#148 - Snart flyttas det!

2009-09-23, 23:17:10 / Kategori:


Och så har ännu en dag gått ur mitt underbara liv här i Göteborg..

På Tisdag nästa vecka är jag bosatt i Norrköping och ännu har det inte slagit mig riktigt. Tror det kommer dröja tills jag verkligen fattar att jag flyttar ifrån mitt älskade göteborg där jag föddes och har levt i 19 år.

Nog om det!

Idag är det onsdag och min fest är om exakt 3 dagar! GUD vad jag längtar, har aldrig sett fram emot en fest så mycket som jag ser fram emot min utflyttningsfest, och ändå är det ett väldigt tråkigt tema. Är så extreeemt party-sugen så att jag nästan spricker! Och har aldrig heller längtat så mycket efter lönen som jag gör denna månaden, vill köpa min kamera NUUUU!!! Och framförallt - fixa håret!!

Glömt berätta om dagens haha..
Vad med Alexandra Högberg en stund i min gamla skola Fässbergsgymnasiet och hämtade en del grejer som jag lämnade kvar i mitt skåp och med studenten och allt vad det var så hade jag absolut inte i mina tankar DÅ att jag faktiskt hade ett skåp att tömma, men där fanns inte så mycket att hämta ändå mer än en del anteckningsblock osv. Men det var i alla fall kul att få träffa min söta fruga Alex :) I alla fall, vi stod parkerade utanför Aktiviteten och väntade på hennes pojkvän när hon märker att hon låtit lamporna stå på och såklart att batteriet dött...!!

Två brudar - en bil - ett dött batteri. Hur ska detta gå?? Missa inte det i nästa inlägg - samma tid - samma blogg!

HAHAHA skämt åsido, ibland är jag bara alldeles för rolig!

Vi fick putta igång bilen och vi fick hjälp av en snubbe som gick förbi och såg hur vi flämtade medans vi puttade hahaha. Så till slut så fick vi igång bilen och fasicken va glada vi blev!!
                                                          

Det var allt för mig - ska socialisera lite med mina kära vänner ett tag nu innan jag ska åka hemmåt. Imorgon måste jag upp tidigt för då bär det av mot Stenungsund där jag ska möta min älskade Catherine som jag inte träffat på väldigt länge! Ska bli sååå roligt, sen på kvällen skall jag iväg till min kusin vitamin Jennifer som ska fixa mina naglar.


Puss å kram!!


HmHm?

Vem lärde dig att putta igång bilar glömde du skriva (a)



2009-09-24, 10:38:53

fia

varför ska du flytta till den här hålan?



2009-09-24, 11:35:31



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?