# 4 - accorde moi, remember me

2007-11-14, 00:20:22 / Kategori:

una probabilita
une chance
una chanse
one chance
en chans...

Du
har en chans att göra en bättring eller förvärring i ditt liv, varje dag. Men vad gör du när den dagen kommer som du gör fel val? Saker blir inte som du tänkt dig, vad gör du då? Du tog ett steg för långt, utan att tänka efter och utan att se vad som skulle vänta dig.

Folk har en chans att ändra sig, men du kommer inte ändra dig själv förräns du inser dom misstagen du gjort. Sanningen är att folk sällan ändras, vi ändras aldrig om vi inte vill. Vissa tror inte att vi kan, men problemet ligger inte där, de har aldrig legat där... de är bara de att de är enklare för oss att inte förstå våra misstag, för att inte bli påminda om hur vi misslyckas, än att behöva stå öga mot öga med våra misstag.

Vi är jämt så ivriga efter våran framtid så istället för att rätta till fel vi gjort i vårt förflutna, ser vi fram emot framtiden. Finns de någon tid för oss att känna ånger över misstag? Eller så kanske vi bara försöker undvika det som egentligen borde vara de oundvikliga. Vissa av oss kämpar, för att gottgöra de misstagen vi gjorde i vårt förflutna, och på de sättet försöka få bort våran ånger, medans vissa förtränger ångern genom att göra löften om att ändra på oss. Men trots misstagen vi gör, så ligger våran ånger oftast inte i de saker vi gjort, utan dessvärre dom sakerna vi aldrig gjorde. Den chansen vi aldrig tog.


un confronto
une comparaison
una comparación
a comparison
En jämförelse...

Alla männisor på hela jorden, alla. Och du tror att de inte finns en där ute som kan göra dig lycklig? En enda person behöver du, leta. Vi är så olika, den tanken slår mig varje dag. Du behöver inte resa långt för att se folkskillnader. Dom finns i ditt grannskap, dörren bredvid dig, i din skola eller på ditt jobb. Försök se dig själv i en enda människa på utsidan, försök se dig själv. Vi är unika, de stämmer mycket väl, både på utsida och insida. Men hur kommer de sig ibland, att jag får känslan av att fler än jag har precis samma problem? Hur olika kan vi vara egentligen när vi alla är födda till samma planet? Hur olika kan vi vara när vi alla upplever samma känslor någon gång i våra liv? Hur olika kan vi vara? Se dig omkring, och märk en sak...
vi är nog ganska lika trots allt...
image98

den som aldrig syndat kasta första stenen.......... tänkte väl det.
we all die - we all deserv it.
alexandra



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?