#60 - natt bloggare?

2008-07-16, 03:17:48 / Kategori:

Klockan är nu 3 på natten och jag ligger helt klarvaken och lyssnar på ny och oupptäckt musik. Numera sover jag i vardagsrummet eftersom mormor och min älskade lilla kusin kommit hem o ska sova hos oss nu resten av tiden som dom är här i Sverige. Idag följde jag med min kusin till Bus och Leklandet i hisingen, de va så otroligt tråkigt för mig men fan va han sprang runt o hade sig i 3 timmar non-stop. Han sprang runt så mycke där inne att han blev andfådd och svettig den snorungen. Och jag sprang runt där och oroade mig för att han skulle slå sig eller att nåt skulle hända honom. Han blev vän med massa somalie ungar också, fastän att han inte kan svenska (och de kunde inte dom heller alltför bra för den delen). Men där sprang jag runt och köpte glass, dricka, mat och allt möjligt till honom. Till slut satte jag mig i ett skönt hörn med en glass i ena handen o en dricka i andra som han inte ville ha för att han va alltför upptagen med att springa runt me sina somalie vänner. Så där satt jag arg som aldrig förr över att ungen va så jävla otacksam, men samtidit så slängde jag en blick på glassen med strössel på och rätt som de va så vinka den åt mig(!!!) How cool is that?? Så kolla jag på drickan och från ingenstans så viskar den " drick mig jag är godare än du tror " så jag kunde inte motstå. Från piss humör till ett glatt humör satt jag där och åt upp glassen först och sen surplade in kall dricka i munnen.

Sen åkte vi iväg för att ge honom lite mat i mc donalds och sen bar de iväg hemåt. Har bara varit hemma hela dagen o kvällen med min älskling till kusin för att underhålla honom lite. Så efter vi kom hem från leklandet så lekte vi en stund och sen lagade jag kvällsmat som fick bli pannkakor. Resten av kvällen låg vi och kollade på videos på youtube och sprang runt o jagade o slog varandra. Imorgon ska jag till gymmet tidigt och sen på kvällen ska jag träffa lilla muu som jag saknar jätte mycke!

Ne nu måste jag uppdatera min playlist och de tänker jag göra genom att hitta nya sköna låtar. Och dessutom så tändes lamporna i vardagsrummet nyss, så jag tror att jag ska kolla vad som försiggår. Blev lite rädd där, men men!

men först! Dagens I-landsproblem:
"Så du menar att det kostar mig 100 kr att få in ett 4 årigt barn i erat jävla lekland och vi får bara vara där 3 timmar???"
Så löd dom flesta klagomålen idag hos föräldrarna i leklandet.
Så ja, dagens i-landsproblem är väl kort och gott att de är "för dyrt" att låta barnen leka sig trötta 3 timmar i sträck.

Sov så sött nattugglor som läser detta nu
och ha de super bra, till er som läser detta imorgon.


New Music:
Chris Brown ft. Keri hilson - Superhuman
Ron Pope - A drop in the ocean
Chingy ft. Bobby valentino - Remember when
Ironik - Stay with me
Chris Brown ft Dave Banner - Get like me



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?