#212 - miss those days

2009-11-02, 00:25:08 / Kategori: Allmänt


Hahahahaha asså jag asgarvar så mycket ibland när jag tänker tillbaks på gamla goa tider =D Eller ja, inte så himla gamla iallafall..men tiderna då jag åtminstone var bosatt i göteborgsregionen haha. Fan asså så sjuka, sorgliga, roliga, TROLIGA och sist men aaabsolut inte minst TROSIGA minnen och ögonblick haha. Ja alltså jag kan ju säga som så att när jag läser, skriver ser eller hör någonting som påminner mig om dom tiderna så rycker det i mungiporna och ett leende smyger sig alltid fram på läpparna. Étt skratt trycker sig oftast fram och detta kan ske i stort sett vart som helst -på jobbet, i någon affär, hemma, ute me hunden jaa vart som helst! Och varje gång jag råkar skratta till så skäms jag för att jag faktiskt gör det omedvetet..!


Vad jag vill komma fram till är helt enkelt att jag saknar "gamla" tider och jag skulle i stort sett göra allt för att få spola tillbaka tiden till dom dagarna då varenda dag bara var skratt skratt skratt och inget mer än skratt. Så otroligt spontant, så himla meningslöst men samtidigt så otroligt roligt och underbart! Vad gör man för att få dom dagarna tillbaka undrar jag nu..? Dom dagarna jag alltid gick omkring och inte hade en krona i fickan, ingen hade det haha. Och nu helt plötsligt så har jag pengar månaden ut..det talar kanske för hur tråkig vardag jag faktiskt har nu för tiden? Innan var varje dag en höjdpunkt. För man bara visste att idag är en ny dag fylld med skratt...bara en massa massa skratt. Från dag till kväll till natt så var det bara skratt och flum!


Äh, vad är poängen med allt detta egentligen?
Jo...just det...jag skulle ju fråga om det på nått sätt gick att spola tillbaks tiden..?


Så nu sitter jag och lyssnar på låten till "Glitter" reklamen på TV..." If you want it...gotta see that there's some fashion in you * tuutururut* ... och de enda jag kan tänka på är att jag önskar jag hade tagit vara på tiden bättre innan jag flyttade..

coneh

Känner du gaybloggen? Amir alltså? Såg din arga kommentar i hans blogg ^^ haha



2009-11-02, 01:04:17 URL: http://chms.blogg.se/

sarah

HAHAHA SHIT SÅ TUUNG

såg ditt inlägg till amir, tyngaste ja svär



håller me dej hon baby senoria uff hon skämmer ut heela gbg ;s





2009-11-02, 01:15:32



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?