock så berodde det på att känslorna helt enkelt dött ut, det är inte som det var förr. Angelinas vänner säger att dem inte längre gör varandra lyckliga, och Brads vänner säger att han har tröttnat på att allting ska vara efter hennes villkor, han har tröttnat på att göra saker som hon vill att han ska göra osv osv.. Angelina har även varit tydlig med att visa att hon inte accepterar att Brad och Jennifer har den goda kontakten som de har nu, och detta visade hon genom att skicka ett sms till Jennifer från Brads mobiltelefon med texten: Leave me and my housband alone!
Detta ignorerade Jennifer självklart och det gjorde även Brad. De fortsatte träffas och umgås. Detta resulterade i att Angelina en kväll ringde SIN ex-make och hade vilt telefonsex med honom (och spelade in hela samtalet), för att senare när Brad kom hem spela upp det för honom. Allt för att han skall sluta umgås med Jennifer Aniston. Hjälpte detta? Nej, Brad blev inte ett dugg oroad över samtalet hon hade med sin ex-make, utan tvärtemot sket fullständigt i det och bara fick nog av hennes dumheter. Nu har han fått nog.

Så vad kommer att ske? Springer han tillbaks till Aniston tro, eller stannar han för barnens skull? Jag tycker att de båda borde ta sig i kragen och försöka lösa problemen, de har trots allt inte ett, utan flera barn att tänka på..

ger man sig i leken in, får man leken tåla Brangelina!

# 111 - Hemmakväll hos J&A

2009-08-17, 23:19:06 / Kategori:
Sitter hemma hos J & A och bara slappnar av och tjatar om allt o inget. Vi kom hem för en stund sen från balltorp där vi träffade Martina, Alex och Sanne. Vi satt där o pratade om Rhodos-resan och tydligen var den väldigt lyckad vilket glädje mig att höra :)) Vi åkte sedan vidare till Franks och vissa åt, jag drack en fanta och åt en kexchoklad.

Så nu sitter vi bara här och pratar och vi kom in på vad som är dom tråkigaste sakerna i livet.
Det här kom vi fram till..

Tråkigaste sakerna i livet
Topp 7

1. Att vara hemma själv. Inte ha någonting att göra och alla ens vänner är borta på annat (jobbar etc)
2. Att inte ha en enda krona i fickan, på kortet, eller i spargrisen. Helt pank me andra ord!
3. Att inte ha någonting att se fram emot. Exempelvis om det inte är några fester eller roliga händelser på gång.
4. Att alla ens vänner kommer på roliga saker att göra och vara medveten om att man ska jobba just den dagen.
5. Att vara ute sent och roa sig och veta att man ska upp och jobba tidigt dagen efter.
6. Att gå ut och shoppa med någon när man själv inte har några pengar.
7. Att någonting som man sett fram emot jätte länge blir inställd i sista minut.


Ha det bra!!

#110 - segt

2009-08-17, 17:11:14 / Kategori:


Sitter hemma och gör absolut ingenting, fan va tråkigt!
Ska ut om en liten stund me kusin vitamin och hämta ut mina skattepengar, sen får vi se vart det bär av.
Ikväll ska jag eventuellt träffa några vänner som kom hem från Rhodos igår, ska bli skoj o höra hur de gick :)

Nej nu ska jag gå och göra mig i ordning, kan inte sitta här o slöa hela dagen.
Ha det bra

# 109 - sovdags

2009-08-17, 02:35:42 / Kategori:

Kom hem för en timme sen mer eller mindre med mohammad. Vi träffade min kusin vitamin och var ute med henne o tog en sväng en liten stund tillsammans med jocke såklart. När vi kom hem märkte jag hur min mage kurrade som vanligt och då bestämde jag mig för att laga äggröra till mig och älsklingen, självklart började hans mage också kurra när jag föreslog att tillaga något. Så vi slog oss ner vid bordet och gjorde toast å käkade. Mätta och belåtna som vi nu är ska vi strax slå på en film och mysa lite. Känner mig en aning trött så några sov svårigheter kommer jag nog inte ha inatt.

Dagens film kommer att bli: The last house on the left.
Har redan sett den och jag vill verkligen säga att den är hur bra som helst!! Rekommenderas starkt :))


Så med det sagt så ska jag bädda ner mig nu i min underbara säng bredvid min underbara pojkvän.
Sov sött alla nattugglor!


# 108 - Födelsedagskväll

2009-08-16, 23:26:18 / Kategori:

Kom precis hem till vännen Joakim från en lugn kväll hos Tara. Tara va bortrest i kroatien med sin man, men alla andra var där och firade Sarah Bahaddins födelsedag. Grattis igen gumman på din födelsedag! Vi åt tårta o vissa drack mousserat vin, mycket trevligt! Jaha ja, nu sitter vi här och tittar på tv och pratar om allt och inget.

Snart bär det av mot Danmark med Stena Line båten, så vad skall vi göra? Antingen åker vi till och från Danmark på en och samma dag, eller så sover vi över 1 dag på något hotell. Ser mest fram emot självaste båtresan, eftersom jag älskar spelmaskinerna!! Kan spela i flera timmar och varje gång jag drar i armen på dom enarmade banditerna så blir jag såå glad i hopp om att jag skall vinna flera tusen haha. Jag har faktiskt vunnit 1500 kr en gång på en sådan maskin i stena line, och vilken lycka! Jag var 12 år då, så ni kan väl tänka er hur glad jag blev? Jag sprang direkt till butiken och köpte massvis med godis. Men tyvärr så händer nog inte detta allt för ofta...once in a lifetime... =(


Joakim, Mohammad, Jag, Alex, Shvan

Nu måste jag gå tillbax till soffan och umgås lite... åker snart hem, bloggar eventuellt i natt som vanligt!
Puss å kram

# 107 - vaken och pigg

2009-08-16, 16:00:46 / Kategori:


hihi till slut somnade jag och det var riktigt skönt måste jag bara säga. De sista jag gjorde innan jag somnade var att kolla på klockan o då var klockan 7.43...ush. Men de viktiga är att jag somnade i alla fall, och nu vaknade jag för ca 15 minuter sedan, känns som om jag sovit bort en hel dag. Men nu är jag pigg och glad åtminstone! :)) Och aldrig mer ska jag dricka Red Bull när jag är trött på natten, för igår var pain...

Älsklingen ringde och väckte mig och påminde mig om att vi ska till Tara kl 5 så jag har jätte bråttom in i duschen och fixa till mig. Jag har exakt 50 minuter på mig att göra mig i ordning och den här gången får jag bara inte vara sen!

Puss å kram =)


# 106 - Red bull är sjukt..

2009-08-16, 06:57:05 / Kategori:
Okej, det är antingen något allvarligt fel på mig just nu, eller så var de en bomb me koffein i den redbull drickan som jag drack för ca 6 timmar sedan. Jag fattar inte varför jag inte kan somna. Ja ja, nu har jag i alla fall fixat till min blogg när jag ändå var igång o blogga tänkte jag..

klockan är alltså 7 på morgonen och jag har inte somnat än. Sitter här och funderar på att gå ut o springa en runda. Men problemet är då att kommer jag hem efter det och somnar så kommer jag inte vakna för 5 öre på resten av dagen o kvällen. Och det vill jag heller inte...kanske ska tvinga på mig själv lite sömn...men de går ju inte..åhhh!! panik..

Har kollat på 3 filmer, försökt me att läsa en bok, försökt me helt släckt överallt..ingenting har gått. Jag blir galen..
Jävla red bull..

När jag ändå är så pigg så ska jag faktiskt ta och lägga över bilderna från Ayia napa! Det har jag inte heller nämnt, jag och älsklingen var i cypern för 3 veckor sen ungefär..heelt underbart!!! Bilder kommer imorgon =)

#105 - lång natt och dag..

2009-08-16, 03:38:49 / Kategori:

god kväll, eller snarare god natt...jag vet inte varför jag alltid får för mig att blogga sent på nätterna men så blir de bara. Antagligen då eftersom att jag sällan är hemma särskilt lång tid på dagarna. Me tanke på rubriken av detta inlägg så kanske jag borde förklara mig... denna helgen har varit en låååång och händelserik kväll. Medans min älskade pojkvän åkte till Stenungsund me jobbet på mini spa-weekend om jag nu kan kalla det så, så var jag med mina älskade vänner joakim ferm och shvan aladin. Jag kan ju börja me att först av allt tala om för er som inte vet om detta att Shvan Aladin fick faktiskt en av huvudrollerna för serien Riverside som kommer att gå på SVT (webben & tv)...så kort och gott: En av mina närmsta vänner är huvudrollen i spin-offen till Andra Avenyn.

Iallafall, så medans killen var iväg me jobbet så umgicks jag med dessa 2 filurer. Vi skulle gå på bio, och det gjorde vi också. Filmen skulle tydligen vara jätte rolig, men de vart inte fallet... Sommaren me göran tror jag att den hette, och jag vill inte rekommendera den överhuvudtaget. Skall den ses så skall den laddas ner, eventuellt hyras. INTE ses på bio för 100 kr. I alla fall så klagade min vän shvan hela tiden på att han hade ont i magen och till slut så tvingade joakim iväg oss till akuten för att kolla upp det. DET var ett ödesdigert val, de va de enda de va! Jaha ja, vi satte oss på akuten i Mölndals Sjukhus som skickade iväg oss till Östra. Där satt vi i 2 timmar innan läkaren tog hand om shvan och stackarn fick vara me om ett och annat...(han blidde penetrerad bla.) Efter många men och om (och defenitivt många timmar) så kom läkaren fram till att det var blindtarmen som krånglade. Så kl 5.25 på morgonen blev shvan aladin inlaggd på östra sjukhus me dropp i armen och en öm lem. Kl 7 på morgonen lyckades jag och joakim somna i en trång soffa och kl 9 vaknade vi av att shvan fick ett stick i fingret av en otrevlig sjuksköterska som såg mer ut som ett russin me hår på huvvet. Vi somnade vidare och vaknade gång på gång pga. att vi låg så obehagligt. Efter några timmar vaknade vi och gick ner för att ta oss en cigg och vandra bort mot pressbyrån för att köpa oss lite frukost.

Jag kan ju säga såhär...vi satt på ett sjukhus från kl 12 på natten till kl halv 8 på kvällen dagen därpå, och inte ens ett glas vatten blev vi erbjudna av sjukhuspersonalen som tittade argt på oss varje gång dom gick förbi!! Kl 6 på morgonen fick jag en utskällning från LINDA (undersköterska/sjuksköterska) på östra sjukhuset. En bastant kvinna med blont hår. Jag fick en tyst utskällning om att jag skulle sluta skratta för att folk störs utav det. Den enda som stördes av mina små fniss var hon som smällde igen dörren varje gång hon gick förbi mig. Otrevligt..!!

Jaja, nog om sjukhus snacket..vi kom därifrån som tur var, och min vän mår bättre nu. Jag däremot mår inte bättre. Jag har sovit 5 timmar på över 40 timmar...och dum som jag var drack jag mig en red bull förut för att piggna till och ja, de gjorde jag också..så nu sitter jag här trött egentligen men kan inte sova och kl är snart 3 på natten..

Shvan inlagd på östra sjukhus kl 5 på morgonen har precis fått dropp stackarn...Dagen därpå blev han lite divigare än väntat...eller? Nej förresten, lika divig som väntat...


En av de smarriga nyheterna som ni missat som jag lovade att blogga om var just den ovan nämna. Att min kära vän Shvan äntligen tagit ett stort steg in i sin dröm som skådespelare..de va ingen dålig start hörru? Huvudroll på en SVT produktion, ajamän.. STORT grattis till dig i alla fall gubben, du förtjänar det efter allt slit. Nu är ju detta lite si sådär old news, men för er som inte vet om det..nu vet ni. Och så självklart ska det finnas med i min blogg :))

Nu skall jag försöka sova :)) Imorgon bär det av mot Tara, för att hälsa på systrarna bahaddin. Ska bli så trevligt så :)
Adjö kära läsare, och en extra fet puss till min älskling mohammad miiiiiihihi... love u honey..



.....Går självklart till Östra sjukhus personalen för hur de behandlade oss som skit idag när vår vän låg inlagd. Och även till vädret...skål för svensk "sensommar" haha.


....Går till Joakim Ferm och min älskade pojkvän som gjorde timmarna på sjukhuset så mycket roligare än vad dom brukar vara..en liten del av dagens ros går även till shvan som försökte göra timmarna roliga fast hade alldeles för ont största delen. mii..


# 104 - år och dar sen sist

2009-08-13, 03:37:07 / Kategori:


haaajj :)) de va verkligen inte igår jag skrev i min lilla älskade blogg. Men jag har minsann inte glömt av den heller :) Har försökt sova i ca 3 timmar nu men nej nej, de går inte. Har försökt genom att läsa den ända boken som jag fastnat för någonsin - Jenna Jamesons bok, fan va bra den är alltså!!! Har även försökt sova me en film, men filmen va så tråkig så att jag bara blev irriterad o stängde av.

Har försökt bli trött genom att prata i tel me min älskade kusin (de brukar jag bli trött av mohaha, skämt åsido) och nu sist men inte minst så har jag försökt bli trött genom att läsa skrattretande fjortis bloggar som Kissies, Dessies, Gaybloggen och Paow. Det är ju för jävla synd om dessa 4 söta töser (och ja Amir, även du är en tös både i beteende och utseende)... jag trodde att jag skulle bli trött av att läsa så mycket skit på loppet av 20 minuter, men nää de blev jag inte. Tvärtom blev jag så pigg av de, humorn bara kom tillbaka såhär halv 4 på natten av att läsa deras fjantiga bloggar. Jag börjar undra om inte allt detta "blogg-krigandet" bara är ett grymt sätt för dem att få enormt mycke mer läsare och publicitet...(?)... vem av dessa 4 töser är det mest synd om kan man ju undra sig.. Blondinbella hade även hon sin lilla period, men aldrig att det gick så långt överstyr som dessa 4 har gjort, och alltid ska Kissie vara mittpunkten för alla intriger... På tal om blondinbella, så måste jag medge att hon har växt till sig något otroligt på bara det senaste året, hon hade blivit så mogen och en sån riktigt bra förebild för yngre tjejer...och det skulle jag vilja kalla en riktig bloggare.

Anyways... som sagt så va de ett tag sen jag skrev sist och de finns tusentals saker som hänt som jag bara vill skriva ner o berätta men de hade tagit väldigt lång tid, och långa inlägg orkar ingen läsa. Så jag får väl försöka uppdatera så mycket jag kan de närmsta dagarna för att berätta =) Tillbaks upp me min läsar-statistik också...utan läsare blire ingen blogg :)


Kan ju börja berätta den största nyheten som inte många utom mina närmsta vänner är medvetna om.. Den 1a oktober flyttar jag upp till Norrköping, efter 18 år i Göteborg... undrar hur de kommer gå....har en känsla av att de kommer gå åt skogen rent utsagt, men men får väl försöka göra de bästa av de hela :)

Jag och älsklingen ordnade även upp allt trassel som vi gick igenom i vintras och har faktiskt aldrig varit så lycklig som jag är idag med honom =) Även på den sidan finns en stor nyhet som jag skall uppdatera om längre fram...den här dör ni för att höra hihih...

Oh herregud, stay tuned säger jag bara för smarriga nyheter kommer det att bloggas om inom de närmsta veckorna, defenitivt!!!! Nu har en ny film laddats hem och denna ska jag bannemej somna till!

Sov sött, kram banan..... =)
Tusen extra pussar till min älskling Mohammad Bahaddin <3
jag och min älskade pojkvän Mohammad Bahaddin
Jag och baby på min student......japp! Jag tog minsann studenten den 9e juni 2009