#122 - Trötter

2009-09-03, 23:46:43 / Kategori:



Halloj :) Kom precis hem efter att ha varit ute med mina trogna fruar Alexandra och Martina :) Vi var vid Mc Donalds och åt litegranna satt och tjöta lite och sen efter några timmar så bar det av hemmåt. Ligger nu i sängen bredvid min älskade pojkvän tillsammans med Kira, vi slåss helt enkelt om vem som ska få hans uppmärksamhet. Vovven är så ledsen nu när pappa är i Norrköping över natten så att min pojkvän är för tillfället hennes reserv-pappa.


min söta älskade vovvsing Kira


Jag ska faktiskt ta mig en titt i vårt nätverk för att fiska efter någon ny film som vi kan titta på tills vi båda deckar. Imorgon är en ny dag och vi får se vad morgondagen har att erbjuda! Denna dagen har varit helskön i alla fall så vi får väl hoppas på att det blir lika roligt imorgon.


Imorgon ska jag också ta och fixa naglarna hos min älskade kusin Jennifer Hultgren som är nagelspecialist, så att vi får helt enkelt ta och se fram emot det :)) Det får bli min höjdpunkt imorgon! Lägger upp lite bilder på resultatet imorgon! En sak är säker - hon gör nog dom finaste naglarna som jag någonsin sett, och nej det säger jag absolut inte bara för att hon är min kusin.


Nati nati bloggugglor! Kisses & Hugs, yours truly alita :)


Anonym

Jag varnar dig, Norrköping suger -.-

hehe.



2009-09-04, 09:11:53 URL: http://direstraits.blogg.se/

Jennie

Hejsan Hejsan !

Tack så mycket för din fina kommentar ! :)

Jag är 19 år , Hur gammal är du själv ? :)



(jag blir bara så irriterad på människor som för det första kommenterar anonymt för att de inte vågar stå för sina åsikter , & för det andra så tycker jag definitivt inte att någon ska sitta & skriva som om han/hon talade för resten av världen också, vill jag något talar jag för mig själv, jag har inte bett honom/henne att göra det.)



2009-09-04, 09:39:22 URL: http://vantabebis.blogspot.com

Anonym

trevligt blogg :) besök gärna min



2009-09-04, 15:37:56 URL: http://maaarreee.blogg.se/

Anonym

Sv: hehe jag tycker det suger!

men det är antagligen för att jag är härifrån, tröttnat.

kan ändå säga att det är en mysig stad.. trevligt folk och sånt :) vart kommer du att bo då?



2009-09-04, 17:41:29 URL: http://direstraits.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?