# 112 - Brangelina Jolitt

2009-08-18, 03:00:20 / Kategori:

Det allra sötaste kändis paret hittils har jag (bortsett från Jay-Z och queen Beyonce) alltid tyckt är Angelina Jolie och Brad pitt. Men nu undrar jag, vad är det som händer egentligen? Det lutar mot OVER för deras del..

Brad Pitt var tillsammans med Jen Aniston som dom flesta vet, och dumpade henne under inspelningen av Mr and Mrs Smith, då han spelade mot Angelina. Efter inspelningen var han tillsammans med Angelina och skiljd från Jennifer. Angelina och Brad adopterade en massa barn och skaffade även egna barn, och nu några år senare talas det helt plötsligt om inget mindre än skiljsmässa!

J .Aniston, LEAVE BRANGELINA ALONE!!!!!!! hi hi hi


Varför?
Senast jag uppdaterades me denna chock så berodde det på att känslorna helt enkelt dött ut, det är inte som det var förr. Angelinas vänner säger att dem inte längre gör varandra lyckliga, och Brads vänner säger att han har tröttnat på att allting ska vara efter hennes villkor, han har tröttnat på att göra saker som hon vill att han ska göra osv osv.. Angelina har även varit tydlig med att visa att hon inte accepterar att Brad och Jennifer har den goda kontakten som de har nu, och detta visade hon genom att skicka ett sms till Jennifer från Brads mobiltelefon med texten: Leave me and my housband alone!
Detta ignorerade Jennifer självklart och det gjorde även Brad. De fortsatte träffas och umgås. Detta resulterade i att Angelina en kväll ringde SIN ex-make och hade vilt telefonsex med honom (och spelade in hela samtalet), för att senare när Brad kom hem spela upp det för honom. Allt för att han skall sluta umgås med Jennifer Aniston. Hjälpte detta? Nej, Brad blev inte ett dugg oroad över samtalet hon hade med sin ex-make, utan tvärtemot sket fullständigt i det och bara fick nog av hennes dumheter. Nu har han fått nog.

Så vad kommer att ske? Springer han tillbaks till Aniston tro, eller stannar han för barnens skull? Jag tycker att de båda borde ta sig i kragen och försöka lösa problemen, de har trots allt inte ett, utan flera barn att tänka på..

ger man sig i leken in, får man leken tåla Brangelina!



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?